Beşiktaş'ta Çalımbay dönemi..!

Bu konuyu okuyanlar

mila12

Müdavim
Emektar
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Rıza Çalımbay ile yeniden anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından bir süredir teknik adam arayışları içinde olan Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adamını buldu.

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Beşiktaş Futbol Komitesi, 2005 yılında yaklaşık 8 ay Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini yapan Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.

'Atom Karınca' lakabıyla Siyah-beyazlı kulüpte 1980-1996 yılları arasında aralıksız futbol oynayan Çalımbay, Siyah-beyazlı kulübün efsane oyuncusu ve efsane kaptanları arasına girmişti.

2005 yılında Vicente del Bosque'nin yerine göreve gelen Çalımbay, 8 aylık görev süresinin ardından Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi ile yollarını ayırmıştı. Çalımbay, bu tarihten sonra Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve son olarak da Sivasspor'da görev yapıyordu.

Yeni sezon öncesi Sivasspor ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Çalımbay, sözleşmesinde yer alan, "Beşiktaşla anlaşması halinde Sivasspor'a tazminat ödenmeyecektir" maddesini kullanarak, eski takımına tazminat ödettirmeden geri dönecek.

Beşiktaş Yönetimi
sır gibi sakladığı Rıza Çalımbay ismini pazartesi günü resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Kaynak
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
MECNUN ODYAKMAZ(Sivas Bşk): "Rıza Hoca'nın Sivas ile 1 yıllık mukavelesi var. Mukavelede de Beşiktaş olursa gider gibi bir madde yok."



Rıza hocayı şahsen istemem. Beşiktaş'a heyecan kazandıracak bir teknik adam değil.
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Çalımbay'dan açıklama! "Orman'ı 1.5 ay önce gördüm"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı en son 1.5 ay önce gördüğünü söyledi.

riza-calimbay-534.jpg


Beşiktaş'ın Rıza Çalımbay ile kesin olarak anlaştığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Sporx.com'un ulaştığı Çalımbay, Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konuda hiçbir görüşme yapmadığını ifade eden Çalımbay, Orman'ı en son Erdoğan Arıca'nın cenazesinde gördüğünü söyledi.

Beşiktaş'tan kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını dile getiren Çalımbay, "Bu haberlerden nereden çıktı anlamadım, ben de şu anda duydum ve şaşkın bir durumdayım. Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı ve sayın başkan Fikret Orman'ı da en son 11 Nisan'da Erdoğan Arıca'nın cenaze töreninde gördüm" dedi.

Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadığı ancak aldığı zaman da o günün şartlarına göre oturup konuşulacağını ifade eden Çalımbay, "Ortada hiçbir şey yokken bunları konuşmak doğru değil." şeklinde konuştu.

http://live.sporx.com/futbol/superl...klama-ormani-1-5-ay-once-gordumSXHBQ281376SXQ
 

enrooy

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
2,143
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Pek istekli değilim bu transfer konusunda. Taraftarı heyecanlandıracak daha başka isimler düşünülebilir.
 
Üst