Beşiktaş 1-4 Dinamo Kiev - Video - 17.02.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
en sevmediğim iştir eski defterlerin açılması..eski defterler açılır ama böyle bir mağlubiyetin ardından karşılaştırma amaçlı değil..

yoksa sonu gelmez bu tarihi hezimetlerin, her takımın sicilinde vardır.

Yenildik o kadar geçmiş olsun.:))

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Alia açtırmıyo zaten bjkye laf yok onlar king ya :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşım başkasının acısıyla sevinç mi yaşamaya geldin?

bu avrupa sahnesi o yüzden yakışıksız ilk yorumun

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşım başkasının acısıyla sevinç mi yaşamaya geldin?

bu avrupa sahnesi o yüzden yakışıksız ilk yorumun

Tabikide sebinç yaşamıyorum ülkemin takımının yabancıya yenilmesi tabiki moral bozukluğu oluyor ama bu kdr hata taviz vermemeli bence bjk yarı finale kdr çıkcak bi takım bence. sadece bu kötü şansızlıkları komik.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ümitliydim, ama takımı görünce bu tarz bir skor tahminini kolayca yaptım.
11 kişi oynayan rakibi karşısında Beşiktaş 8 kişiyle mücadelesini verdi.
O İsmail kimdir, necidir birader?
Ernst, Aurelio bitmiş. Hiç katkı yok.
Ernst'in yerine giren Erhan.
İsmail, Erhan gibi kişilerin Beşiktaş gibi bir kulüpte ne işleri var?
Yani sonuç sürpriz değil. Gayet normal.
Aurelio, Ernst ve İsmail dışında kalan 8 kişi profesyonelce yapabilecekleri kadar uğraştılar.
Helal olsun.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sahada ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ

Kalecimiz Hakan tam bir fiyasko...

Defansta sivok ve ferrari, bunlar da o kadar ağır ki kaplumbağa getirsen daha hızlı yürür.

İsmail' i hiç anlatmıyorum. gaziantepten 6.5 milyon euro mu tl mi bilmem kaçparata almışız ama adamda tık yok. Sap gibi dönüp dolanıyor. Acemice hatalarına anlam veremedim.

Sağ bekte oynayan hilbert ise mücadele etti ve takdirimi aldı.

Orta sahadaki Aurelio' ya aşırı gıcık oldum. Her ayağına gelen topu Hakan' a yolladı. Nedir bu tırsaklık?

Nobre ile Bobo zaten ekibin son üyeleri... Böyle bir mücadele görmedim. Maşallah her topu hediye ettiler. Bravo size!

Schuster ise en büyük eleştirim. Beşiktaş ne oynuyor kardeşim. Sen Ernst' ü çıkartıyorsan Erhanı niye alıyorsun niye niye niye??? Kendini kovdurmak mı istiyorsun?

Beşiktaş ne oynuyor? Hücum mu? Nasıl bir hücumdur bu? En az gol atan takım olcaz neredeyse... Sabır mış mış ne sabırı? nereye kadar? Ha nereya kadar? Yeter artık yeter. Elinde mükemmel ötesi bir kadro var, sen saçma sapan sistemlerle oynatıyorsun. Ne oynadığımız belli değil. Dün ki Arsenal Barcelona maçını izleyin de oyun görün azıcık. Ders olsun size.

Beşiktaşlı futbolcularda ruh kalmamış. Evet ruh yok, inanç , istek yok. Takım olmamışız. Tüm mesele bu. Quaresma iyi oynasa da kırmızı kart gördüğü için gözümden düştü. Takımını yarı yolda bırakma arkadaş!!

Beni futboldan soğuttunuz başka bir şey diyemiyorum. Bravo size!!!

RUHSUZLAR

genc77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sonuca çok üzldüm, keske az farkla yenilseydiler, belki deplasmanda birseyler olabilirdi ama geçmis olsun diyorum, ülke puanimiz açisindanda iyi olmadi malesef!

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Beşiktaş'a üzüldüm. Avrupa sahnesindeki tek temsilcimizin daha iyi sonuçlar almasını temenni ederdim.

Şahsi fikrim bu durumun sorumlularının %50 Schuster %50 yönetim olduğu yönünde.

Üzülmez'in ölüsü bu ismailden daha iyi oynardı.

Olayı Trabzon maçında sakatlanan oyuncuya bağlamak, yöneticinin maç sonunda federasyona laf atması kadar komik.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Yönetimin hatası var ya.. Guti, Q7 gibi yıldızları getirip takımın geri kalanını tecrübesiz ve yeteneksiz oyunculardan kurarsan olacağı budur. Umarım seneye Bjk kadrosunda revizyona gider. Gitmesi gereken çok adam var. Fenerin artıkları Nobre, Aurelio vs. başta olmak üzere...

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yönetimin hatası var ya.. Guti, Q7 gibi yıldızları getirip takımın geri kalanını tecrübesiz ve yeteneksiz oyunculardan kurarsan olacağı budur. Umarım seneye Bjk kadrosunda revizyona gider. Gitmesi gereken çok adam var. Fenerin artıkları Nobre, Aurelio vs. başta olmak üzere...

Katılıyorum.

Küçükken mahallede maç yapardık. İyi oynayanlar ilerde oynardı, kötü oynayanlar defansta. Beşiktaş'ın şu anki durumu aynen buna benziyor. Bu anlayışla başarının gelmesi mümkün gibi görünmüyor.