Beşiktaş Vodafone Arena Kombine ve Maç Bileti | Üçlü Bilet ve Tek Maç Bileti Satışı

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş yönetimi, aldığı karar doğrultusunda Vodafone Arena'da oynanacak üç karşılaşma için kombine biletlerin geçerli olmadığını, bu üç karşılaşma için ayrıca bilet satılacağını duyurdu.

upload_2016-3-22_20-36-16.png


Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımız İçin Öncelikli Üçlü Bilet Satışları Başlıyor

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Salı günü saat 11.00 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın Tek Maç Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, 8 Nisan Cuma günü saat 11.00 – 9 Nisan Cumartesi saat 14.00 tarihleri arasında Bursaspor karşılaşması için biletlerini www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir.

Üçlü Bilet Fiyatları
1. Kategori – 1.050TL
2. Kategori – 900TL
3. Kategori – 840TL
4. Kategori – 720TL
5. Kategori – 600TL
6. Kategori – 540TL
7. Kategori – 330TL
8. Kategori – 300TL

Bursaspor Bilet Fiyatları:
1. Kategori – 385TL
2. Kategori – 330TL
3. Kategori – 310TL
4. Kategori – 265TL
5. Kategori – 220TL
6. Kategori – 200TL
7. Kategori – 120TL
8. Kategori – 110TL


Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 28., 31. ve 33. haftasında; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile Vodafone Arena Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmaların bilet satışlarına, 29 Mart Salı günü saat 14.00 itibariyle başlanacaktır.

Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kombinesi olan taraftarlarımız, Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kendi koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kombine sahiplerine öncelikli bilet satışları 29 Mart Salı günü saat 14.00 - 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır.

Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Tek Maç Bilet Alım Hakkı

29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Vodafone Arena kombine sahiplerinin öncelikli üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından; Vodafone Arena kombine sahipleri 2 Nisan Cumartesi günü saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 tarihleri arasında, Bursaspor karşılaşması için tek maçlık bilet satın alımı yapabileceklerdir. Bursaspor karşılaşmasına tek maçlık bilet almayı tercih eden kombine sahipleri, biletleme sistemi altyapısının uygun olmaması nedeniyle kendi koltuklarını seçme şansına sahip olamayacaklardır. Bu şekilde bilet almak isteyen kombine sahipleri, aynı tribün bloğu içerisinde olmak kaydı ile; sistemin kendilerine sunduğu en uygun koltuk alternatiflerinden birini seçerek satın alma işlemini tamamlayacaklardır.

Kurumsal Kombine Sahiplerinin Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kurumsal kombine sahibi firmalar; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kombine koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kurumsal kombine sahibi firmalara öncelikli bilet satışları 29 Mart Salı günü saat 14.00 – 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahiplerine yapılacaktır.

Kurumsal Kombine Sahiplerine Tek Maç Bilet Alım Hakkı

29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Vodafone Arena’da kombine sahibi olan kurumsal firmalar öncelikli üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından Bursaspor karşılaşması için biletlerini 2 Nisan Cumartesi saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi saat 14.00 tarihleri arasında satın alabilecektir. Bursaspor karşılaşmasına tek maçlık bilet almayı tercih eden kurumsal kombine sahipleri, kendi koltuklarını tercih hakkına sahip değildir.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 – 7 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın Tek Maç Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, 8 Nisan Cuma günü saat 11.00 – 9 Nisan Cumartesi saat 14.00 tarihleri arasında Bursaspor karşılaşması için biletlerini www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir.

Biletlerin Genel Satışa Sunulması

Vodafone Arena’dan kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli olarak bilet alma haklarının sona ermesinin ardından kalan Bursaspor karşılaşması biletleri, 10 Nisan Pazar günü saat 11.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.

Engelli Tribün Bilet Talepleri

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımızın, bilet taleplerini 29 Mart 2016 tarihinden itibaren ekte belirtilen formu eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte 0212 258 81 94 numaralı faks numaramıza göndermeleri gerekmektedir. Engelli tribün bileti, Vodafone Arena Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 29 Mart 2016 tarihinden itibaren yapılacak talep sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Engelli taraftar bilet talep formu için TIKLAYIN

Üçlü Bilet Fiyatları

1. Kategori – 1.050TL
2. Kategori – 900TL
3. Kategori – 840TL
4. Kategori – 720TL
5. Kategori – 600TL
6. Kategori – 540TL
7. Kategori – 330TL
8. Kategori – 300TL


Bursaspor Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 385TL
2. Kategori – 330TL
3. Kategori – 310TL
4. Kategori – 265TL
5. Kategori – 220TL
6. Kategori – 200TL
7. Kategori – 120TL
8. Kategori – 110TL


Tek maç bilet fiyatları Spor Toto Süper Ligi’nin 31. hafta Kayserispor ve 33. hafta Osmanlıspor karşılaşmaları için ayrıca belirlenecektir.



Kombineler ve Maç Biletleri Hakkında Bilgilendirme

Vodafone Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın kombineleri 2016-17 sezonu başından itibaren geçerli olacaktır.

11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmayla açılacak olan yeni yuvamız Vodafone Arena’da kalan iç saha maçlarımız olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarımızı izleyebilmek için kombine sahibi taraftarlarımızın bilet satın alması gerekecektir.

Bu 3 müsabaka için kombine sahibi olan taraftarlarımız, koltuklarını her maç öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacaktır. Bilet satış detayları maçlardan önce açıklanacaktır.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.

Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.

2016-17 sezonu kombine kart satışlarımıza yenilenen fiyatlarla 23 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da BJK Plaza C Blok'ta bulunan Kombine Kart Merkezi'nde ve passo.com.tr internet portalında başlanacaktır.

Yeni yuvamız Vodafone Arena'ya döneceğimiz 11 Nisan'daki Bursaspor maçının biletleri hakkında daha sonra açıklama yapılacaktır.
Taksitli Kombine Alımı:
Denizbank BJK Bonus 6 Taksit,
Garanti Bankası Bjk Bonus 6 Taksit,
Vakıfbank BJK Taraftar Kart 3+6 Taksit
Tüm taksitli işlemlerde %5.70 vade farkı uygulanmaktadır.

Bir Kişi Toplam 5 Arkadaşı İçin Kombine Satın Alabilir
Bir kişi en fazla beş kombine alabilir. Kombine alımında seçilen beş koltuğa ilgili PASSOLİG kart sahibi beş kişinin TC Kimlik veya Pasaport numarasının tanımlanması zorunludur. Lütfen kombine satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce kombine tanımlanacak tüm taraftarların PASSOLİG kartı olduğundan emin olunuz.

Passolig Kart Sahibi Taraftarlarımızın Üyelik Aidat Ödemeleri:
Passolig kart almış olan taraftarlarımızın E-Bilet kullanım sürelerini www.passolig.com.tr veya BJK Plaza C blokta bulunan Kombine Satış Merkezinden uzatmaları gerekmektedir. Passolig kartların E bilet Kullanım süresi kartın alındığı tarihten itibaren 1 yıldır. Bu süreyi aşan kartların E-Bilet kullanım hakları kombinelerde dahil olmak üzere bloke olacak ve maçlara giriş yapamayacaklardır. www.passolig.com.tr üzerinden giriş yaparak kartınızın E-Bilet geçerlilik tarihini görebilir, dilerseniz başka banka kartlarınızla ya da Passolig kartınızdaki bakiyeyi kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Divan Üyesi Taraftarlarımızın İndirimli Kombine Alımı:
Divan üyelik kartı ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan Kombine Satış ofisinden kombinenizi indirimli alabilirsiniz. Divan üyeleri %10 indirimli kombine hakkından tüm tribünlerden yararlanabilecektir. İndirimli kombine alımında divan kurulu üyelerimizin bizzat kendilerinin başvuru yapması gerekmektedir.

Öğrenci Taraftarlarımızın İndirimli Kombine Alımı:
Öğrenci taraftarlarımız, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber BJK Plaza C Blok 5. Katta bulunan kombine satış ofisinden kombine koltuklarını %10 indirimli satın alabilirler. Öğrenci indirimli kombine satışları yalnızca Güney Kale Arkası (Eski Açık) tribün için yapılmaktadır.
*Öğrenci kimliği arka yüzünde mevcut öğretim yılı bandrolü olması zorunludur.

Passolig Kart Başvuru Noktaları:
Passolig kart satınalımı BJK Plaza C Blok 5.kattan ve www.passolig.com.tr internet adresinden satın alınabilmektedir.

Passolig Kart Başvurusu için TIKLAYIN

Kombine Satış Merkezi Çalışma Saatleri:
Haftaiçi : 10.00 – 19.00
Cumartesi : 10.00 – 19.00
Pazar : 11.00 – 17.00


Vodafone Arena Kombine Kart fiyatları ve koltukların konumuyla ilgili bilgiler aşağıdaki görselde yer almaktadır.

vodafonekombinemac.jpg
Görsel.jpg

Beşiktaş JK
 
Son düzenleme:

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
2016-2017 sezonu için satışa sunulan kombinelerin tamamı tükendi.



Kombineler Tükendi, Büyük Taraftarımıza Teşekkürler

Yenilenen fiyatlarla dün ve bugün taraftarlarımız kombinelere büyük ilgi gösterdi ve 2016-17 sezonu Vodafone Arena kombinelerinin tamamı satıldı.

Yeni yuvamız Vodafone Arena'da 11 Nisan'daki Bursaspor ve sonrasındaki Kayserispor ile Osmanlıspor karşılaşmaları için kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli bilet satın alma hakları bulunmaktadır. Bilet satışlarıyla ilgili detaylar daha sonra açıklanacaktır...

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaşımıza desteğini bir kez daha sergileyen, siyah-beyaz aşkıyla 11 Nisan'ı sabırsızlıkla bekleyen büyük taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Taraftarlarımız ve camiamız ile kenetlenerek, nice zaferler yaşayacağımız Vodafone Arena'yı büyük bir gururla açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Gücünü taraftarından alan Beşiktaşımız, yuvasına dönüyor...

11 Nisan'da yeni yuvamız Vodafone Arena'da buluşmak dileğiyle...

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
 
Son düzenleme:

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Maşallah..
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 28., 31. ve 33. haftasında; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmaların üçlü bilet satışlarına, 29 Mart Salı günü saat 14.00 itibariyle başlanacaktır.

Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olan taraftarlarımız; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmar için kendi koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kombine sahiplerine öncelikli bilet satışları, 29 Mart Salı günü saat 14.00 - 5 Nisan Salı günü saat 23.59 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 6 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 – 8 Nisan Cuma günü saat 23.59 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Kurumsal Kombine Sahiplerinin Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kurumsal kombine sahibi firmalar; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kombine koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kurumsal kombine sahibi firmalara öncelikli bilet satışları, 29 Mart Salı günü saat 14.00 – 5 Nisan Salı günü saat 23-59 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahiplerine yapılacaktır.

Biletlerin Genel Satışa Sunulması
Vodafone Arena’dan kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli olarak bilet alma haklarının sona ermesinin ardından bilet kalması durumuda, kalan üçlü biletler 9 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.

Engelli Tribün Bilet Talepleri
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımızın, bilet taleplerini 29 Mart 2016 tarihinden itibaren ekte belirtilen formu eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte 0212 258 81 94 numaralı faks numaramıza göndermeleri gerekmektedir. Engelli tribün bileti, Vodafone Arena Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 29 Mart 2016 tarihinden itibaren yapılacak talep sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Engelli taraftar bilet talep formu için TIKLAYIN

Üçlü Bilet Fiyatları
1. Kategori – 1.050TL
2. Kategori – 900TL
3. Kategori – 840TL
4. Kategori – 720TL
5. Kategori – 600TL
6. Kategori – 540TL
7. Kategori – 330TL
8. Kategori – 300TL
 
Son düzenleme:

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
İstanbul'da olmamak bazen koyar adama...
 

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Açıklamada yazılmamış ama 3lü biletler devredilebiliyor mu yani ben 3lü alsam bursa maçına gidip sonra kayseri maçındaki hakkımı passosu olan arkadaşıma devredebiliyor muyum bilginiz var mı ?
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Açıklamada yazılmamış ama 3lü biletler devredilebiliyor mu yani ben 3lü alsam bursa maçına gidip sonra kayseri maçındaki hakkımı passosu olan arkadaşıma devredebiliyor muyum bilginiz var mı ?

Passolig sistemi olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Yalnız bu üçlü bilet uygulaması taraftarlardan tepki gördü. Kulüp belki değişiklik yapabilir. Bekleyip görmek gerek.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Yönetim üçlü bilet satışına tepkileri dikkate almış. Konuyu tekrar görüşeceklermiş.

Tekli bilet satışı seçeneği de olacak sanırım.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Evet, tek maç bilet satışı geldi:

Üçlü Bilet ve Bursaspor Karşılaşması Bilet Satışları Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 28., 31. ve 33. haftasında; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile Vodafone Arena Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmaların bilet satışlarına, 29 Mart Salı günü saat 14.00 itibariyle başlanacaktır.
Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olan taraftarlarımız, Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kendi koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kombine sahiplerine öncelikli bilet satışları 29 Mart Salı günü saat 14.00 - 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır.

Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Tek Maç Bilet Alım Hakkı
29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Vodafone Arena kombine sahiplerinin öncelikli üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından; Vodafone Arena kombine sahipleri 2 Nisan Cumartesi günü saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 tarihleri arasında, Bursaspor karşılaşması için tek maçlık bilet satın alımı yapabileceklerdir. Bursaspor karşılaşmasına tek maçlık bilet almayı tercih eden kombine sahipleri, biletleme sistemi altyapısının uygun olmaması nedeniyle kendi koltuklarını seçme şansına sahip olamayacaklardır. Bu şekilde bilet almak isteyen kombine sahipleri, aynı tribün bloğu içerisinde olmak kaydı ile; sistemin kendilerine sunduğu en uygun koltuk alternatiflerinden birini seçerek satın alma işlemini tamamlayacaklardır.

Kurumsal Kombine Sahiplerinin Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kurumsal kombine sahibi firmalar; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için kombine koltuklarını öncelikli olarak üç maçlık satın alabileceklerdir. Kurumsal kombine sahibi firmalara öncelikli bilet satışları 29 Mart Salı günü saat 14.00 – 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden yapılacaktır. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahiplerine yapılacaktır.

Kurumsal Kombine Sahiplerine Tek Maç Bilet Alım Hakkı
29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Vodafone Arena’da kombine sahibi olan kurumsal firmalar öncelikli üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından Bursaspor karşılaşması için biletlerini 2 Nisan Cumartesi saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi saat 14.00 tarihleri arasında satın alabilecektir. Bursaspor karşılaşmasına tek maçlık bilet almayı tercih eden kurumsal kombine sahipleri, kendi koltuklarını tercih hakkına sahip değildir.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 – 7 Nisan Cuma günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın Tek Maç Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, 8 Nisan Cuma günü saat 11.00 – 9 Nisan Cumartesi saat 14.00 tarihleri arasında Bursaspor karşılaşması için biletlerini www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir.

Biletlerin Genel Satışa Sunulması
Vodafone Arena’dan kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli olarak bilet alma haklarının sona ermesinin ardından kalan Bursaspor karşılaşması biletleri, 10 Nisan Pazar günü saat 11.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.

Engelli Tribün Bilet Talepleri
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımızın, bilet taleplerini 29 Mart 2016 tarihinden itibaren ekte belirtilen formu eksiksiz doldurarak istenilen belgelerle birlikte 0212 258 81 94 numaralı faks numaramıza göndermeleri gerekmektedir. Engelli tribün bileti, Vodafone Arena Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 29 Mart 2016 tarihinden itibaren yapılacak talep sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın BJK logolu Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Engelli taraftar bilet talep formu için TIKLAYIN

Üçlü Bilet Fiyatları
1. Kategori – 1.050TL
2. Kategori – 900TL
3. Kategori – 840TL
4. Kategori – 720TL
5. Kategori – 600TL
6. Kategori – 540TL
7. Kategori – 330TL
8. Kategori – 300TL

Bursaspor Bilet Fiyatları:
1. Kategori – 385TL
2. Kategori – 330TL
3. Kategori – 310TL
4. Kategori – 265TL
5. Kategori – 220TL
6. Kategori – 200TL
7. Kategori – 120TL
8. Kategori – 110TL

Tek maç bilet fiyatları Spor Toto Süper Ligi’nin 31. hafta Kayserispor ve 33. hafta Osmanlıspor karşılaşmaları için ayrıca belirlenecektir.
 
Son düzenleme:

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Hala devretmeyle ilgili bir açıklama yok ya arkadaşımla 3lü bilete giricez devretme yoksa onun passosuyla girebilir miyim acaba üstünde foto fln var gerçi bilgisi olan var mı devretmede sorun olur mu ?
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
@kivancenes

Passolig, Beşiktaş'tan haber bekliyor


Beşiktaş Kulübü'nün, Vodafone Arena için 3'lü bilet satışıyla ilgili Passolig'e henüz transfer yetkisi vermediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın yeni mabedi Vodafone Arena'nın açılmasına günler kala Siyah-Beyazlı taraftarların aklında oynanacak 3 maçla ilgili bir çok soru var. 28. hafta Bursaspor, 31. hafta Kayserispor ve 33. hafta Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmaların üçlü bilet satışlarıyla ilgili "3'lü biletlerde transfer yapabilecek miyiz?" sorusu taraftarların akıllarını kurcalıyor. Biz de konuyla ilgili sorumuz için Passolig müşteri hizmetlerine ulaştık.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF YOK!

Passolig yetkilileriyle yaptığımız görüşmenin ardından aldığımız bilgiye göre transferin gerçekleşmesi için kulüp onayı gerekiyor. Ancak Beşiktaş'tan bu yönde Passolig yetkililerine henüz bir teklif gelmedi.

Kaynak : Fanatik
 

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Sabah bir arkadaşım kulübü aramış ve 3 maçlık biletlerin hafta hafta yuklenecegi için devir işleminin yapilabilecegini öğrenmiş.
 

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Kaç tane bilet satıldı acaba öncelikli olarak 3 lu kale arkasi düşünüyorum da inşallah kalır
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Üçlü Bilet Satışları 1 Nisan Saat 14.00'te Sona Eriyor

Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 28., 31. ve 33. haftasında; Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile Vodafone Arena'da oynayacağı karşılaşmalar için, bireysel ve kurumsal kombine sahipleri için öncelikli üçlü bilet satışları 1 Nisan Cuma günü saat 14.00'te sona erecek.

Vodafone Arena’dan kombinesi olan taraftarlarımız, Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor ile oynayacağımız karşılaşmalar için üç maç için kendi koltuklarını, 1 Nisan Cuma günü saat 14.00'e kadar www.passo.com.tr internet sitesinden alabilecektir.

Üçlü bilet alım hakkının sona ermesinin ardından Bursaspor maçı için tekli bilet alımlarının başlayacağını belirtir, üçlü bilet almak isteyen taraftarlarımızın dikkatine sunarız.

Beşiktaş JK
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Kaç tane bilet satıldı acaba öncelikli olarak 3 lu kale arkasi düşünüyorum da inşallah kalır

Bursaspor maçı için ne kadar bilet satıldı?

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre, Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçı için şu ana kadar 15.000 bilet satıldı.
 

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Bursaspor maçı için ne kadar bilet satıldı?

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre, Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçı için şu ana kadar 15.000 bilet satıldı.
Teşekkürler cevabınız için maç biletini almadan uçak biletlerini aldık arkadaşlarla salı saat 11 i iple çekiyoruz :)
 

Tys23

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
7,138
Reaksiyon puanı
1,229
Puanları
113
Teşekkürler cevabınız için maç biletini almadan uçak biletlerini aldık arkadaşlarla salı saat 11 i iple çekiyoruz :)
Elini çabuk tut kardeşim bilet için çünkü emin ol Yüzbinlerce kardeşimiz tekli bileti bekliyor :D Ben dahil.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Vodafone Arena Kombine Sahiplerine Tek Maçlık Bilet Satışına Başlandı

Vodafone Arena kombine sahipleri, 2 Nisan Cumartesi günü saat 11.00 – 4 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 tarihleri arasında, Bursaspor karşılaşması için tek maçlık bilet satın alımı yapabileceklerdir.

Bursaspor karşılaşmasına tek maçlık bilet almayı tercih eden kombine sahipleri, koltuklarını seçme şansına sahip olamayacaklardır. Bu şekilde bilet almak isteyen kombine sahipleri, aynı tribün bloğu içerisinde olmak kaydı ile; sistemin kendilerine sunduğu en uygun koltuk alternatiflerinden birini seçerek satın alma işlemini tamamlayacaklardır.

Beşiktaş JK
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımız İçin Öncelikli Üçlü Bilet Satışları Başlıyor

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın İkinci Öncelikli Üçlü Bilet Alım Hakkı

Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, ikinci öncelikli üçlü bilet satın alımı yapabileceklerdir. Taraftarlarımız, üçlü biletlerini 5 Nisan Salı günü saat 11.00 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir. Bilet satışları sadece BJK logolu Passolig sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Beşiktaşımızı Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımızın Tek Maç Bilet Alım Hakkı
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaşımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarımız, 8 Nisan Cuma günü saat 11.00 – 9 Nisan Cumartesi saat 14.00 tarihleri arasında Bursaspor karşılaşması için biletlerini www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecektir.

Üçlü Bilet Fiyatları
1. Kategori – 1.050TL
2. Kategori – 900TL
3. Kategori – 840TL
4. Kategori – 720TL
5. Kategori – 600TL
6. Kategori – 540TL
7. Kategori – 330TL
8. Kategori – 300TL

Bursaspor Bilet Fiyatları:
1. Kategori – 385TL
2. Kategori – 330TL
3. Kategori – 310TL
4. Kategori – 265TL
5. Kategori – 220TL
6. Kategori – 200TL
7. Kategori – 120TL
8. Kategori – 110TL
 

hesapsilinsin

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
238
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Şuan almış bulunuyorum 8.kategoriden aldım alamayan arkadaşlar mobilden denesin almayı çok mutluyum :D
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,584
Reaksiyon puanı
2,003
Puanları
113
Yaş
40
Tek bilet mi aldın? Sadece Bursa maçı için yani?
 

Emre Ünal

Öğrenci
Katılım
5 Nisan 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
3.kategori 124.bloktan 3lü biletim var. Tek maç veya 3 maç için devredebilirim.
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,584
Reaksiyon puanı
2,003
Puanları
113
Yaş
40
Aynı ücretten mi? Biz burada karaborsacıları sevmeyiz.
 

Emre Ünal

Öğrenci
Katılım
5 Nisan 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
Farklı ücretten :) Genelde pek sevilmezler zaten :)
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Karaborsacılık yapanları şikayet edin, aldığı biletlerin tamamı iptal olur. Zaten sözleşmede yazıyor.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Vodafone Arena’dan kombinesi olmayıp, Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Torku Konya Arena, Ankara Osmanlı Stadyumu ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığımız iç saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlar, 8 Nisan Cuma günü saat 11.00 – 9 Nisan Cumartesi saat 14.00 tarihleri arasında Bursaspor karşılaşması için biletlerini www.passo.com.tr İnternet sitesinden satın alabilecektir.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Deplasman tribünündeki 2042 bilet satışa çıkmış.
 
Üst