Sosa ve Pektemek'ten kötü haber!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Balıkesirspor maçında sakatlanan Beşiktaşlı Sosa ve Mustafa Pektemek'ten kötü haber geldi. Sol diz iç yan bağlarında yırtık olduğu bildirilen Arjantinli oyuncunun 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, Mustafa Pektemek'in de sol üst adalesinde yırtık tespit edildi.

pektemeksosa3_UR1HB.jpg

Beşiktaş'a Arjantinli yıldızı Sosa ve Mustafa Pektemek'ten kötü haber geldi.

Siyah beyazlı takımın Balıkesirspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Sosa'nın bugün MR'ı çekildi. Sol diz yan bağında yırtık tespit edilen Arjantinli oyuncunun, 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yıldız oyuncunun tedavisine başlanıldığı bildirildi.

Beşiktaş'ta Balıkesirspor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa Pektemek'in de sol üst adalesinde yırtık tespit edildi.

NTV Spor

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Sosa daha yeni geldiğinde sakatlanmamışmıydı ??

Bizim sağlık heyetimizin komple değişmesi gerekiyor sakatlanma sadece bizim takıma masusmu yoksa ??

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kasaplar top kapacağım diye dan dun girişiyorlar. Dün iki oyuncu da bu yüzden sakatlandı.

Sağlık ekibi eskisine göre daha iyi. (Karanlık) En azından beklenenden daha kısa sürede oyuncuları yetiştiriyorlar. Sosa inşallah en fazla 1 maç kaçırır. Pektemek de sakatlık konusunda maalesef çok şanssız, en formda olduğu zaman bu sakatlıklar ortaya çıkıyor.

İkisine de acil şifalar.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Yok yok ben sağlık ekibinde sorun olduğunu düşünüyorum . Mustafa pektemek 1 sene içinde kaç defa sakatlandı artık sayısını hatırlamıyorum ama bu fazla değilmi ?? Ya adam sağlıksız yada hocaların uyguladığı programlarda hata var.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu mustafa ya çook bahtsız bedevi yada hiç banyo yapmıyor maça çıkarken ....

Abdestsiz mi çıkıyo maça nedir arkadaş yaaa .... :D