Beşiktaş'ta olaylar var!

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnönü Stadı'na veda maçı öncesinde Beşiktaş'ta olaylar var. Siyah-beyazlı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede çıktı.

besiktas3_FETR9.jpg

İnönü Stadı'na veda maçı öncesinde Beşiktaş'ta olaylar var. Siyah-beyazlı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede çıktı.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı öncesi Beşiktaş Meydanı'nda toplanan taraftarlar yolu kapatarak araçların geçişine izin vermedi.

Bunun üzerine taraftarlar, polisin üzerine şişe atmaya başladı. Bir süre sonra olay yerine çevik kuvvet polisleri gelerek biber gazıyla müdahale etti.

Taraftar polise ellerindeki şişeleri atarak karşılık verdi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN.

DHA'NIN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN.

Ntvspor
& DHA

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Başbakan, Beşiktaş' daki makamında olduğundan araya provakatörler girmiş olabilir. Maç da var, kalabalıktan faydalanmak istediler sanırım.

Şu an olaylar bitti.

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tuhaf karşıladığım durum Beşiktaşlı taraftarların büyük çoğunluğunun polise içki şişesi fırlatması...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Orası Beşiktaş, bunda tuhaf bir durum yok.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2 tane yunus ekibi durduk yere havaya sıkarsa olay çıkar tabi polis haksız kesinlikle

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
herkez kendi tarafından bakıyor yoldan geçen ambulansı 45 dk bekletirsen orda şov yapıyorum diye,yersin gazı.

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birileri bu yunus polislere haddini bildirmeli şehrin serserisi olmuşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=201814]XXXX37[/MENTION] O sıkılan ateş birilerine denk gelse durum farklı mı olacak ?. Yapılması gereken bu değil. Adam gibi duyuru yapsalar zaten insanlar anlayışla karşılar ve yapılması gerekeni yapar. Eğer gurup yine dağılmıyorsa ve halen devam ediyorsa götürürsün merkeze bu kadar basit.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adamlar olay çıkarmaya meğilli gelmişler zaten. Sen de ateşe üflersen olacağı bu. Ne yani sönecek mi sandın iki el ateş ederken ?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Birileri bu yunus polislere haddini bildirmeli şehrin serserisi olmuşlar.

@XXXX37 O sıkılan ateş birilerine denk gelse durum farklı mı olacak ?. Yapılması gereken bu değil. Adam gibi duyuru yapsalar zaten insanlar anlayışla karşılar ve yapılması gerekeni yapar. Eğer gurup yine dağılmıyorsa ve halen devam ediyorsa götürürsün merkeze bu kadar basit.

@P.Cedric götürürsün merkeze ne kadar basit zaten götürüyorlarda oraasının ne kadar kalabalık oldugundan haberin yok heralde ayrıca polis defalarca uyardı yolu boşaltın tıkamayın diye ama kimse dinlemedi uyarı için ateş açtı havaya, onuda dinlemeyince dayandılar gazı. ayrıca taraftarların polise attıklarından haberin yok heralde.

P.Cedric

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şiddete şiddetle mi karşılık vereceksiniz ? Kan mı akıtacaksınız ? Bu mudur devletinizin adaleti. Sürekli suçu birilerinin üzerine yıkmak mı ? Dün arkadaşımla gidecektim maça fakat olay çıkacağı haberini aldım dolayısıyla bende gitmedim. Ayrıca beşiktaşlı olmama rağmen onları kınıyorum Stadda son maç diye koltukları söküp dağıtıcaklarını söylediler. Tam bir cahil kafası, ülkeyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin. !

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Taraftarın yaptığı doğru değil, birçoğı kendini tehlikeye atıp durdurmaya, yatıştırmaya çalıştı ama araya karışan serserilere mani olamadı.

Olayların başlangıç noktası ve asıl kabahatlisi ise yine polisler. Çok gereksiz yere tahrik ettiler, gaz bombaları attılar. Amaçları da ortalığı yatıştırmak fln değil, kalabalıktan korktular ve üstlerine geldiklerini zannedip bastılar biber gazını. Ee sen yokyere bunu yaparsan taraftar da bunun altında kalmaz ve olaylar başlar, taşlar sopalar atılır. Eğer polis gaz atmayıp gitmelerine müsade etseydi yaşananların 1/10 u bile yaşanmazdı.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
her ne olursa olsun bu tarz olayları tasvip etmiyorum...

bence buyuk utanç...

futbolda bu tarz gorutuler olmamalı bu olaylarda saga sola tas şişe vb atanları beşikraş taraftarı olarak görmüyorum kimse kusura bakmasın ... Beşiktaşlılık bu değil Beşiktaşlılık karşısında olduğu eylemlere sözleriyle pankartlarıyla karşı duran bir duruştur...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2 tane yunus ekibi durduk yere havaya sıkarsa olay çıkar tabi polis haksız kesinlikle

işte budur. olayın sebebi bu. beşiktaş taraftarı haklı demiyorum ama fitili ateşleyen davranış bu saçma davranış oldu !

@P.Cedric götürürsün merkeze ne kadar basit zaten götürüyorlarda oraasının ne kadar kalabalık oldugundan haberin yok heralde ayrıca polis defalarca uyardı yolu boşaltın tıkamayın diye ama kimse dinlemedi uyarı için ateş açtı havaya, onuda dinlemeyince dayandılar gazı. ayrıca taraftarların polise attıklarından haberin yok heralde.

sen orada olduguna eminmisin !?
ve yazacağın cevaba peşinen cevap yazıyorum şimdi.
-he babo he.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1

sen orada olduguna eminmisin !?
ve yazacağın cevaba peşinen cevap yazıyorum şimdi.
-he babo he.[/QUOTE]
...............................................