Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam doğru söylemiş şiddet herşeyi çözebilir ama ya suikast, ya Berkin abinin dediği gibi katliam ya da bir casus yollayın içerden çökertsinler.Ama en iyisi suikast ucu sivri bir anakartı Berkin abiler o camdan fırlatsınlar işleri bitti işte.Adam toplamaya gerek yok ama istiyorsanız Kocaeli de İzmit'te Mahalleler arası kavgalar oluyor bazen bizim mahallede böyle yapamassın falan topluca dövüyorlar düşmanlar birbirlerine yani hepsini ikna edip birden oraya salmak var ya biz İstanbul'u 2. kez fethederiz.
İçerden çökertme diyerek ya da bir pc kasasının içine kimyasal patlayıcı maddeler doldurun içine torpil koyup hediye diye verin onlara torpili de verirken yakın dükkana kaçın truva atı gibi insansız içerden çökertme ve katliam.Ovv o bilgisayar kasasının sert parçalarının etrafa uçuşup kafalarını parçaladığı anı düşlemek çok manyak birşey olurdu.
benim uçak savar hangardan çıktı bakımlarını yaptırdım
savaş boyalarımı sürdüm uçağğı ve kendimi cephae ile donattım emir bekliyorum
sdn harekatına hazırım emir bekliyorum allah allah allahh
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın