Benimle Çıkar mısın??

devirzengin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha henüz 18 yaşındaydı,ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan kanser hastalığına yakalanmıştı. Kahır içinde kendini eve kapatmıştı. Sokağa bile çıkmıyordu. Annesi,birde kendisi. Bunlardan ibaretti hayat onun için. Bir gün çok sıkıldı. Sokaklara attı kendini.. Bir yığın vitrinin önünden geçti. CD satan bir dükkanı geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapıdan içeri bakarak hayal meyal gördüğü tezgahtar kıza bir kez daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı. Gözleri ve yüreği takılı kalmıştı. Bir süre düşündükten sonra CD dükkanına girdi. Kız gülümseyerek koştu ona doğru "Size nasıl yardımcı olabilirim" diye... Öyle bir gülümseyişti ki genç şaşırdı, geveledi, bocaladı sonra "Evet" diyebildi.. Rasgele bir plağı işaret ederek "Evet,bu CD yi almak istiyorum" dedi. Genç kız plağı aldı, içeri gitti. Az sonra paketlemiş bir şekilde geri geldi. Genç paketi aldı evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabına attı... Ertesi sabah yine aynı dükkana gitti. Yine bir CD sardırdı kıza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attı. Günler hep sardırılıp açılmayan CD alımları ile geçti gitti. Bir türlü genç kıza açılmaya cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda... Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi.Ertesi sabah cesaretini toplayıp aynı dükkana gitti, ve yine bir plak seçti. Kız plağı sarmak üzere arka kısma gidince genç "sizinle bir gece çıkabilir miyiz ?" diye yazarak altında telefonunu ekleyip gizlice kasanın üstüne koydu.Sonra genç kızdan plağı alarak kaçarcasına uzaklaştı dükkandan. İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anne açtı telefonu. CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan. Delikanlıyı istedi. Gizlenen notu daha yeni bulmuş, ve görür görmez aramıştı. Ama delikanlının annesi ağlıyordu... "Duymadınız mı ? " dedi, "Dün kaybettik oğlumu" Cenazeden birkaç gün sonra anne oğlunun odasındaki eşyaları düzenlerken gözüne dolabındaki paketler ilişti. Paketleri aldı oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD ve birde not vardı. "Merhaba,sizi öyle talı buldum ki, bir akşam birlikte çıkalım mı ? Jacelyn !... Bir başka paketi açtı. Yine başka bir not vardı. "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece için davet edin artık... Sevgiler

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gerçekkmi mi bu gerçekse gerçekten çok kötü bir olay

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
iki tarafada çok yazık olmuş :( içim burkuldu:wacko:

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ah yavrum ahhh bende nasıl açılmalıyım acaba

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
aynı hikayeyi anlatan kısa bi vidyo vardı bulursam hemen paylaşırım..

(HDD nin içinde buldumda 162MB) :(

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kalpsiz biri olarak güzelmiş hikaye :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yazılışı çok kötü insan paragraf, boşluk falan koyar araya okumadım valla kusura bakma kardeş.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
uff gece gece canımı sıktı ya çok üzüldüm :no:

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Evet hikayesi tam olarak bu olmasada burda geçen konunun kısa filmini yapmışlar....

<embed src="http://www.overstream.net/swf/player/oplx?oid=s7rvidt0rlau&amp;noplay=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" height="400" width="450"></embed>

Kodu yazıp videoyu nasıl çalıştıracam tutturamadım...

Buradan izleyebilirsiniz....

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42

Gentleman

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yazı olmus Kucuk Ayrıntılar Herzaman Önemli Kacırmamak Lazım :S

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Komik bir şey okuyacağımı umarak tıklamıştım, ama içimi bir hüzün sardı. Paylaşım için teşekkürler.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzel ve acı bir hikaye çok üzüldüm.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Gerç aşk bu işte..:)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
forum kurallarını okursan ii olacak. konuyu nereye açtığımıza dikkat edelim lütfen

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gerçek mi bilmem bu hikaye ama gerçekten fena yani. :(

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Enteresan. ???

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Sanirim bir film vardi uzak dogu yapimi benzer bir konu isleyen adini hatirlayamiyorum, konu ayni degildi ama biraz andiriyordu sanki.
oteyandan bir yonden kiz icin daha iyisi bu olmus,
cunki bu asklari ilerlese oglan olecek sonra kiz icin cok kotu olacakti.
Hayat iste.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevmek Bir Ömür Sürer Sevişmek Bir Dakika...