Benim Windows 7 Farklı mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fubiku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güvenilir bir siteden Windows 7 Ultimate - 64 bit ISO indirip DVD'ye yazdırdım. Sitede herkes bu paylaşımdan memnun ve olumlu yorum yazmış. Bende indirdim ve DVD'ye yazdırdım. Bilgisayarıma kuracağım zaman DVD'yi başlatığımda boot edeceği zaman PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD yazıyor. Normal böyle yazması ama neden İngilizce yazıyor. Normalde Türkçe bir işletim sistemi CD'DEN ÖNYÜKLEME İÇİN BİR TUŞA BASINIZ yazması gerekmiyor mu ? Ben aynı sitede aynı paylaşımda Windows 7 Ultimate - 32 bit ISO indirip kurduğumda CD'DEN ÖNYÜKLEME İÇİN BİR TUŞA BASINIZ yazıyor. Ama Windows 7 Ultimate - 64 bit ISO'yu kurarken İngilizce olarak yazıyor ve sistem Türkçe olarak kuruluyor. Bu normal mi yoksa benim Windows 7 Ultimate - 64 bit farklı mı ? Sizde durum nedir ?

---------- saat 22:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:21 eklenmişti ----------

Cevap yok mu :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Var :D Bende de aynı şey yazdı sonraki menü türkçe gidiyor. Acaba bu site doposu olan bir site mi :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Niye? zaten arap mısın :D

depodepo.fr den mi çektin diyorum :)

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
o indirdiğiniz 64 bitlik sürüm ne yazıkki orjinal türkçe değildir..
türkçe entegredir...

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok başka bir siteden ... Reklam olmasın diye yazmıyorum. Konuya dönersek bu normal mi ? 32 bit versiyonu Türkçe yazıyor 64 bit versiyonu İngilizce yazıyor ama sonuçta ikiside Türkçe bir sistem.

---------- saat 23:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:14 eklenmişti ----------

o indirdiğiniz 64 bitlik sürüm ne yazıkki orjinal türkçe değildir..
türkçe entegredir...
Yani paylaşan kişi İngilizce sistemi oynayarak Türkçe hale mi getirmiş ?

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bıktım şu orjinal işinden... Bilgisayarımı satıyorum. :) Paylaşım sitelerinden adam gibi bir orjinal bulamadım gitti.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
çince olsun windows 7 olsun :lol: :D