Beşiktaş Quaresma'yı resmen sildi!

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kafasından sildiği Ricardo Quaresma, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kadro bilgileri sayfasında da yer almadı.

Türkiye'de resmi transfer dönemi sona erdi ve kulüpler 2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan kadrolarını Türkiye Futbol Federasyonu'na verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesindeki takım bilgilerinde yer alan kadro kısmında Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın yer almaması dikkatlerden kaçmadı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kafasından sildiği ve "Ben buradayken Quaresma oynamayamaz" dediği Portekizli yıldızın TFF'ye bildirilen kadronun içerisinde olmaması siyah-beyazlı taraftarlar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.
Beşiktaş'ın kadrosunda yeni transferlerin tamamı ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Hugo Almeida'nın ismi ise TFF'nin resmi sitesinde yer alan listede kendisine yer buldu. Sakatlık sürecini atlatan İsmail Köybaşı'nın da listede olmaması TFF ve Beşiktaş arasındaki bilgi alışverişinde bir sorun olduğu konusunu akıllara getirdi.
Transferin son gününde yapılan Furkan Özçal (Galatasaray), Murat Duruer (Antalyaspor), Ömer Şişmanoğlu (Antalyaspor), İbrahim Kaş (Orduspor), Adem Koçak (Sivasspor), Gökhan Ünal (Karabükspor), Mehmet Yılmaz (Akhisar Belediye) transferleri ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde yer aldı.

tW2g2.gif

Sporx

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Yine de para ödenecek mi?? bu oyuncuya :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İsmail Köybaşı da yok listede.

Quaresma sözleşmeli oyuncumuz olduğu için istediğimiz zaman listeye ekleyebiliriz diye düşünüyorum.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş'tan Quaresma açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın isminin bulunmaması spekülasyonları beraberinde getirdi.

Sezon başından beri Siyah-Beyazlı takımla birlikte antrenmanlarda yer almayan Quaresma'nın isminin Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer almaması üzerine herkes acaba Beşiktaş Kulubü, Portekizli futbolcuyla yollarını ayırdı mı sorularını akıllara getirdi.

Ancak kulüp yetkilileri, Quaresma'nın sözleşmeli futbolcuları olduğunu sorunun ise kendilerinden kaynaklandığını ve en kısa sürede bu problemin çözüleceğini dile getirdiler. Yine aynı şekilde TFF listesinde İsmail Köybaşı'nın isminin de yer almadığı belirtildi.

http://www.haber1903.com/Besiktas-4078-besiktastan_quaresma_aciklamasi.html

Q7'nin TFF Listesinde Olmamasının Perde Arkası

CHA Beşiktaş muhabiri Barbaros Burus, Beşiktaş gündemini değerlendirirken, Quaresma'nın isminin TFF listesine verilmemesinin perde arkasını Kartalbakisi.com'la paylaştı

Beşiktaş yöneticisiyle yaptığı görüşmenin ayrıntılarını aktaran Burus, ''İsmi TFF listesine verilmeyen Quaresma, takıma artık alınamayacak mı ?'' şeklindeki sorularıda yanıtlamış oldu.

Burus yaptığı açıklamada; '' Kulüp yetkilileriyle yaptığım görüşmede Quaresma'nın TFF listesinde olmamasının tamamen yönetim hatası olduğunu, adının unutulduğu için listeye yazılmadığını öğrendim. Quaresma'nın adı tıpkı İsmail Köybaşı gibi unutulmuş. Akıllara hemen kulüp bunu kasıtlı olarak mı yaptı acaba soruları geliyor. Görüştüğüm yetkili bana ''Asla böyle birşey yok, Quaresma bizim sözleşmeli futbolcumuz istediğimiz anda yarın sağlık taramasından geçirip lisansını alarak Elazığspor maçına bile yetiştirebiliriz'' dedi. Dikkat ederseniz İsmail Köybaşı'nın da adı yok. Tamamen yönetim hatası. Ayrıca şunu da belirtip taraftarı aydınlatalım. TFF listesinin transfer dönemiyle hiçbir alakası yok. Transfer dönemi olsun ya da olmasın istediğiniz bir oyuncuyu her zaman TFF listesine sokabilirsiniz. Siyah beyazlı taraftarlarda böyle bir algı oluştu. Bunun transfer dönemiyle hiçbir alakası yok. Örneğin, alt yapıdan herhangi bir futbolcuyu da sezon devam ederken TFF oyuncu listesine sokabilirsiniz'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın geride kalan 3 hafta sonra göstermiş olduğu performans hakkında da değerlendirmede bulunan Burus; ''Dün transfer sezonu bitti ve Beşiktaş en azından Ocak ayına kadar bu kadroyla yoluna devam edecek. Bu kadronun şampiyonluk için yeterli olup olmadığını önümüzdeki maçlarda göreceğiz. Oynanacak her maç final havasında geçecek. Beşiktaş'ın ölüsü bile ilk üçe girer, şampiyonluk potasında olur. F.Bahçe ve G.Saray avrupa kupalarında oynayacakları için geçtiğimiz sezonlardan daha da iyi transferler yaptılar. BuBeşiktaş'ın işini biraz daha zorlayacak gibi dursada, Elazığspor karşısındaki Fenerbahçe ve Kasımpaşaspor karşısındaki G.Saray'ın oynadığı futbol gösterdiki bu lig hiçte öyle kolay geçmeyecek. Ben Beşiktaş'ın zannedilenden daha kolay rakipleriyle mücadele edebileceğini düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber

http://www.kartalbakisi.com/ozel/q7nin-tff-listesinde-olmamasinin-perde-arkasi-h14406.html

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hadi samet baba al adamı küstürme biz istiyoruz oynamasını geçen sezonun sonlarında oynamaya başlamıştı adam ya

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aybaba kaybeder beşiktaş kaybeder Q7 her türlü kazanır kazanıyorda :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Herkes Quaresma'ya odaklandı ama Burak Kaplan, Atınç Nukan ve Tanju Kayhan da kadro dışı olarak takımdan ayrı çalışıyor!

Bu oyuncuların hepsi gelecek vadeden oyunculardı.

Hadi Quaresma'nın aldığı yıllık ücret çok pahalıydı yönetim onu bahane etti.

Bu adamların suçu günahı ne? Neden kadro dışı bırakıldılar!

Adamların tek suçu Quaresma gibi isim yapmış olmamaları mı?

Kimse bu adamların neden kadro dışı kaldığını sorgulamıyor!

Bu Beşiktaş bu sene çok YANLIŞ İŞLER yapıyor.

Takım şampiyon olsa dahi bu yapılanların yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Herkes Quaresma'ya odaklandı ama Burak Kaplan, Atınç Nukan ve Tanju Kayhan da kadro dışı olarak takımdan ayrı çalışıyor!

Bu oyuncuların hepsi gelecek vadeden oyunculardı.

Liste güncellenmiş, bu isimleri eklemişler nihayet. Ama Quaresma yok.

Takımla birlikte çalışmalara da katılırlar inşallah.