- Reaksiyon puanı
- 2,779
![www.sozcu.com.tr](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fsozcuo01.sozcucdn.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2F23%2Fiecrop%2Fdepophotos_17202654_4_3_1634994231.jpg%3Fw%3D1200%26h%3D675%26mode%3Dcrop%26scale%3Dboth&hash=b2764e23c57d30752f288c395cc9a1ac)
Benzine zam üstüne zam
Dolar kurunun rekor kırmasının ardından benzine 44 kuruşluk zam kararı alındı. Benzin zammı 25 Ekim Pazartesi gecesi yürürlüğe girecek.
![www.sozcu.com.tr](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.sozcu.com.tr%2Fstatic%2Fweb%2Fassets%2Ffavicon.webp&hash=d61510e9d8f4cfc44ec1f3d9f6eda212)
Zam değil zamcık. Önce araba almak lüks haline gelmişti şimdi sürmesi de lüks oldu. At bakayım en iyisi.
En pahalı benzin + en pahalı araba.Dünyanın en leş ekonomisine sahip venezüelanın parası bile tl den daha değerli. Sanırım dünyanın en pahalı benzininide kullanam bizdik yanlış hatırlamıyorsam. Allah belamızı veriyor dicem başka ne diyim
Market yönetimleri değiştirilmeli. ?Namkorlerrrr
Şaşırdım bende 1 hafta içinde ne bu zamlar diye.Ne yapacağım bilmiyorum 100 liralık benzin alıyorum 1 hafta bile zor dayanıyor birde benim araba çok yakıyor benzin yetiştiremiyorum zam üstüne zam
venezuela parası tlden daha değerli falan değil. adamlar paralarından 6 sıfır attı.Dünyanın en leş ekonomisine sahip venezüelanın parası bile tl den daha değerli. Sanırım dünyanın en pahalı benzininide kullanam bizdik yanlış hatırlamıyorsam. Allah belamızı veriyor dicem başka ne diyim
Bize kıyasla Yinede sizin ürünlerde fiyatlar gayet makul ? Şükür edin harbiMarket yönetimleri değiştirilmeli. ?
Şükür edildiğini gören daha çok dikleniyor gibi ama bilemedim. ?Bize kıyasla Yinede sizin ürünlerde fiyatlar gayet makul ? Şükür edin harbi
Mülteci düşeyim mi abime? Adresi ver bakayım
töbe de, töbe deŞükür edildiğini gören daha çok dikleniyor gibi ama bilemedim. ?
Ben tanrıdan değil kullarından bahsediyorum biladerim ya ?töbe de, töbe de
böyle şeylerin şakası olmaz çarpılırsın.
Şükür Şükür
Sen napacan onu.. tamam gelmiş ama mini mini..?Bu ay içerisindeki kaçıncı zam bu?
Hayır.Şaşırdık mı?
50 liralık bile artık aham şuncacık kadar; ??Ben hep 50 liralik alıyorum beni etkilemedi (!)
Yavaştan millete giydiriyorlar işte terbiyesizler herşeyin fiyatı uçtu birde utanmadan 2 market gezip fiyatlar normal diyorlarArtık arabayı sürmek de lüks oldu![]()
Tabii normal derler, şaşırmadım.Yavaştan millete giydiriyorlar işte terbiyesizler herşeyin fiyatı uçtu birde utanmadan 2 market gezip fiyatlar normal diyorlar