Beşiktaş Ronaldinho ile resmen görüşüyor!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta Ronaldinho ile görüşmeler resmiyete döndü. Siyah beyazlılar Ronaldinho için menajer Ayhan Yeşilbaş'ı görevlendirdi.

besiktas_resmen_gorusuyor13851151640_h1097803.jpg

Vatan Gazetesi muhabiri Erdal Cömert'in duyurduğu haberde siyah beyazlılar'ın Ronaldinho'ya yıllık 3 milyon euro garanti ücret artı 25 bin euro da maç başı ücret önerdiği belirtilmişti.

Bu özel haberin ardından Vatan Spor Beşiktaş'ı temsilen Brezilya'ya giden menajer Ayhan Yeşilbaş, Ronaldinho, abisi Assis, eski futbolcu ve şimdilerde menajerlik yapan Miranda'yla Galatasaray'ın eski oyuncusu Jo'nun da katıldığı görüşmenin fotoğraflarına ulaştı.

PEKİ TARİHİ GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU?
Ve Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho'nun transferi için resmen harekete geçti... Siyah-beyazlı kulüp adına iki menajer Ayhan Yeşilbaş ve Furkan Şenol Brezilya'ya çıkarma yaptı, Sambacı'nın ‘Kara Kartal' olması için görüşmeleri başlattı...

İki menajer sezon sonunda Atletico Mineiro ile sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş'ın teklifini götürdü... Buna göre Kartal, tecrübeli yıldıza yıllık 3 milyon Euro garanti ve 25 bin Euro da maç başı ücret önerdi. Bunlara ek olarak futbolcuya eğer Beşiktaş sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne giderse 1 milyon Euro, Avrupa Ligi vizesi alırsa da 500 bin Euro bonus ödenecek. Öte yandan Ronaldinho odaklı yapılacak olan sponsorluk anlaşmalarından tarafların karşılıklı pay alması da pazarlık konusu...

BİR DE DOKTOR GİTTİ
Ayrıca Ayhan Yeşilbaş ve Furkan Şenol'un yanı sıra sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak olan ve kendisini 11-21 Aralık tarihlerinde Fas'ta düzenlenecek Dünya Kulüpler Şampiyonası'na hazırlayan Ronaldinho'nun raporlarını incelemek üzere bir de doktor gitti. 4 gündür Brezilya'da olan bu üçlü görüşmeleri tamamladıktan sonra bugün İstanbul'a dönecek.

KAYNAK

221120131148374816563_3.jpg

221120131148484811639_3.jpg

221120131148574812659_3.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Hayırlısıysa gelsin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Öncelikle forvet alalım da..

MENAJERLER KENDİ REKLAMINI YAPIYOR -
Ronaldinho transferi için herhangi bir menajere yetki vermediklerini dile getiren Torunoğulları; " Herhangi bir menajere Ronaldinho'nun transferi için yetki vermedik. Basında çıkan isimler tahmin ediyorum ki kendi reklamlarını yapıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yaşı başı geçtikten sonra türkiyeye gelen futbolculara ayar oluyorum (drogba hariç).
gelmesin bu adam istemiyorum ben takımımda.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Forvet lazım değil aslında. Holosko ilk 11'e girdiği gibi işler değişecek mi göreceğiz.

Bunun dışında Bilic organize hücum ürettirebilen bir hoca değil. Samet Aybaba döneminde ne kadar kolay gol atıyorduk hatırlayın. Organize ve güzel goller. Hangi adamlarla? Aynı adamlarla.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yaşı başı geçtikten sonra türkiyeye gelen futbolculara ayar oluyorum (drogba hariç).
gelmesin bu adam istemiyorum ben takımımda.
aynen katılıyorum size son zamanlardada baya bi moda oldu yaşı geçmiş futbolcular son zamanlarında türkiyeye gelipte ceplerini doldurup gitmelerine bende sizin kadar sinir oluyorum türkiye ligi resmen yaşlı futbolcu çöplüğüne döndü

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Huzur evinde bir yatak daha açın. :mrgreen: