Beşiktaş - Galatasaray maçını kim kazanır? Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

Maçı kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
düşmalığa gerek yok, kupa maçında hakem hatalarından 2 gol buldu GS Kasımpaşa maçında Kasımpaşanın net penlatısı verilmedi, sizin söylediğinize göre de bu maç da 2 gol buldu hakem hatalarıyla, ondan sonra bütün hakemler Fenerbahçeli derler.

şimdi sen adalet et bakalım.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ve maç bitti nihayet beraberlik gs için iyi sonuç sağolun aslanlarım nede olsa deplasman maçı bizim için

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben herzmaan demişimdir beyler biz yanlış takımı düşman edindik fenerbahce melek bu takımın yanında emek hırsızı sahtekar bunlar..

Biz onlar gibi şike yapmadığımız için her halde emek hırsızı olduk hakemi beğenmedim ben zaten ama bana göre kendi fikrim bu sizin futbolcunun orda dokunması bile zararken bence doğru karar adama çelme atmadığı kalmış.

Ha bide sizin takımda aham şaham futbol oynamadı hani hakkımız yedik felan olmuyo.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya arkadaşlar yapmayın Allahınızı severseniz kazansaydınız böyle demeyecektiniz ama hemende hakemi suçluyorsunuz

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sayın MOD arkadaşlar bizde bu arkadaşlar gibi futbolculara LAKAP takmaya başlayalım mı ?

yada siz biraz çeki düzen verecek misiniz bu mesajlara?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
düşmalığa gerek yok, kupa maçında hakem hatalarından 2 gol buldu GS Kasımpaşa maçında Kasımpaşanın net penlatısı verilmedi, sizin söylediğinize göre de bu maç da 2 gol buldu hakem hatalarıyla, ondan sonra bütün hakemler Fenerbahçeli derler.

şimdi sen adalet et bakalım.

süper kupa finali için boş boş konuşmaya devam etme , kasımpaşa maçında penaltı olmadığını tüm yorumcu ve eski hakemler dile getirdi anla artık her yere aynı yorumu atıp durma . Bugünkü maçta burağın pozisyonu penaltı olmayabilir bende şüpheliyim maç bitti şimdi maratonu izlerken yakın çekimden bakıcam .

Sen dün kendi maçında el ile düzeltilip atılan , ondan önceki pozisyon zaten faul değil onu hiç söylemedim bile o da var yani , bişey demeden bizim takıma çatamazsın .

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar maç sonu burdayım demiştim :) Burdayım sdas dasd :D Keşke düşündüklerim gerçekleşseydi :) Tabi benim unuttuğum bir şey var arkadaşlar :) Derbilerde evinde oynamamnın avantajı.Bu güne kdar derbi maçlarında %70 filan ev sahibi yıkılmıyor :) Bu günde bu olay gerçekleşti :) biz takım olarak taraftarımız olmadan oynayamıyoruz :) garip bir durum O.o

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
maçtan önce de yazmıştım, kaybedecek birşeyi olmayan takımdan korkarım diye. beşiktaş beklenilenden çok daha iyi oynadı. galatasaray da halen tam olarak hazır olmamasının ceremesini çekti. sonuçta maçın hakkı beraberlikti. tebrikler her iki takıma da...

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Galatasaray defans hataları dışında harikaydı. Beşiktaş rezalet.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maçtan önce de yazmıştım, kaybedecek birşeyi olmayan takımdan korkarım diye. beşiktaş beklenilenden çok daha iyi oynadı. galatasaray da halen tam olarak hazır olmamasının ceremesini çekti. sonuçta maçın hakkı beraberlikti. tebrikler her iki takıma da...
maçın hakkı beraberlik mi ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Galatasaray defans hataları dışında harikaydı. Beşiktaş rezalet.

Öyle böylede değildi ama hatalar yahu , resmen hatalar silsilesi günüydü defansta , yazık ettiler maça . Neyse canları sağolsun yapıcak birşey yok

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
gsliler yatın kalkın bülent yıldırım denen adama dua edin !

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnönüde penaltı oldu arkadaş kadıköyden ses çıkıyor anlamadım ben bu işten birşey neyse iyi akşamlar.

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
maçtan önce gs kazanır demiştim ama bjk ı tebrik ederim
güzel maç oldu

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herkez Buraka suç atıyor hakemde suç penaltı değildi lakin hakemi kandırmaya yönelik hareketten sarı vermeliydi .

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Kalp gözüyle izliyom hehehe :D :dil::dil::dil:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Lan zar zor beraberlik yakaladılar hala sizin takım oynamadı demiyor mu :D Başka maçı mı izliyoruz arkadaş. Burak gibi bir herifin yaptığıda Galatasaraya leke sürüyor bence. Sahtekarlıkla gol atmak Galatasaraya yakışmıyor...

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
burak penaltı değilmiş izledim. müdahele faul olsada bence dışardaydı.. emrenin şutunda penaltı vardı ama.. koluyla koruyor beşiktaşlı oyuncu.. bence tabi.. pozisyonları izleriz yorumcularla bakarız.. fernandesin pozisyonu oysayt.. doğru karar.. diğerlerini izlemedim henüz

Kemal44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
derbilerin favorisi olmaz sözü çok doğru.

neyse eksikliklermizi gördük.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güntekin onay: burak yılmazın kendini yere atarak kazandırdığı penaltı sonucu.... !!

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dünkü maç için hakeme sallayanları sahnelerde görmek isteriz.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Emek Hırsızlarına Karşı ŞEREF'inle Mücadele Ettiğin İçin Teşekkürler BEŞİKTAŞIM!!!

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bi takım,bir futbolcu bu kadar da kollanmaz:D buraka yapılan her harekete hakem faul verdı ve sonrasında da güya penaltı:P.şuan burak l bızde olsaydı o harekete bırak penaltı vermeyı oyuncuya kendını yere attın dıye sarı kart verırlerdı.:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
penaltı yoktu bence de ama olan oldu, ilk yarı iyi bi galatasaray şanslı bir beşiktaş, 2. yarı iyi bir beşiktaş şanslı bir galatasaray izledik.. her iki takımı da tebrik ederim

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Beşiktaşlılar beşiktaş top oynadı sanıyor :D :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
süper kupa finali için boş boş konuşmaya devam etme , kasımpaşa maçında penaltı olmadığını tüm yorumcu ve eski hakemler dile getirdi anla artık her yere aynı yorumu atıp durma . Bugünkü maçta burağın pozisyonu penaltı olmayabilir bende şüpheliyim maç bitti şimdi maratonu izlerken yakın çekimden bakıcam .

Sen dün kendi maçında el ile düzeltilip atılan , ondan önceki pozisyon zaten faul değil onu hiç söylemedim bile o da var yani , bişey demeden bizim takıma çatamazsın .
kardeş sen işine bak, senin işin Fenerbahçenin hakem hatalarından kaç puan aldığını hesaplamak değil miydi?
herkes kendi takımına baksın, kimsenin boş konuştuğu yok sizden başka.
ben yorumcu felan anlamam Kasımpaşa maçındaki net penaltıydı.
Fenerbahçe maçındaki Gaziantepli futbolcunun pozisyonu fauldu ve Fenerbahçenin ilk attı gol, gol değildi. ikisinde de top ele çarpmasına rağmen futbolcu avantıjlı duruma geçiyor, çarpma olarak değerlendirilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...