Beren altı parmaklı (mı?)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
beren-saat-460-0525_334.jpg

Önce göğüslerine silikon taktırıp taktırmadığına kafayı takan fanatikleri şimdi de Aşk-ı Memnu'daki bir sahneden yola çıkarak Saat'in sol ayağının altı parmaklı olduğunu iddia ediyorlar.

AŞK-I MEMNU'DA GÖRÜLDÜ
Yıldız olmak zor iş! Her yaptığı olay olan, her adımı en ufak ayrıntısına kadar incelenen Beren Saat'in şimdi de ayak parmakları hayranlarına dert oldu. Saat'in hayranları internetteki forumlarda önce güzel oyuncunun göğüslerinin silikon olup olmadığnı tartıştı. Bu tartışmanın ardından Aşk-ı Memnu'nun 75'in ci bölümünde bir sahnede Beren Saat'in çıplak ayakları görüldü. Hayranlarından biri, Saat'in sol ayağının altı parmaklı olduğunu iddia ederek o sahnenin fotoğrafını internete yükledi.

Kaynak

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
6 parmağı olursa alien hominid olur :D

Gslılarla bizden daha kolay dalga geçebilir :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bende haftalardır bunu merak ediyordum, acaba Beren 6 parmaklı mı diyordum. Yıkıldım resmen.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Heryeri bitti, parmakları mı kaldı :D :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben bu tartışmaya son noktayı koyuyorum. İşte Beren Saat'in çok tartışmalı bir hale gelen sol ayağı:

beren2_37.jpg

:D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ne boş insanlar var bu hayatta, işi güç onu incelemiş, allah akıl fikir versin, gündemde ki konulara bakarmısın :S

Tabiki Avrupa Birliğine almazlar bizleri, boş işler müdürü.

Hangi kanalı açsam paparazzi kanalları, yok bu ünlü, şurada yemek yemiş, yok öteki ünlü wcde birisi ile ilişkiye girmiş, yok öteki ünlünün üstünde ki bluz neden kırmızıymış, yeter bunaldım, sıkıldım artık ya.

Hangi kanalı açsam sacma sapan diziler, yaprak dökümü, aşkı mennu, türk malı...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
6 parmakda olsa 16 parmakda olsa yinede güzel bi baaaayan