Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 29. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maç nasıl sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Beşikta dağılmış, Trabzon haketmiş tamam da
Bu Burak nasıl bukadar gol atmış türkiye liginde anlamıyorum arkadaş
adam da vuruş tekniği falan zerre yok , biraz futbol oynayan herkes burak gibi topa vurabilir
bukadar karşı karşıya pozizyona gir atama olacak şey değil
en sonun da al boş kaleye at dediler oda sağolsun attı :)

Ofsaytdı o gol sanırım

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ofsayt filan değildi maçı izleyenler gördü zaten kanal çizgi ile gösterdi..buarada bazı gsliler buraya gelip ona buna laf atacağına kendi sivas maçlarını düşünsün şuandaki bulunduğunuz konum başınızı döndürdü sanırım..

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ofsayt filan değildi maçı izleyenler gördü zaten kanal çizgi ile gösterdi..buarada bazı gsliler buraya gelip ona buna laf atacağına kendi sivas maçlarını düşünsün şuandaki bulunduğunuz konum başınızı döndürdü sanırım..

c1so201l9o0ohku5j.jpg

Taraf tutmuyorum ama belli oluyor galiba.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ofsayt değildi ( Gs'li olarak söylüyorum ).Maç sırasında lig tv çizgiyi çizdi.Burak topun gerisindeydi.

37ung.jpg

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Lütfen Ligtv'nin kendi sitesinden özeti izlerseniz ofsayt olmadığını anlarsınız.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
gol ofsayt değildi.

Oynanan futbolu basit görmek nasıl bir at gözlüğü ile bakmaktır anlam veremiyorum.

Burak milli maçta da sakattı dünde 4 şişe serum yedikten sonra bugün maça çıktı tehlikeli durumdaydı.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Yeni yönetim gelene kadar takımın düzene gireceğini sanmıyorum

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2 tane resim var resimde ofsayt gözüküyo ama ofsayt değil diyosunuz , neyin peşindesiniz ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
1.si gol ve dıger pozısyonların hıcbırısı ofsaıt degıldı çakma resımlerle bırsey kanıtlıyamazsının lıgtv nın sıtesınden merak edenler kusku edenler bakabılır.boylesı çakma resımı paitte bıle yaparlar sanırım.
2.sı buraga laf edenler once kendı takımlarının forvetlerıyle karsılastırsınlar dıyecegım ama 3 buyuk klubun butun forvetlerını toplasan anca oyle karsılastırabılırsınız

bır zamanlar hakan sukur ıcın yapılanın aynısı buraga yapılmaya calısıyor ama burak bazılarına kapak nıyetıne 30 gol atıyor 31. golude onu gekemıyenlere gelsın tam kapak olsun
haydee

--- Mesaj Güncellendi ---

Ofsayt değildi ( Gs'li olarak söylüyorum ).Maç sırasında lig tv çizgiyi çizdi.Burak topun gerisindeydi.

37ung.jpg
buda kapak serısınden bunada ınanmazsanız artık lıgtv den bakın bıraz objektıf olun
ha macı bjk hak ederde bu çabalarını anlarım ama su anda anlam veremıyorum
tabı bu gollere ofsayt dıyenler macında bjk nın hakkı oldugunu soylerlerse sasırmam!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Pansiyonda ve telefonda arkadaşlarla konuştum, herkes burağın golünü ofsayt diyor.Biri bana açıklasın nasıl ofsayt :D :D

Karşı takım oyuncusu, son rakip oyuncuyu geçmiş ise ve TOPUN gerisinde ise ofsayt olmaz. @acabuco4

Bknz: Burağın golü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Carvalhal şu performansını bir Anadolu kulübünde gösterse (son 7 maç 1 galibiyet) bu kadar kalabilir miydi acaba. Sırf elde Avrupa var diye bu kadar sabır da çok fazla. Bugün Başkan Vekili Yalçın Karadeniz'e ''Teknik heyetten memnun musunuz?'' diye soruyorlar, ''Memnun değiliz desek ne olacak? Elbette ki yolumuza devam ediyoruz. Bir mağlubiyetle teknik heyetin işine son verecek halimiz olamaz'' diyor.:bored:

Ersan'dan:

"Trabzon kazanmaya geldi ve hak ettiler galibiyeti. 4 forvetle oynadılar. Çok iyi futbol oynadılar Biz de öne geçtik ama 4 forvete karşı oynadık. Orta sahaları da destek verdi. Takım olarak oynadılar, hak ettiler galibiyeti. Top tutamadık takım olarak. İleriye çıkmaya çalıştık ama kime topu atacağımızı bilemedik. Kimse kazanmak istemedi, çok kötü oynadık. Arkadaşlar birbirlerine yardım etmezse maç kazanılmaz. Kimse de bugün bunu yapmadı. Böyle devam ederse; ne ligde ne Avrupa'da yolumuza devam edebiliriz. Bunun düzelmesi lazım. İyi değil bu gidişat. Benim mevkim sol bek değil ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Sakattım uzun süredir kendime yeni yeni geliyorum. Arkadaşlar yardım etmezse ben orada yalnız kalırsam. Görüyorsunuz zaten."

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pansiyonda ve telefonda arkadaşlarla konuştum, herkes burağın golünü ofsayt diyor.Biri bana açıklasın nasıl ofsayt :D :D

Karşı takım oyuncusu, son rakip oyuncuyu geçmiş ise ve TOPUN gerisinde ise ofsayt olmaz. @acabuco4

Bknz: Burağın golü

çizgi çekilmiş haline bakmamıştım ben , çizgili resmi görünce tamam dedim , ofsayt yok , çok ufak bi pay var ama gol temizmiş .

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kızma ama geçen hafta Galatasaray - Beşiktaş konusundaki yorumlarda o kadar emin konuşuyordunuz ki. 1 haftada ne değişti.
Yoo kızmıyorum :)
.Derbi maçları her zaman ayrıdır bunu sen de biliyorsun. Yine maç yapsak yine aynı şeyi söylerim. Kaldı ki geçen hafta dediğim çıkıyordu son dakika resmen kader oyunu oynandı. Yanlış mıyım?

Derbi maçları istisna lakin diğer maçlarda bu böyle gider. Kaybetmeye devam ederiz.

--- Mesaj Güncellendi ---

Ersan'dan:

"Trabzon kazanmaya geldi ve hak ettiler galibiyeti. 4 forvetle oynadılar. Çok iyi futbol oynadılar Biz de öne geçtik ama 4 forvete karşı oynadık. Orta sahaları da destek verdi. Takım olarak oynadılar, hak ettiler galibiyeti. Top tutamadık takım olarak. İleriye çıkmaya çalıştık ama kime topu atacağımızı bilemedik. Kimse kazanmak istemedi, çok kötü oynadık. Arkadaşlar birbirlerine yardım etmezse maç kazanılmaz. Kimse de bugün bunu yapmadı. Böyle devam ederse; ne ligde ne Avrupa'da yolumuza devam edebiliriz. Bunun düzelmesi lazım. İyi değil bu gidişat. Benim mevkim sol bek değil ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Sakattım uzun süredir kendime yeni yeni geliyorum. Arkadaşlar yardım etmezse ben orada yalnız kalırsam. Görüyorsunuz zaten."

ersan iyi demiş ;)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
burak baya kaçırmış
olcan da harcamış fırsatları
beşiktaşın doğru dürüst pozisyonu yok