Beşiktaş 3-3 Bursaspor | Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | 2012/2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Film gibi!

besiktas-bursa.jpg

11'inci haftanın açılış maçında son 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, son 6 haftada sadece bir galibiyet alan Bursaspor'u konuk etti. Bu maçta her şey vardı. Sarı kartlar havada uçuşurken, atılan ve kaçırılan gollerle unutulmaz bir maç yaşandı.

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maç tempolu başladı. Henüz 7'inci daükikada toplam 5 korner atışının kullanılması da bunun kanıtı oldu. Takımların bu temposu ilk dakikalarda net pozisyonlar yaşanmasına neden oldu. Vederson 2'inci dakikada Bursaspor adına, Almeida ise 3'üncü dakikada Beşiktaş adına net fırsatlardan yararlanamadı.

Tehlikeli pozisyonların ardından Batalla farkı ortaya çıktı. 28'inci dakikada Arjantinli oyuncu kazanılan serbest vuruşu akıllıca Tuncay'ın önüne bıraktı. Maça ilk 11'de başlayan Tuncay cezasahasına ortaladı.
Sestak altıpas ön çizgisine yakın noktada dokundu. Top, Beşiktaş ağlarıyla buluştu. Sestak takımını 1-0 öne geçirirken, bu sezon ligde ikinci golünü attı.

İlk yarının son dakikalarında Belluschi iki net pozisyondan yararlanamazken devre de 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başladı. Henüz 49'da Sivok net fırsattan yararlanamazken, bu pozisyon adeta golün habercisiydi. 52'de ise Holosko topla cezasahası sol içine indi, ordaya bıraktığı topa Olcay Şahan kaleyi tam karşıdan gören yakın mesafeden sert vurdu. Top Bursaspor ağlarıyla buluştu ve maça eşitlik geldi.

55'te ilk golün asistini yapan holosko bu kez sahneye çıktı. Sol kanattan Ferdandes topu ortaladı. Almeida'nın dokunduğu topa arka direkte Holosko vurdu ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bursaspor 2-1 geri düştükten sonra gol aramaya başladı. Konuk ekibin aralışı kısa sürede semeresini verdi. 59'da kazanılan serbest vuruşta İbrahim son olarak dokundu, skoru 2-2'ye getirdi.

65'te Veli bir anda cezasahası sol içinde topla buluştu. Kaleci Carson'dan kurtuldu, kendini yerde buldu. Hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Almeida, 67'de penaltı atışını gole çevirdi ve Beşiktaş'ı 3-2 öne geçirdi. Portekizli oyuncu bu sezon ligde 5'inci golünü kaydederken, son 3 haftada üçüncü golünü attı.

72'inci dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. Beşiktaş

76'da ani gelişen Bursaspor atağında Vederson sol kanattan son direğe indi. Altıpas ön çizgisi üzerine doğru gönderdiğitopa Batalla vurdu. Top 3. kez Beşiktaş ağlarıyla buluştu ve maça bir kez daha eşitlik geldi: Beşiktaş 3 - Bursaspor 3.

77'de Hilbert sağ kanattan ortaladı. Olcay bomboş pozisyonda topu auta gönderdi. Kaçırdığı pozisyona kendisi de inanamadı.

Kalan dakikalarda da iki ekip net pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 3-3 sona erdi.

Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 16'ya, Bursaspor ise 14'e çıkardı.

BEŞİKTAŞ
3-3 BURSASPOR

STAT:
İnönü

HAKEM: Fırat Aydınus

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan Gülüm, Uğur Boral, Necip, Veli Kavlak, Fernandes, Holosko, Olcay Şahan, Hugo Almeida

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

BURSASPOR: Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, N'Diaye, Belluschi, Batalla, Ferhat Tuncay, Sestak

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 52 Olcay Şahan, Dk. 55 Holosko, Dk 67. Almeida (Penaltı) (Beşiktaş) Dk. 28 Sestak, Dk. 59 İbrahim, Dk. 76 Batalla (Bursaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 40 Fernandes, Dk. 74 Hilbert, Dk. 75 Almeida (Beşiktaş), Dk. 55 Carson, Dk. 60 Basser, Dk 66 Ferhat, Dk. 75 Almeida (Bursaspor)

Lig TV

Panteon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bursasporu tebrik ederim. 1 ay önce Burak Yılmaz'a demediğini bırakmayan Bjk taraftarı Veli'yi bağrınamı basıcak çok merak ediyorum.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
fırat aydınus çok kötü yönetti maçı iki taraf içinde penaltı penaltı değildi iki tane serbest vuruşta hızlı kullandılar gol attılar tamam hızlı kullanabilirler ama bizede sağlaması lazımdı ilk yarıda bir tane hızlı kullanalım dedik 3 e 3 yakalıyorduk durdurdu baştan kullandırdı çift taraflı maç yönetmemek lazım !
[MENTION=86436]Panteon[/MENTION] biz veliyi zaten bağrımıza basmıyoruz yaptığı hareketide onaylamıyoruz sen rahat ol biz haksızlığa karşı rakibimizide koruruz !

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ah Olcay ah gol attı ama boş kaleyede gölü kaçırdı yanında Fernandes var bari ona bırakta atsın.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
güzel maç oldu.3-2 Bjk öndeyken kapattım 3-3 bitmiş.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
2. yarı çok heyecanlı bir maçtı. Beşiktaş öne geçtikten sonra pas yapabilse böyle olmazdı maç. Defansta çok kötüydük. Adamlar rahat rahat gol attı.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
fırat aydınus çok kötü yönetti maçı iki taraf içinde penaltı penaltı değildi iki tane serbest vuruşta hızlı kullandılar gol attılar tamam hızlı kullanabilirler ama bizede sağlaması lazımdı ilk yarıda bir tane hızlı kullanalım dedik 3 e 3 yakalıyorduk durdurdu baştan kullandırdı çift taraflı maç yönetmemek lazım !
@Panteon biz veliyi zaten bağrımıza basmıyoruz yaptığı hareketide onaylamıyoruz sen rahat ol biz haksızlığa karşı rakibimizide koruruz !

Bursasporu tebrik ederim. 1 ay önce Burak Yılmaz'a demediğini bırakmayan Bjk taraftarı Veli'yi bağrınamı basıcak çok merak ediyorum.

benmi yanlış gördüm bilmiyorum ama penaltı gayet açık şekildeydi.arkasından 2 defa müdehale yapıldı.ikincisi penaltıya sebep oldu.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
benmi yanlış gördüm bilmiyorum ama penaltı gayet açık şekildeydi.arkasından 2 defa müdehale yapıldı.ikincisi penaltıya sebep oldu.

Ayakları dolandı veli nin hocam tekrar bak,herkes penaltı değil diyor zaten.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

evet 2 kere müdahale etti daha doğrusu etmeye çalıştı belki ufak bir değme vardır ama daha sonra veli açıyı kaybedince sol ayığını sağ ayağına taktı ve düştü

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Maç güzeldi ancak Burağa emek hırsızı diyenler bence sussunlar lütfen ;)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ne maçtı ya bir galatasaraylı olarak gerçekten çok heyecanlandım ama keşke son pozisyon kaçmasaydı :D

iki takımıda tebrik ederim ...

iyi gaza gelmişler :D

penaltı pozisyonuna bir şey demeyeceğim çünkü çokça konuşulacak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen rahat ol arkadaşım...bide tv den özeti izleyip gelip de burdan yorum yapmayın hakem maçı berbat yönetti.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Heyecanlı bir maç oldu, adaletsiz hareketler olsa da iki tarafta bundan etkilendi, olan oldu...