Beşiktaş yönetiminden şok karar

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Maddi sorunlar nedeniyle futbol dahil birçok branşta küçülme politikası uygulayan Beşiktaş, erkek voleybol branşını kapatma kararı aldı.

besiktas_logo34534.jpg

SPORX ÖZEL - Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta şok bir karar alındı.

Maddi sıkıntılar nedeniyle birçok branşta küçülmeye giden Beşiktaş, erkek voleybol şubesini kapattı. İki sezon önce 2. Lig'e düşen ve geride bıraktığımız yılda tekrar 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren siyah beyazlı ekip, yönetim tarafından verilen kapatma kararıyla şoka uğradı.

Beşiktaş Kulübü yönetiminin erkek voleybol şubesinde oynayan oyuncularını arayarak bu sene ligde yer almayacaklarını ilettiği öğrenildi.

Lige katılım için Voleybol Federasyonu'na verilen katılım harcının ödenmemesiyle, Beşiktaş'ın gelecek sezon Erkek Voleybol Ligi'nde yer alamayacak olması da kesinlik kazandı. Harç parası için Federasyon'un belirttiği son ödeme tarihi ise 16 Temmuz'du.

Bayan voleybol şubesinin ise gelecek sezon yoluna devam edeceği öğrenildi.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kulübü ne durumlara düşürdüler.
Hakikaten yazık.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yeee-ter!, yıldırırm demirören, yeee-ter! takımı batırıp gitti derken şimdi spor kulübünü batırma yolunda ve sıra ligi batırmakda. Adam ABD'nni adamı mı acaba? israil'de olabilir, şüphelerim var. Tez konusu olabilir.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Spor dalını kapatarak nasıl bir küçültme gerçekten anlamadım.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1 tane futbolcunun yıllık ücretiyle bu branşta komple bir takım yönetilir. Yazık çok yazık...

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Her şey içi Yıldırım Demiröreni de suçlamayın.
Bence Fikret Orman klübü iyi yönetemiyor. Doğru bir karar aldığına şahit olmadım.
Futbol klübünün başına maddi sıkıntı çekiyruz diye Samet Aybabayı getirdiler. Şimdi kalkmışlar milyon dolarlara kaleci almaya çalışıyor.
Cenk'in nesi var Türkiye ligi için oldukça yeterli, zaten Avrupada yoksunuz.
Böyle klüb yönetilmez.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Konu ile ilgili bir açıklama yapan kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, mali sıkıntılar nedeniyle Beşiktaş Erkek Voleybol Şubesi'ni bir yıllığına durdurma kararı aldıklarını belirtti.

Çebi ayrıca, bir sonraki sezon bu durumu tekrar değerlendireceklerini ve sponsor bulunması halinde erkek voleybol şubesini yeniden açabileceklerini söyledi. (DHA)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu durumda takım 1. ligden düşmüş olmuyor mu? seneye hangi ligden başlayacaklar?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ne kadar ilgi çekti konu sanki sabahtan akşama voleybol izleyen insanlarsınız.. Bir tane Beşiktaşlı yorumu da yok hani, eksik olmasınlar ebedi dostlar hemen taziyelerini yetiştirmişler konuya. Canlarım ya. Tamamen batsak demek bizden önce duyup geçmiş olsuna geleceksiniz... :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
geçenlerde ertem şenerin bir yazısında okumuştum küçülme böyle olmaz diye
adam gerçekleri bir bir yazıyor..
hani küçülme dediğin bu mudur kardeşim ?
ne kadar zor da olsa her zaman olduğu gibi tekrar dile getiriyorum sen sokakta oyna biz kaldırımda destekleriniz seni Beşiktaşım.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O kapatılan brans daha bu sene 2. lıgten 1. lıge cıktı yazık degıl mı o verılen emeklere cabalara ? sen sonradan acsan ne yazar ınsanın ıcındekıler bıttıkten sonra...

Besıktas tukenıyor....

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ahh Beşiktaşım ahh. Ne olacak senin bu halin. Tüpçü tüpleri patlattı kaçtı :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Ne kadar ilgi çekti konu sanki sabahtan akşama voleybol izleyen insanlarsınız.. Bir tane Beşiktaşlı yorumu da yok hani, eksik olmasınlar ebedi dostlar hemen taziyelerini yetiştirmişler konuya. Canlarım ya. Tamamen batsak demek bizden önce duyup geçmiş olsuna geleceksiniz... :)
izleyici kitlesi futbol kadar olmasa da var diye düşünüyorum.
küçümsemenizi kesinlikle yanlış bulduğumu belirteyim.
bu kulübün basketbol da başarı alınca sevinçten havalara uçan taraftarı voleybol takımı kapatılınca gidip de zaten önemsizdi dememeli.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
izleyici kitlesi futbol kadar olmasa da var diye düşünüyorum.
küçümsemenizi kesinlikle yanlış bulduğumu belirteyim.
bu kulübün basketbol da başarı alınca sevinçten havalara uçan taraftarı voleybol takımı kapatılınca gidip de zaten önemsizdi dememeli.

Basketbol her zaman önemliydi hocam. :) Millet olarak çok defa ekrana kilitlendik ulusal maçlarda. Elbette ki küçümsemiyorum ama kendi adıma voleybol'da yıllardır ne oldu hiçbir bilgim yok takımım da dahil olmak üzere. Çok büyük bir çoğunluk da benim durumumda. Bayan voleybolda belki Neslihan bilinir o da reklamda falan oynadı diye.. :)

Kapatma kararı almak doğrudur ya da yanlıştır bu konu tartışılabilir ancak herhangi bir amatör branşın öneminden çok kulübün öncelikleri ve mali durumu gelir. Beşiktaş, armasının olduğu her yerde zirve için oynar. Milyonlarca taraftarı için bunu yapmak zorunda diğer ulusal kulüpler gibi. Bunu yapamayacaksa da bence çekilmek (bir süreliğine de olsa) mantıksız bir seçim değil.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yakında futbol şubesini de kapatırlarsa şaşırmam :)

Reaksiyon puanı
10,315

beşiktaşlılar yazmıyor, diğer kulüplerden yazanlar da, belki biraz da mahçup bir eda ile üzüntülerini dile getirmişler, kısaca.
ne yani yoksa, "oh olsun, iyi olmuş!" diye mi yazacaklardı sizi memnun etmek için paşam?!

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asırlık klubun bu hallere gelmesı gercekten cok utanc verıcı.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
beşiktaşlılar yazmıyor, diğer kulüplerden yazanlar da, belki biraz da mahçup bir eda ile üzüntülerini dile getirmişler, kısaca.
ne yani yoksa, "oh olsun, iyi olmuş!" diye mi yazacaklardı sizi memnun etmek için paşam?!

Ah o mahçup edayı hayatımda bir defa birkaçınızda birden görsem bir daha ömrü billah tek satır yazmayacağım da, paşam; ilgi göstermediğiniz, mahçup edalı üzüntülerinizi kendinize sakladığınız durumlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor zaten. Fazlasını istemiyoruz inan. :)

Reaksiyon puanı
10,315
Ah o mahçup edayı hayatımda bir defa birkaçınızda birden görsem bir daha ömrü billah tek satır yazmayacağım da, paşam; ilgi göstermediğiniz, mahçup edalı üzüntülerinizi kendinize sakladığınız durumlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor zaten. Fazlasını istemiyoruz inan. :)

yahu bu ne feci bir su-i zan böyle!
siz de hiç utanma diye bişey yok mu be kuzum?
sahiden ben beşiktaşın bu kararına kalben üzüldüm.
çünkü ben bir voleybol aşığıyım ve bir fenerbahçeli olarak iyi bir rakibin ortadan çekilmesi demek sizin de değerinizin düşmesi, heyecanın kaybolması manasına geliyor. ama bunlardan öte rakip bir kulüp de olsa, bu ülkenin bir ferdi olarak, insan olarak üzülmek, ve bu üzüntüde sahici olmak o kadar mı zor... ki, insanları iki yüzlülükle, samimiyetsizlikle itham ediyorsunuz.

aynada gördüğünüz samimiyetsizlik size aittir mir'im, müeddep olun biraz!

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
"Feda" edilmesi gereken şey bu olmamalı.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Beşiktaşın borç durumunu okuyunca hissettim bu tür bir yaklaşımı.
Ama Beşiktaş batacak bir kulüp değil.
Elinde iyi kozları var.
Mamafih sadece bir sezon için düşünülmüşse sorun yok.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
yahu bu ne feci bir su-i zan böyle!
siz de hiç utanma diye bişey yok mu be kuzum?
sahiden ben beşiktaşın bu kararına kalben üzüldüm.
çünkü ben bir voleybol aşığıyım ve bir fenerbahçeli olarak iyi bir rakibin ortadan çekilmesi demek sizin de değerinizin düşmesi, heyecanın kaybolması manasına geliyor. ama bunlardan öte rakip bir kulüp de olsa, bu ülkenin bir ferdi olarak, insan olarak üzülmek, ve bu üzüntüde sahici olmak o kadar mı zor... ki, insanları iki yüzlülükle, samimiyetsizlikle itham ediyorsunuz.

aynada gördüğünüz samimiyetsizlik size aittir mir'im, müeddep olun biraz!

Keşke bu konuda siz yazmasaydınız. Özür dilerim, hiç yazmadım sayın lütfen. İyi geceler.