Beşiktaş VS Paok

Bu konuyu okuyanlar

HarunBey

Asistan
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
483
Reaksiyon puanı
324
Puanları
63
Yaş
24
PAOK Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? PAOK Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. tur eleme maçında Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşti. Corona virüsü sebebiyle tek maç üzerinden oynanacak eleme karşılaşması, Yunanistan’da yapılacak. PAOK Beşiktaş maçı Kanal D ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Peki, PAOK Beşiktaş maçı ne zaman? İşte detaylar…

Süper Lig'de sezonu üçüncü tamamlamasına rağmen, Trabzonspor'un aldığı ceza sonrası Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için eleme oynamaya hak kazanan Beşiktaş, kurada PAOK ile eşleşti. Tek maç üzerinden oynanacak elemede ev sahibi Yunan ekibi PAOK olacak.

PAOK BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?
PAOK Beşiktaş maçı Kanal D ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

PAOK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Yunanistan temsilcisi PAOK ile deplasmanda karşılaşacak. Selanik’te yapılacak karşılaşma 25 ya da 26 Ağustos'ta oynanacak. Karşılaşmanın saati de henüz açıklanmadı.

MAÇIN SONUNDA NE OLACAK?

Maçın eşitlikle geçilmesi ve uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları sonucunda turu geçen ekip belli olacak.

Turu geçen takım Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yükselecek. Kaybeden taraf ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna gidecek. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına katılması için 2. ve 3. ön eleme turlarının ardından play-off turunda da rakibini elemesi gerekiyor.

Beşiktaş, tek maç sistemiyle oynanacak bu turu geçerse 3. tur kuralarına da seri başı olarak katılacak. Buradaki olası rakipler ise şu şekilde: Krasnodar (Rusya), V.Plzen (Çekya), R.Wien (Avusturya) ve Rennes (Fransa).
 
Üst