Beşiktaş 2-2 Konyaspor - Spor Toto Süper Lig 13. Hafta

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. FİYAPI İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlik sona erdi.

besiktas-konyaspor-457.jpg


Beşiktaş'ın gollerini 27. dakika Mamadou Kere (kendi kalesine) ve 40. dakikada Filip Holosko kaydetti. Konyaspor'un golleri ise 16 ve 62. dakikada Peter Grajciar'dan geldi.

Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 21'e, Konyaspor ise puanını 10'a yükseltmiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olurken; Konyaspor evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

KALE YENİDEN CENK'İN
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Konyaspor karşısında kaledeki tercihini Cenk Gönen'den yana kullandı.

Alman teknik adam, ligde son 4 maçtır forma verdiği kaleci Rüştü Reçber'i Konyaspor karşısında 18 kişilik maç kadrosuna almazken, yerine Cenk'e şans tanıdı.
En son ligin 5. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde Hakan Arıkan sakatlandıktan sonra oyuna giren Cenk, böylece Spor Toto Süper Lig'de 7 maç sonra formasına kavuştu.

GUTİ CEZALI, FATİH KADRODA YOK
Beşiktaş'ta İspanyol futbolcu Guti Hernandez, kart cezalısı olduğu için Konyaspor karşısında forma giymezken, Fatih Tekke ise sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya alınmadı.

Siyahbeyazlılarda, Guti, Rüştü ve Fatih'in yanı sıra Yusuf, Rıdvan, sakatlıkları bulunan Bobo, Ferrari, Ekrem ve Nihat kadroya dahil edilmedi.

NOBRE, 4 MAÇ SONRA 11'DE
''Kara Kartallar''da sakatlığı nedeniyle ligde 3 maçta forma giyemeyen, Gençlerbirliği karşısında da son dakikalarda oyuna giren Nobre, Konyaspor karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

Ligde 4 hafta sonra ilk 11'de forma şansı bulan Nobre, forvette Quaresma ile birlikte oynadı.

Siyahbeyazlılarda yedek kulübesinde ise Hakan, Erhan, İsmail, Necip, Zapotocny, Fink ve Onur yer aldı.

BEŞİKTAŞ İLERİDE, KONYASPOR GERİDE
Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda oynadığı maça taraftarının da desteğiyle istekli başladı. İlk düdükle birlikte rakip kaleye yüklenmeye başlayan siyah-beyazlı takım
Ricardo Quaresma önderliğinde ataklarını sıklaştırmaya başladı. Konyaspor ise ilk dakikalardaki Beşiktaş baskısında yarı sahasında çok adamla kalarak savunmaya ağırlık verdi.

ALDI, GİTTİ, VURDU VE GOL OLDU!
Siyah-beyazlı takım erken bir gol için Konyaspor kalesine yüklenirken, topu ağlarından çıkardı. İlk yarının 16. dakikasında Beşiktaş'ın kullandığı kornerde, Konyaspor savunması topu uzaklaştırdı. Grajciar yarı sahasından aldığı topla birlikte yaklaşık 60 metrelik bir koşu yaptı. Slovak futbolcu ceza sahasının dışından şutunu da çekti ve topu köşeden ağlarla buluşturdu.

EN UÇTA QUARESMA, ARKASINDA NOBRE
Beşiktaş yediği şok golden sonra taraftarının da desteğiyle çabuk toparlandı. Siyah-beyazlı takımda Quaresma kaleye en yakın isim gibi oynarken, Nobre geriden indirdiği toplar ve attığı dik paslarla bir nevi pasörlük yaptı. Rakip kaleyi abluka altına alan Beşiktaş, beraberlik golünü de erken buldu. Karşılaşmanın 27. dakikasında Tabata'nın kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı ancak top kısa düştü. Tabata yeniden ceza sahasıan ortasını kesti ve kale ağzında Mamadou Kere kafayla topu kendi ağlarına gönderince skor 1-1 oldu.

GERİDEN GELİP ÖNE GEÇTİLER
Beşiktaş beraberlik golünden sonra oyunun kontrolünü tamamiyle kendi eline aldı. Konyaspor'u sahasına hapseden siyah-beyazlılar, İbrahim Üzülmez ve Roberto Hilbert'in de kanatlardan yaptığı destekle rakip kale ikinci golü aradı. Konyaspor ise kontrataklarda Erdal ve Grajciar pozisyon bulmaya çalıştı.

Hücumda ve savunmada etkili olamayan Konyaspor, öne geçtiği maçın ilk yarısında ikinci golü de kalesinde gördü. 40. dakikada Quaresma'nın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı Nobre, penaltı noktası üzerindeki vatandaşı Tabata'nın önüne indirdi. Tabata'nın şutunda top kaleci Gökhan Tokgöz'den döndü. Sonrasında boşta klan topu tamamlayan Filip Holosko takımını öne geçirdi.

QUARESMA OYUNA DEVAM EDEMEDİ!
Beşiktaş adına maçta işler yolunda giderken, ilk yarının sonlarında Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın sakatlanması geceye damga vurdu. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra yeniden sahalara dönen Quaresma, Konyaspor maçına devam edemedi ve yerine Erhan Güven girdi. Erhan oyuna girdikten sonra sağ beke geçerken, Hilbert önünde oynadı. Hücumda ise Quaresma'nın yerine Nobre en uçta, Tabata ise arkasında görev yaptı.

ZİYA DOĞAN'DAN HAMLE
İkinci yarı Beşiktaş farkı açmak adına son 45 dakikaya yine istekli başladı. Guti'nin yokluğunda kanatlardan gelen siyah-beyazlı takım Konyaspor'u yine sahasında çıkarmadı. Konyaspor'da ise teknik direktör Ziya Doğan kontarataklarda etkili olabilmek için Veli Acar'ı kenara aldı ve yerine süratli forvet oyuncusu Thierry Tazemeta'ya görev verdi.

GRAJCİAR CEZAYI KESTİ!
Beşiktaş farkı açmak adına ikinci yarıda Holosko ve Tabata ile çok net iki gol pozisyona girdi. Siyah-beyazlı takım bu pozisyonlarda golü bulamadı. Konyaspor, Beşiktaş'ın kaçırdığı net fırsatların ardından cezayı kesti ve durumu 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın 62. dakikasında Montana sağ kanattan ortasını yaptı. Erhan Güven rakibini kaçırınca Hakan Aslantaş topu bomboş durumda kalesine sahası içindeki arkadaşı Grajciar'a çıkardı. Grajciar topu tamalayarak skoru 2-2 yaparken, takımının iki golünü de atmış oldu.

ERSAN DA OYUNA DEVAM EDEMEDİ!
Konyaspor karşısında üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş'ta bir sakatlık daha meydana geldi. Genç savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Ricardo Quaresma gibi oyuna devam edemeyen bir başka isim oldu. Ersan oyundan çıktıktan sonra yerine bir başka genç oyuncu olan Necip Uysal girdi. Savunmanın ortasında bu sakatlıktan sonra İbrahim Toraman ile Mehmet Aurelio'ya görev yaptı.

GALİBİYET GOLÜNÜ BULAMADILAR!
Beşiktaş beraberliğin ardından oyuna ağırlığını koymakta zorlandı ve Konyaspor oyunda daha aktif gözükmeye başladı. Savunmada yine açıklar vermeye başlayan siyah-beyazlılar organize atak geliştirmekte sıkıntı yaşadı. Bu arada karşılaşmanın 79. dakikasında Holosko'nun bir golü de ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Fiyapı İnönü Stadı'indaki zorlu mücadelenin geri kalan bölümünde iki takım da üstünlük golünü bulamayınca, 2-2'lik skorla puanlar paylaşılmış oldu.

BEŞİKTAŞ 2-2 KONYASPOR


STAT: Fiyapı İnönü

HAKEM: Halis Özkahya

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İ. Toraman, Ersan (Dk. Necip), İ. Üzülmez, Ernst, Aurelio, Tabata, Holosko, Quaresma (Dk. 44 Erhan), Nobre

TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

KONYASPOR: Gökhan, Hakan Aslantaş, Erdinç, Kere, Adnan Güngör, Serkan, Emre Toraman, Grajciar, Veli (Dk. 54 Tazemata), Erdal, Montano

TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan

GOLLER: Dk. 16 Grajciar, Dk. 27 Kere (KK), Dk. 40 Holosko, Dk. 62 Grajciar

SARI KARTLAR:
Ersan, Quaresma, Emre, Adnan, Hakan, Gökhan

Sporx
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Beşiktaş bu maçta da puan kaybedecekse ne zaman kazanacak ?
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş bu maçta da puan kaybedecekse ne zaman kazanacak ?

Rakibinden daha fazla mücadele ettiği zaman. Konya 2 kere geldi 2 gol attı. Tabata, Holosko dağlara taşlara vurdu.

İnşallah devre arasında toptan bir temizlik olur. Holosko'yu, Tabata'yı, Erhan'ı, Hilbert'i, diğer ruhsuzları görmek istemiyorum 2. yarı.
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
1 iyi 3 kötü :) sendelemeye devam ediyor.
 

Blackout

Müdavim
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
Olacak şey değil. Öndeyken kaçan bir dünya pozisyona mı yanalım, Q7'nin sakatlanmasına mı, iki pozisyon demeyeceğim, iki defa kaleye gelen ya da iki defa kaleye şut atan Konya'nın iki gol bulmasına mı, evlere şenlik defansımıza mı off. Çıldırmak işten değil. Beşiktaş hiç hak etmediği sonuçlar alıyor.
 

WarriorEagle

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
1,514
Reaksiyon puanı
22
Puanları
38
Kurşun Ata Ata Biter Beşiktaş Golleri Atamaya Atamaya Biter.Bu Lig Nasıl Biter Aldırma Kartal Aldırma..
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Rakibinden daha fazla mücadele ettiği zaman. Konya 2 kere geldi 2 gol attı. Tabata, Holosko dağlara taşlara vurdu.

İnşallah devre arasında toptan bir temizlik olur. Holosko'yu, Tabata'yı, Erhan'ı, Hilbert'i, diğer ruhsuzları görmek istemiyorum 2. yarı.

Fenerbahçeliyim ama üzülüyorum.

Beşiktaştaki sorunun çözümü gereksiz futbolcuların yollanması olacak transfere gerek yok.

Fink,Nihat,Tabata,Ekrem,İbrahim Üzülmez,Holosko,Ferrari,Zapo,Yusuf ve Fatih Tekke gitsin.Kadro çok kalabalık bir teknik direktör için bu kadar çok sorunlu oyuncu ile uğraşmak çok zor.İbrahim Üzülmez ise yaşlandı ne kadar iyi oynasa da bıraksın artık.

Bu takımın üzerine bir şey koyularak bir şey elde edilemez.Sıfırdan bir yapılanma başlanmalı.A2 takımı oynatsan Konya'ya gol atardı.

Ve son olarak Schuster takıma ve Türk futboluna uygun değil.Biz hem atak yaparken hemde ilerde pres yapıp baskı sağlayamayız.Bunu Aragones ve Del Bosque de denemişti.Olmaz bu bizim futbolcular üzerinde...
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
ligden düşmemeye oynayan 3 büyükler ilk yarı bitmeden lige havlu attı.gelecek sene lige tutunmak için kadro oluşturacak galiba.maçta seyirciyi küfüre zorladı futbolcular.eline geleni atamıyorlar bu seferde ufak bişeyde seyirciye oynuyorlar şu düşülen durumdan ne hallere düşmüş bu takımlar görün artık.yarın fener maçıda böyle olacak bence.Cimbom zaten aynı tas aynı hamam.al birini vur ötekine.bunların alayı fıs Valla.
 

Erdem-FB

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2009
Mesajlar
5,746
Reaksiyon puanı
28
Puanları
38
Gs ve bjk şampiyon olma ihtimalleri kalmadı.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Flip Holosko maç sonunda yuhalandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın sona ermesi ile Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Flip Holosko'ya büyük tepki geldi. Beşiktaş'lı taraftarlar Holosko'nun gitmesinde yönünde tezahuratlar yaparak, genç oyuncuyu soyunma odasına uğurladı.
 

NETWORK

Müdavim
Katılım
19 Ekim 2006
Mesajlar
2,717
Reaksiyon puanı
115
Puanları
0
Flip Holosko maç sonunda yuhalandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın sona ermesi ile Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Flip Holosko'ya büyük tepki geldi. Beşiktaş'lı taraftarlar Holosko'nun gitmesinde yönünde tezahuratlar yaparak, genç oyuncuyu soyunma odasına uğurladı.

Holosko ya resmen kufuru saydırdılar tum stad bırden hakettı mı ? sonuna kadar hemde !!
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Flip Holosko maç sonunda yuhalandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın sona ermesi ile Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Flip Holosko'ya büyük tepki geldi. Beşiktaş'lı taraftarlar Holosko'nun gitmesinde yönünde tezahuratlar yaparak, genç oyuncuyu soyunma odasına uğurladı.

Holosko dan ne isteniyor ki zaten hep böyleydi.Holoskonun üzerinde baskı yapmak çok doğru değil.Ve neresi genç :D
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Konyamızı tebrik ediyorum...
Bigün şampiyonlar liginede katılacağız inşallah...:D Gülmeyinde....
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Teşekkürler arkadaşlar...

Aslında 4 büyükler 5 büyükler gibi şeyler olmamalı artık Çünkü Avrupa da böyle şeyler yok... Yani herkes büyük...

İnşallah bigün Konya da katılır...
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolcunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam, 3 ve 4'üncü golleri atamadıkları için kazanamadıklarını ifade ederken Fatih Tekke hakkında da konuştu.
schuster_dertli_600_YMDCV.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Konyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak son vuruşlarda başarılı olamadıklarını söyledi. "Rakiplerimizden 1960'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam, "Bir arkadaşımız eksik olduğunda sıkıntı yaşıyoruz ve normal bir takım havasına bürünüyoruz" dedi. Schuster, Fatih Tekke hakkında da konuştu.

"3. VE 4. GOLLERİ ATAMADIK AMA BERABERLİK GOLÜNÜ YEDİK"
Alman teknik adam, Konyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma boyunca birçok gol şansı yakaladıklarını belirterek, ''Ancak 3'üncü, 4. golleri atamadık ve sonrasında beraberlik golünü yedik. Çalıştık, çok çabaladık ama son vuruşları yapamadık ve maalesef bu skorla maçı bitirdik'' diye konuştu.

"ŞAMPİYONA MAYIS'TA BİTİYOR"
Konyaspor karşısında kalenin önünde 2 net gol kaçırdıklarını ifade eden Schuster, ligde çok puan kaybettiklerinin ve şampiyonluk şanslarının azaldığının belirtilmesi üzerine, ''Bu konuda tek şey söyleyebilirim; şampiyona Mayıs'ta bitiyor'' dedi.

TEKKE NEDEN YOK?
Bernd Schuster, Fatih Tekke'yi neden kadroya almadığı sorusuna ise ''Fatih, şu anda fiziki olarak oynayacak durumda değil'' yanıtını verdi.

''1960'LARIN FUTBOLUNU BEKLEMİYORDUM'
Alman teknik adam, rakip takımın oynadığı futbolu da eleştirerek, ''Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu beklemiyordum. 2010'da böyle futbol oynanması beni de şaşırtıyor'' şeklinde konuştu.

EKSİKLERDEN ŞİKAYETÇİ
Takımda eksik oyuncu bulunduğunda normal bir takım havasına girdiklerini anlatan Schuster, ''Quaresma'nın olmaması, Guti'nin olmaması, Bobo'nun sakatlığı bizi normal bir takım durumuna sokuyor. Bu da rakip takımlar için avantaj oluyor'' ifadelerini kullandı.
KAYNAK
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Schuster 60'ların futbolu oynanıyorsa ve şuan futbol 60 lardan daha gelişmiş kabul ediliyorsa sende 2010 un futbolunu oynat ve Süper Lig de başarılı ol. Yolun açık değil...
 

keyloger

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,267
Reaksiyon puanı
233
Puanları
63
Schuster 60'ların futbolu oynanıyorsa ve şuan futbol 60 lardan daha gelişmiş kabul ediliyorsa sende 2010 un futbolunu oynat ve Süper Lig de başarılı ol. Yolun açık değil...

Savunma ağırlıklı oynanmasından, göze hitap etmemesinden falan bahsediyor. Yani onun beşiktaşı oynattığı gibi oynamıyor Türkiye'de hiç bir takım. Hepsi set oynuyor, karşısı gelsin, açık bulursak gideriz mantığındalar. :) Adam bundan bahsediyor...
 

chaylak1

Doçent
Katılım
5 Ağustos 2009
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
Pardon Schuster beyefendi takımlar gelsinler kabak çiçeği gibi açılsınlar sende rahat rahat maçını yen.

Büyük takımsın kadron kaliteli milyon dolarları akıtmışsın taraftar desteğin var daha ne istiyorsun Schuster.Un var şeker var yağ var helva yapmayı beceremiyorsun.Birde herkes kötü tek sen iyisin.EMinim beni ne zaman kovarlarda tazminatımı alırımın hesabını yapıyodur.
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Beşiktaş gibi güçlü bir takımdan 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Doğan, Spor Toto Süper Lig'e bu sezon çok zor şartlar altında başladıklarını hatırlatarak, "Takım Bank Asya'da şampiyon olduğu zaman Süper Lig'e hiç hazır değildi. Dünya Kupası'nda dolayı gerekli transfserleri yapamadık. Bonservisi elinde olan futbolcuları kadromuza kattık. Çok kaliteli iki tane santrfor almak istedik fakat bunları alamadık. Böyle olunca ligin başında istenilen sonuçları elde edemedik. Takım olarak iyi oynuyoruz futbol ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Buna rağmen çok şanssız maçlar kaybettik. Beşiktaş'ın gücü belliydi. Bizde kontrataklarla pozisyonlara girerek goller bulduk. Bu maçta galipte gelebilirdik mağlup da olabilirdik. Beşiktaş gibi güçlü bir takımdan 1 puan aldığımız için mutluyuz. Buradan alınan bir puanı önümüzdeki haftalara avantaj olarak taşımak istiyoruz." diye konuştu.


Kendisinden önce basın toplantısı düzenleyen Schuster'in "Türkiye'de rakipler futbol oynatmıyor. 1960'lı yılların futbol oynanıyor." sözlerinin hatırlatılması üzerine Ziya Doğan, şunları söyledi:


"Schuster büyük bir kulübün teknik adamı. Polemik yapmak istemiyorum ama geçen yıl Diyarbakırspor'da Ziya Doğan 1.5 trilyon harcadı. Yabancılara ödenen ise 800 bin euroydu. Schuster'e sormak lazım, bu parayla oyuncularının kramponlarını alabilir mi? Bizim hangi şartlarda nasıl çalıştığımızı biliyor mu? Biz hazıra konmuyoruz. Burayı 'ağlama duvarı yapmak' istemiyorum ama hangi şartlarda mücadele ettiğimizi söylemek istiyorum. İki tane santrfor alsaydım, bugün bu takım 10 puan daha fazlasını alırdı. Schuster Türkiye'nin şartlarını bilmeyebilir, bundan sonraki maçlarda biraz Anadolu takımlarının hangi şartlarda mücadele ettiğini öğrenirse iyi olur.''


GRAJCİAR: SAVUNMAYI DÜŞÜNEN TAKIM İKİ GOL ATAMAZ
Beşiktaş'a iki gol atan Konyasporlu Peter Grajciar da, Beşiktaş gibi güçlü bir takımdan bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Schuster'in "Rakipler devamlı savunma yapıyor." sözlerini ise Grajciar, "Savunmayı düşünen takım iki gol atamaz. Biz bugün hem savunmada hem de hucumda iyi futbol ortaya koyduk." diye cevap verdi.
Basın toplantısına katılan Serkan Şahin de, Beşiktaş karşısında ortaya konulan futboldan memnun olduğunu, İstanbul'dan bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.
(CİHAN)
KAYNAK
 
Üst