Beşiktaş'a bir kötü haber de Niang'tan

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
niang600_UWL6P.jpg

Almedia'nın sakatlığıyla sarsılan Beşiktaş'a bir kötü haber de Niang'tan geldi. Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Senegalli oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Beşiktaş'a Almeida'dan sonra Mamadou Niang'tan da kötü haber geldi. Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Senegalli golcü, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu karşısındaki en etkili isimlerinden Niang, 86. dakikada sakatlanarak maçı tamamlayamamıştı. İstanbul'da detaylı kontrolden geçirilen golcü oyuncunun durumu, teknik heyetin beklediğinden kötü çıktı.

Niang arka adelesindeki sakaltık nedeniyle 2 hafta forma giyemeyecek. Bu da yıldız futbolcunun Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarını kaçıracağı anlamına geliyor. Yine dünkü maçta sakatlanan Hugo Almeida'nın tedavisi ise 1-1.5 ay sürecek. Yani Portekizli futbolcunun sezonu kapatma ihtimali var. Siyah-beyazlıların bir başka sakat futbolcusu Tomas Sivok ise önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacak.

Ntvspor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hugo Almeida'nın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Portekizli golcü böylece sezonu kapadı.

Almeida da 6 hafta yok çok kötü oldu bu sakatlıklar.

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne oldu Mustafa Pektemek'e ya. Hala mı form tutmadı

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Demirörenin Gözü Kaldı Gözü.Uğursuz Herif

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaş nedir bu peşimizdeki uğursuzluk anlamadım yahu :(

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu beşiktaş bi yerden çok fena beddua aldı herhalde sakatlıklardan iki yakası bi araya gelmiyor :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şanssızlık falan değil, sen gidip Nazilli'nin, Siirtspor'un vs. kondisyonerlerini falan getirirsen olacağı budur.

Bu sene sakatlıkların çoğu da arka adaleden hep. Yönetim yönetim olsa araştırır, neşteri vururdu.