Beşiktaş Gökhan İnler'in Sözleşmesini Feshetti!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Beşiktaş, 33 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti. İnler geçen sezon Beşiktaş'ta istediği kadar forma şansı bulamamıştı.


gokhan-inler-beck-27-6.jpg

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler’le yollar ayrıldı. DHA’nın ve Haber 1903’ün haberlerine göre siyah-beyazlılarda istediği kadar forma şansı bulamayan 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Gökhan İnler, 1.8 milyon Euro garanti ücret alacaktı. Geçen sezonun başında Leicester City’le yollarını ayırıp Beşiktaş kadrosuna dahil olan Gökhan İnler, şampiyonlukla noktalanan 2016-2017 sezonunda 14’ü ilk 11’de olmak üzere 30 maçta forma giydi ve 2 asist kaydetti.



Geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Premier Ligi Şampiyonu Leicester City’den transDaha fazla süre almak istediğini her fırsatta dile getiren İnler, bu sezon kadroya girme şansının çok fazla olmadığını düşündüğü için yönetime ayrılma isteğini iletti.

Beşiktaş yönetimi tarafından bu isteği olumlu karşılanan Gökhan İnler için teknik direktör Şenol Güneş’in de görüşünü alan yönetim, tecrübeli hocanın “Gidebilir” sözleri üzerine İnler’in isteğini yerine getirdi ve oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bu akşam Beşiktaş ile son idmanına çıkan İnler, idman sonrası takım arkadaşlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

“FENERBAHÇE VEYA GALATASARAY’A GİTMEYECEĞİM”

Gökhan İnler, ayrılma sürecinde siyah-beyazlı yönetime Fenerbahçe veya Galatasaray’a gitmeyeceğine dair söz verdi. Beşiktaş yönetiminin “Artık serbest futbolcusun, istediğin yere gidebilirsin” demesine rağmen Gökhan İnler “Serbest olabilirim ama Beşiktaşlıyım. Siz de bana büyük bir jest yapıyorsunuz. Bu yüzden hiçbir şekilde Galatasaray veya Fenerbahçe’ye gitmeyeceğimin sözünü veriyorum. Bu benim kendi sözümdür” diyerek Fenerbahçe ve Galatasaray’a daha ilk günden kapıyı kapatmış oldu.

Gökhan İnler’e Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Göztepe’nin ilgisi olduğu ve oyuncunun büyük bir ihtimal bu takımlardan birine transfer olacağı öğrenildi.

Son dakika! Beşiktaş’ta sürpriz Gökhan İnler gelişmesi
 
Üst