Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Üç büyükler Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe #hatayiçinelele etiketiyle birbirlerine meydan okuyarak fidan bağışında bulundu.
Sonrada olan rizeye oluyor ?Trabzonspor işte bu yüzden sevilmiyor. Hatay için güzel bir şey başlatılmış gönderme yapıpta bağış yapıyor. 4 büyükler kendi arasında başlatmış Trabzonu etiketlememiş ya büyük ihtimal ondan bu sinir
Trabzon da ayrı bir renk ama onları böyle kabul ettikTrabzonspor işte bu yüzden sevilmiyor. Hatay için güzel bir şey başlatılmış gönderme yapıpta bağış yapıyor. 4 büyükler kendi arasında başlatmış Trabzonu etiketlememiş ya büyük ihtimal ondan bu sinir
Tek kalemde borcu silinenler gelip hak hukuk raconu kestiler zamanında. O yüzden kabul edenler edebilir ama çoğul konuşmayalım.Trabzon da ayrı bir renk ama onları böyle kabul ettik
ne alakası var kardeşim. adamlar kral hareket yapmışlar.Trabzonspor işte bu yüzden sevilmiyor. Hatay için güzel bir şey başlatılmış gönderme yapıpta bağış yapıyor. 4 büyükler kendi arasında başlatmış Trabzonu etiketlememiş ya büyük ihtimal ondan bu sinir
bir fidanın ne kadar olduğunu biliyormusun hangi fidanı bağışlamışlar bilemem ama bir fidan 20 tl olsa 20 x 1900=38 bin edermiş gerçekten azmış kardeş kusura bakma sadaka demiyelim ama bu kadar büyük kulüp için az en az 1m olması lazımne alakası var kardeşim. adamlar kral hareket yapmışlar.
koskoca kulüpler ıvır zıvıra bir ton para harcıyor, ama ağaç bağışlayacağı zaman 1900 tane fidan. sadaka mı veriyorsun?
Neresi kral hareket? Gönderme yaparak yapmayacak kardeşim böyle olaylarda. Şovunu gitsin maçta yapsın puan kazansınlar. Sosyal olaylarda evet fazla bağışlamasını bende isterim fakat 1907+1905+1093 yapmanın için iyi bir niyet arayamayız kusura bakmayın.ne alakası var kardeşim. adamlar kral hareket yapmışlar.
koskoca kulüpler ıvır zıvıra bir ton para harcıyor, ama ağaç bağışlayacağı zaman 1900 tane fidan. sadaka mı veriyorsun?
bence komik olmuş kötü niyet aramamak gerek futbolda her zaman oluyor böyle şeyler (fenerbahçeli olduğum halde böyle düşünüyorum)Neresi kral hareket? Gönderme yaparak yapmayacak kardeşim böyle olaylarda. Şovunu gitsin maçta yapsın puan kazansınlar. Sosyal olaylarda evet fazla bağışlamasını bende isterim fakat 1907+1905+1093 yapmanın için iyi bir niyet arayamayız kusura bakmayın.
GS , BJK veya Başakşehir yapsa kötü niyet aramazdık zaten bu takımlar arasında tatlı rekabet var.bence komik olmuş kötü niyet aramamak gerek futbolda her zaman oluyor böyle şeyler (fenerbahçeli olduğum halde böyle düşünüyorum)
trabzonun yaptıklarını çok ciddiye alamıyorum ben o yüzden bana komik geldi sanırımGS , BJK veya Başakşehir yapsa kötü niyet aramazdık zaten bu takımlar arasında tatlı rekabet var.
Bu güzeldi, mantıklı bir gerekçetrabzonun yaptıklarını çok ciddiye alamıyorum ben o yüzden bana komik geldi sanırım
cidden öyle ama dalga geçmek için söylemedim ?Bu güzeldi, mantıklı bir gerekçe