Beşiktaş -A.Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turu geçen taraf kim olur?

• Beşiktaş

Kullanılan: 21 56.8%
  • A.Madrid

Kullanılan: 16 43.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
hiç inancım kalmadı yeneceğimize dair.herzaman böyle oluyor.biryere kadar geliyoruz."şöyle yenicez,böyle eliyeceğiz" vs diyoruz.sonra takımımız elenip gidiyo.tüm Türk takımlarımızın kaderi aynı.kendimizi dev aynasında görüyoruz.

inanıyorumki atletiko takımı pas yapmaya başlasın 10 dk top vermez.sadece benim takımıma değil.gs,fb,ts hatta avrupadaki bir çok takım için de durum aynı olur.ispanyada futbol seviyesi çok yukarlarda.eğer bugün tüm futbolcularımız 2 kişilik oynar ve şanslı olursak sadece yeneriz :) haa olurda elersek gerçektende mucize olur.

yenilirsek takım iyice dağılır zaten.gelecek sene için gençleri takıma soksalar bari.muhammed oynasa keşke.

Bir önceki maçta 2. yarıda futbolcuları doğru yerde oynatmaya başladıktan sonra gördük ki gözünde büyüttüğün o Atletico neredeyse kaleye gelemedi. Pas yapamadı... Kendimizi dev aynasında görmüyoruz sen kendimizi küçümsüyorsun...

Beşiktaşım oleeeeeeey :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir önceki maçta 2. yarıda futbolcuları doğru yerde oynatmaya başladıktan sonra gördük ki gözünde büyüttüğün o Atletico neredeyse kaleye gelemedi. Pas yapamadı... Kendimizi dev aynasında görmüyoruz sen kendimizi küçümsüyorsun...

Beşiktaşım oleeeeeeey :D

Bu dediğin 3-1 in verdiği rahatlıktan olmasın??? Tamam kabul ediyorum 2. yarı güzel oynadınız ama skor da etki etti bu oyuna.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
2-0 Almedia Fernandes :) inşallah

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İŞTE 11'LER

Beşiktaş Atletico Madrid karşısına şu onbirle çıkacak.

Cenk Gönen, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Simao Sabrosa, Edu, Hugo Almeida

Atletico Madrid ise sahaya şu 11 ile çıkacak:

Courtois, Godin, Suarez, Felipe Luis, Adrian Lopez, Falcao, Arda Turan, Gabi, Koke, Juanfran, Miranda

Kaynak

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
başlıyor maç arda ilk 11de

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
oyuncuları taraftar ateşliyor baya umarım turu geçen taraf bjk olur :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
simao iyi vursa goldü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Gol: Adrian 0-1 Dk. 24 (asist Arda)

adamlar buldukları ilk pozisyonda golü attılar. geçmiş olsun beşiktaşa...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bırak 2 golü 1 gol atacak gibi bile oynamadı beşiktaş.

Umarım ikinci yarı herşey beşiktaş lehine olur.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
20 - 25 dk baktım maça doğru düzgün Bjk' nın tek atağı bile olmadı. Hala da öyle oynuyorlar. Hırs yok, inanç yok. Sanki yenilgiyi kabullenmişler gibi.

İnşallah son yarım saatlik periyotta yanıltırlar beni.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Buraya kadarmış...

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Geçmiş olsun dostlar bu takımla anca bu kadar..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Son yıllarda hiç bir maçta galip gelmeyi elemeyi bu kadar istememiştim.
Futboldur dedim galip gelerek elenelim dedim bunada razıydım, dakika 87 olmuş kendi sahamızda gol atamadan eleniyoruz..
Ne diyeyim başka

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Geçmiş olsun Beşiktaş, yine de bu kadar puan topladığı için ülkemiz adına teşekkür etmek lazım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Senin doğru düzgün kaleyi tutan pozisyonun olmasın birde git kaleciyi ıslıkla bunun rezillikten başka açıklaması olamaz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o değil de M.city Lizbon maçı neydi öyle yaaaaaa. ağzım açık izledim

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş nereye alıyor? Biraz gerçekçi olalım. Kim atacak golü? Sanmıyorum turu geçeceğimizi. Hatta galibiyet bile hayal.

Madrid iyi bir takım değil. Bu kesin. Ama biz de şu an çok mu iyiyiz bu düşündürücü...

Tabiki takımımın kazanmasını isterim ama çok zor bir ihtimalbu.

Beklentim büyük değildi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir tek söylenecek şey var oda Tebrikler/Teşekkürler Beşiktaş.

Ayrıca bir sözüm de beşiktaş taraftarına, niye cengi ıslıkladılar ki? Herkes güzel mi oynadı? Zaten bitmiş maç, turu geçer diye ümitlendiğimiz takım ilk kaleye bulan şutunu 85 dk da attı.Neyse burada kadarmış.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tesekkur ederim Beşiktaş'm, canin sagolsun Beşiktaş'm.
Seni kupalar icin sevmedik ki uzulelim!

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ülke puanına birazda olsun katkıda bulunda onun dışında kendine zarar bir takım konumunda :S

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tesekkur ederim
Beşiktaş'm, canin sagolsun Beşiktaş'm.
Seni kupalar icin sevmedik ki uzulelim!
Bana kızmayın ama son cümleden acaip dumur oluyorum. Futbol rekabet oyunu değil mi? Başarılı olan SEVİLİR. Başarılı değilse sevilmez. BJK küme düşse çoğu kişi eskisi gibi tutkuyla sevmez takımı.

O lafı diyenleri statta görüyoruz. Olay çıkarıyorlar, ıslıklıyorlar. Eee madem sevilmek için sevmedin o zaman neden sinirleniyosun ki? Yanlış mıyım

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Herşeye rağmen tebrik etmek lazım Beşiktaş'ı...
Ama, bu saatten sonra çabuk yeni yönetimi oluşturup şu anki futbolcuların çoğunu gönderip yepyeni bi
takım oluşturmaları lazım...!

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bana kızmayın ama son cümleden acaip dumur oluyorum. Futbol rekabet oyunu değil mi? Başarılı olan SEVİLİR. Başarılı değilse sevilmez. BJK küme düşse çoğu kişi eskisi gibi tutkuyla sevmez takımı.

O lafı diyenleri statta görüyoruz. Olay çıkarıyorlar, ıslıklıyorlar. Eee madem sevilmek için sevmedin o zaman neden sinirleniyosun ki? Yanlış mıyım

Yanlış'siniz :)
Futbolu icin sevmedik ki.
Herhangi bir spor dalinda Besiktas'n ismini duysam atlarim izlerim, heycan yaparim.
Benim 2. takimim yok, ne Barcelona ne de Real Madrid.
El-clasico oynuyormus pek umrumda olmaz.
Ben Besiktas ruhunu yasiyorum vede benim gibi cok var.

"O lafi diyenleri" en az YD kadar suclu Besiktas'n bu halde olmasin da.
Dakika 27 oldu cogu sustu, Cenk isinmadan maca 90 dak. oynar ama bir yanlsi hata yapar onlar kufur ederler, Arda futbolu oynar onlar kufur ederler neden GS'liymis, sarhoslar onlar icmisler icecegi kadar, yanlarina bile almislar.

Bunlar insan bile degiler inan, eve gittiklerinde ailelerine sor ne teror estiriyorlar. Bunlara ne Besiktasli dersin nede insan, her tribun de var, kotu gunde her yerini yakip dokup kiranlar. Bircok ornekte verebilirim her buyuk takimdan. Bunlari hic kimse istemiyor tribunde ama yinede geliyorlar.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
ardaya edilen küfür çok ayıp oldu !!!!!!!!!!!!!

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nereden başlasam bilmiyorum. Bu takımı ne hale getirdiniz? (şu an suçlu arıyorum)

1- Yıldırım Demirören: Eğer çok iyi Beşiktaşlı olsa idin bu kulübü yarıda bırakmaz gitmezdin. Bırakıyorsan eğer bıraktığın gün seçim olması gerekirdi. Sen onu geç maça 3 saat kala istifa ediyorsun. Bu mudur Beşiktaşlılık ?

2- Carlos Carvalhal ve Tayfur Havutçu: Bana göre çarkın en büyük dişlilerinden biri sensin. Bir futbol sadece ayaklarla oynamaz. Psikolojiyle(Mourinhonun takımları) oynar. Ama sen takım da psikolji denen bir şey bırakmadın. Guti gitti, Fernandes yolcu , Quaresma zaten bitti. İbrahim toraman gibi futbol tekniğinden yoksun adamları oynattın. En önemlisi e senin bir taktiğin yok! Bir takım kanattan bindirme yapar göbekten yapar. Ne bileyim biz ne yapıyoruz? Hiçbir şey... Forvetsiz maça çıktın bu maçta 3 forvet oynatıyorsun. Bu nasıl bir taktiktir?

3- Taraftar: Ölü gibiydiniz. Yani bayanlar bile sizden daha iyi ses çıkarıyor açık söyleyeyim. Ardaya niye küfür ediyorsun? Cenk' i niye ıslıklıyorsun? Sahaya niye giriyorsun? Eski ateşin kalmamış Taraftarın. Eski duruşu yok artık!

NEREDE ESKİ BEŞİKTAŞ!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
atletico "takım" olarak beşiktaştan daha iyi olabilir. ancak beşiktaş da atleticodan 2 maçta 6 gol yiyecek kadar kötü değil. birileri bunun hesabını vermeli. ama o birileri kim?

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bence taraftarın kaleci Cenk'i ıslıklamalarının sebebi, bana göre hatalı gol yemesinde ziyade çok lakayt bi gol yedi.
Hata yapabilir bi kaleci gol yiyebilir ama böyle tutacağı bi topu pozisyonu top bana gelsin de öyle tutayım diyemez...!!!
2. golü bi daha izleyin bana hak vereceksiniz Arkadaşlar...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Taraftar: Ölü gibiydiniz. Yani bayanlar bile sizden daha iyi ses çıkarıyor açık söyleyeyim. Ardaya niye küfür ediyorsun? Cenk' i niye ıslıklıyorsun? Sahaya niye giriyorsun? Eski ateşin kalmamış Taraftarın. Eski duruşu yok artık!

Hocam kusura bakma şunu yazmadan geçemeyeceğim, beşiktaşlı değilim ama bugünkü taraftarınız iyiydi bana göre( Küfür ve Islıklama hariç )
Çünkü zaten maç bitmiş.Takım bir tane yemiş.O sahadaki bütün oyunculardan tut, 32 bin kişi bu maçın dönmeyeceğini biliyordu ve o kadar ruhsuz bir takım vardı ki sahada.Taraftar ne yapsın? İlk 15-20 dk susmadılar yine.Sizin en son konuşacağınız konunuz taraftarınız bence.

Ne demişler, Yiğidi öldür hakkını yeme.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence taraftarın kaleci Cenk'i ıslıklamalarının sebebi, bana göre hatalı gol yemesinde ziyade çok lakayt bi gol yedi.
Hata yapabilir bi kaleci gol yiyebilir ama böyle tutacağı bi topu pozisyonu top bana gelsin de öyle tutayım diyemez...!!!
2. gölü bi daha izleyin bana hak vereceksiniz Arkadaşlar...

Sorun Cenk' in lakayt olmaı değil hocam.

Bak ben Cenk i çok dikkatli izlemişimdir. Geçen sene ondan "en iyi kaleci" diye bahsediyordum. İnanmıyorsanız maç özetlerine bakın. Kalesinden nasıl devleşyiordu. Schuster onu savunma adamı gibi oynatıyordu. Çok iyiyidi.

Ama bu sene ki Cenk. Nasıl? Hep hatalı goller yiyor. Sebebi ne? Yukarıda bahsettiğim psikolji meselesi... Takımda kim çok iyiy oynuyor onu diyin bana