Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ralf Rangnic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[h=2]Beşiktaş'ta yeni teknik direktör kim olacak sorusu son buluyor. Futbol Komitesi üyesi İbrahim Altınsay, Alman Hoca ile anlaşma sağladı. Ralf Rangnic Çarşamba günü açıklanacak.[/h]
besiktas_rangnickle_anlasti_h10877.jpg

Tayfur Havutçu ile sözleşmesini karşılıklı olarak fes eden Beşiktaş Yönetimi, yeni Teknik Direktörünü buldu. Ralf Rangnick ile İbrahim Altınsay'ın bu akşam saatlerinde her konuda anlaştığı öğrenildi.

Alman hoca Beşiktaş ile 2+2 yıllık sözleşme imzalamayı kabul ederken, yıllık alacağı ücretin 1.3 Milyon Euro civarı olması bekleniyor.

Çarşamba Açıklanıyor

Daha önce adaylar arasında bulunan tek yerli teknik direktör Samet Aybaba ile de bir ön görüşme yapıp şartlar konusunda anlaşan Beşiktaş yönetiminin, bu iki ismi Çarşamba günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında son kez değerlendireceği, Başkan Fikret Orman'ın bu iki adayı yönetim kurulunda oylamaya sunacağı öğrenildi.

Ancak Alman hocanın çok büyük bir ihtimalle Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi bir aksilik olmazsa Alman teknik adamla anlaştığını Çarşamba günü kamuoyuna duyuracak.

Kaynak

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hayırlısı olsun diyelim.

Benim gönlümden geçen hoca kim olursa olsun en az 4-5 sene Beşiktaş'ın başında dursun...

İsterse 2-3 sene şampiyon olamayalım!

Beşiktaş'ı büyük yapan Şampiyonluklar, kupalar değildir!

2-3 sene sonunda bir düzen otursun bir çark dönsün bu takımda.

Sistemi belli oyuncusu belli gireni çıkanı belli bir takım olsun. İstikrar olsun...

Yönetim de güçlü olsun MEDYA ve TARAFTARA kulağını kapatsın...

Ne çektiysek bu hoca gönderme meraklısı hepsi birer hoca olmuş yeni nesil taraftardan çektik biz...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Problem skor taraftarinda, hemen istifa.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayırlı olsun inşallah bunuda 3 5 maç kaybedince hemen şutlamazlar

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayırlı olsun, güçlü bir Beşiktaş herkesin yararına olur.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Altınsay Anlaştı Yönetim Kabul Etmedi

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi İbrahim Altınsay'ın dün akşam saatlerinde her konuda anlaşmaya vardığı Ralf Rangnick'e yönetimden veto geldi.

altinsay_anlasti_yonetim_kabul_etmedi_h10897.jpg

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi İbrahim Altınsay'ın dün akşam saatlerinde her konuda anlaşmaya vardığı Ralf Rangnick'e yönetimden veto geldi.

Alman hocanın transfere ayrılacak bütçe teklifini ve Beşiktaş'tan gönderilecek oyuncu listesini Beşiktaş yönetiminin kabul etmemesi üzerine anlaşma askıya alındı.

Altınsay'ın prensip anlaşmasına vardığı Alman çalıştırıcı takımda köklü bir revizyon şartı koyarken, Beşiktaş yönetiminin ortaya çıkacak bütçeyi yüksek bulduğu gerekçesiyle transferi rafa kaldırdığı öğrenildi.

http://www.kartalbakisi.com/ozel/altinsay-anlasti-yonetim-kabul-etmedi-h10897.html

Zico İle Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş kulübünün teknik direktör arayışları devam ediyor.

zico_ile_gorusmelere_baslandi_h10896.jpg

Lig tv'nin son dakika haberine göre;

Beşiktaş yönetimi, Irak Milli Takım teknik direktörü Ahtur Zico ile pazarlıklara başladı. Brezilyalı teknik adamın avukatı sözleşme şartları üzerine hazırlık yapıyor.

http://www.kartalbakisi.com/futbol/zico-ile-gorusmelere-baslandi-h10896.html

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Zico
Yayıncı kuruluş Lig Tv'nin son dakika bandı ile geçtiği haberde; Beşiktaş'ın Zico ile anlaşma yolunda olduğunu duyurdu.

Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Deniz Atalay, " Zico'da diğer teknik direktörler gibi adaylarımızdan bir tanesi. Kendisi ile görüşmelerimiz oluyor. Ancak şu an için kesin bir anlaşma söz konusu değil. " diyerek sözlerini tamamladı.

Rangnick
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Kavalcı'nın HABER1903'e yaptığı açıklama;

"Rangnick'e teklifimizi yaptık, oda bize sağlık sorunlarından dolayı gelemeyeceğini ve üzgün olduğunu iletti. Başka teknik adamlar ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rangnick
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Kavalcı'nın HABER1903'e yaptığı açıklama;

"Rangnick'e teklifimizi yaptık, oda bize sağlık sorunlarından dolayı gelemeyeceğini ve üzgün olduğunu iletti. Başka teknik adamlar ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Yeni hastalandı heralde

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yeni hastalandı heralde

Teknik Direktör Rangnick, Schalke'den kronik yorgunluk sendromu nedeniyle ayrılmıştı.

...

Schalke'de şok istifa
Schalke04 Kulübü´nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Ralf Rangnick´in, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği açıklandı.

Yapılan açıklamada, Ralf Rangnick´in yorgunluk sendromu yaşadığı ve istifa kararını alırken de oldukça zorlandığı belirtildi.

Açıklamada, Ralf Rangnick´in uzun ve gercekçi bir düşünceyle bu karara vardım.Dinlenmeye ihtiyacım var.Takımdan ayrılma kararını alırken çok zorlandım.Ama enerjim ve gücüm, sportif başarı için yeterli olmadığını anladım.Takımın geleceği için, böyle bir adım attım.Sezon için takıma, başarılar diliyorum şeklindeki ifadelerine yer verildi.

Mart 2011 tarihinde Schalke04´ün başına gelen 53 yaşındaki Ralf Rangnick, Mayıs ayında Berlin´de oynanan Almanya Kupa Finali´nde MSV Duisburg karşında 5-0´lık kupa zaferini yaşayan Schalke04´ün başında yer almıştı.

Ralf Rangnick´in görevde bulunduğu 6 haftanın ardından Schalke04, bundesliga´da 9 puanla 9.sırada yer aldı.

Schalke04´ün, geçen hafta deplasmanda VFL Wolfsburg´a 2-1 ve son maçta evinde Bayern Münih´e 2-0 yenilmesi Ralf Rangnick´in istifasında etkili olup olmadığı merak edilirken, bu hafta deplasmanda SC Freiburg ile karşılaşacak olan Schalke04´ün başında antröner Seppo Eichkorn´un görev yapacağı belirtildi (22.09.2011)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İşte onu en başta söyleyeceklerdi taraftar hiç umutlanmayacaktı.Rangnick le anlaşıldı haberleri çıktığında söyleyeceklerdi

--- Mesaj Güncellendi ---

Rangnick'i Anderlecht istiyor

Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen Ralf Rangnick'e, Belçika'nın Anderlecht takımı da kancayı attı

22-05-rangnick2.jpg

Tayfur Havutçu'yla yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş, Alman çalıştırıcı Ralf Rangnick'i gündemine almıştı. Bugün başarılı teknik adamla 4 yıllık sözleşme imzalandığı öne sürülürken, kulüpten iddialar yalanlandı. Ancak bir iddia da Belçika'dan geldi. Ülkenin önde gelen haber portallarından 7sur7.be internet sitesi, Rangnick'le Anderlecht yetkililerinin iki kez görüştüklerini yazdı. Ayrıca Beşiktaş'ın yanı sıra İngiliz West Bromwich'in de Alman teknik adamla temasa geçtiği dile getirildi. Haberde Rangnick'in geçmişte sağlık sorunları yaşadığı, ancak bu sıkıntıları gerisinde bıraktığı da belirtildi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22615

Kicker'e göre ; Rangnick Anderlecht ile görüşüyor ''Beşiktaş çok çaba harcadı bu bana şeref verdi ama gitmeyeceğim''

http://www.kicker.de/news/fussball/...ngnick_nein-zu-besiktas-ja-zu-anderlecht.html

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zico haberi var piyasada şuan galiba hatta İstanbul'a gelmiş .

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zico , Acunun düzenlediği turnuva için gelmiş sanırım. Ama Zico ile görüşmeler var diyorlar. bakalım hayırlısı. şahsen ben Zico ile anlaşmalarını isterim.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende Fenerbahçe ile önemli başarılar yaşamış biri Beşiktaşa yakışır .

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Zico gelsin bencede, fenerden para yüzünden gitmişti ama inş beşiktaşta öyle bir sorun olmaz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hoca ne kadar çabuk bulunursa o kadar hayırlı olur. Yeni hoca erkenden gelip gelecek sezonun planlamalarını yapmalı.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Zico Iran milli takimin TD'si, Iran milli takimi Nevzat Demir tesislerinde kamp yapiyor. Zico'da guzel, kim olursa olsun en az 3 yil icin Td olsun, o zaman basari gelir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beşiktaş'tan yalanlama geldi.

Tayfur Havutçu'nun ayrılmasının ardından Beşiktaş yönetiminin Ralf Rangnick ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Ancak Beşiktaş yönetiminden yalanlama geldi.

Kaynak

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...