Beşiktaş'ta karamsar tablo

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Kombinede Fenerbahçe 25 bini, Galatasaray ise 10 bini aştı, ama Siyah-Beyazlılar adeta nal topluyor. Beşiktaş'ta bugüne kadar sadece 1.600 kombine satılmasının altında bir değil, birden çok neden yatıyor.

Arada adeta uçurum var

Hayal kırıklığı ile geride kalan sezonun ardından büyük hedefler belirleyen Siyah-Beyazlılar’da kombine satışları tam bir fiyasko görüntüsünde... Ezeli rakiplerinden Fenerbahçe, 25 bin gibi büyük bir rakama kolayca ulaştı bile... Bunun, yeni yapılacak yıldız transferleriyle daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Lacivertli takım, neredeyse rakiplerinin toplam stat kapasiteleri kadar taraftarını ve geliri daha şimdiden garantilemenin rahatlığında... Galatasaray’da ise sayı 10 bini aştı.

Çok karamsar bir tablo

Ancak Kartal’da rakam sadece 1.600. Cim Bom’un 6, Kanarya’nın ise sadece 16’da biri oranında yani. Böylesine arada uçurum olan bir görüntünün oluşmasının kuşkusuz nedenleri var. Öncelikli olarak yeniden yapılması planlanan İnönü Stadı’nın durumundaki belirsizlik. Taraftarlar kombine aldığında kendilerini bir anda Olimpiyat, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu’nda bulabilir. Buna bir de Çarşı’nın kendini feshetmesi ile yapılan transferlerdeki soru işaretleri eklenince, tablo da kaçınılmaz oluyor.

kaynak: ¤ Maraton | iddaa ¤ » KARAMSAR TABLO!..

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu beklenmedik bir gelişme değildi. en büyük neden stat belirsizliği...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
taraftarlar kesinlikle haklı.stadı yıkıcaz diye söz verdiler.izin alamadık diyip yıkmadılar.şimdide bu yıl inönüde devam edicez diyolar.nerden bilelim yalan söylemediklerini.inönüye gidicez derken olimpiat stadına gitmeyelim!

ayrıca alınan yabancılar tek kelimeyle komikler!inşallah sadece hazırlık maçlarında böyledirler...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hayır en büyük neden çarşı nın feshedilmiş olmasıdır.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayır en büyük neden çarşı nın feshedilmiş olmasıdır.

şimdi senle durduk yere en büyük neden şudur budur tartışması yapmak istemiyorum. sadece şunu belirteyim çarşı kendini feshde etse mestde etse o stada gelecekler. ama işte o stat hangi stat? bu belirsizlik olduğu sürece kimse almaz kombine. özellikle olimpiyat stadı (gerçek adı olimpiyat köyü) olursa bırak kombineyi bilet bile zor satar.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
O stada gelecekler,evet.Ama eskisi gibi bütünlük olurmu olmazmı göreceğiz.Ultras ları hatırla Milan'ın.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O stada gelecekler,evet.Ama eskisi gibi bütünlük olurmu olmazmı göreceğiz.Ultras ları hatırla Milan'ın.

dostum çarşıyı ya tanımıyorsun yada anlamamışsın. çarşı sadece maç günü buluşup beraber stadın yolunu tutan bir taraftar gubu değil. çarşı bir yaşam biçimi. bunu anlamanın en iyi yolu onları maç dışında izlemek görmek gerekiyor. bu adamlar nerdeyse 7/24 beraber geziyor beraber yiyip içiyorlar.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Beraber yiyip içiyorlar dediğine göre bu işide beraber bırakıcaklar o zaman ;)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Beraber yiyip içiyorlar dediğine göre bu işide beraber bırakıcaklar o zaman ;)

bırakma diye bir şey yok. sadece isimleri takımın önüne geçiyor diye kendilerini feshettiler. maçlara gelip tezarühatlarını yapmaya devam edecekler. ama kendilerine bir isim verecekler mi? yoksa vermeyecekler mi? tüm mesele bu şimdi. ben benim bildiğim çarşıdan beklediğim. hiç bir isim altında toplanmadan, oraya gidip aynı şekilde devam etmeleri; dünyada bir ilki gerçekleştirmiş olur bunu yapabilirse. dünyada hiç bir isim altında olmadan bir örgütlenme yapabilen olmamıştır. bunu yapsa yapsa bizim kapanan çarşı yapar...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
TuningMert in klasik anlamamak isteyişlerinden bir örnek görüyoruz.istediğin kadar şey söyle yine bildiğini okur.tartışmamak gerekir bence...

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
TuningMert in klasik anlamamak isteyişlerinden bir örnek görüyoruz.istediğin kadar şey söyle yine bildiğini okur.tartışmamak gerekir bence...

ooohhh sen bunu yazdın ya hani, artık sana sarar beni kurtardın saol :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
ooo yer06 sen eksiktün üstad.Geldin tam oldu.Siz takılın aynı şerit içerisinde,ben sollamaya geçiyorum:cool:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Beşiktaş en son şampiyonluğundan beri çok kötü yönetiliyor ve çok saçma transferler yapıyor. Her sene 15 adam alır, sezon sonunda 20 tanesini yollar. Bir kamyon adam alınca nolacaksa, 3-5 sağlam transfer yap tamam, taraftarın tepsiki transfer bence.

Çarşı feshedilmediki, sadece kendi malı gibi gören kısım bıraktı, milyonlarca insanın sevdiği topluluğu birkaç kişi dedi diye feshetmiş saymak saçma olur. Ben Galatasaray taraftarıyım ama Çarşıya hayranım.