Benim konuşan tom

crazy boy 32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
x3ZAb9.jpg

Konuşan Kedi Tomun Sanal Bebek Versiyonu BenimKonuşan Tom- My Talking Tom oyunu, size verilen bebek kediyitıpkı bir çocuk benzeri bakmanızve de ilgilenmeniz gereken parasızbir oyundur.

Konuşan kediTom’u bebeklikten büyüyene dek bir bebek gibi Tom’u besle, Tom ile birlikte oyna. Bu oyun sayesinde bir tane bebek Tom sahibi oluyoruz. Tom’un yetişkin birkedi olması için sizlere ihtiyacı var. Tom’u sahip olduğu gözlük, elbise, atkı, şapka benzeri pek çok çeşit elbiseleri ile birlikte dilediğin gibi giydir. Ayrıca Tom’un yaşadığı evi bile dilediğiniz gibi döşeyebilirsiniz.

Uyku saati geldiğinde bile sakın vaktini geciktirmeyin. Saatinde uyumasınısağlayın. Tom’u günlük hayatının bir parçası yapaarak yaşamınıza bir farklılık kazandırabilirsin. Orjinal konuşan kedi Tom 140ülkede 500 milyondan fazla indirilerekbir numara bir oyun olmuştur
Bu türlü sanal bebek oyunları pou vb. sevenlerin ellerinden bırakamayacakları bir oyun.
Yenilikler:
-Yeniliklerle birlikte oyunlarda turbo mod diye bir mod acılmıştır ancak turbo mod da oyunları oynamak için oyunlarda belirli bir başarı elde etmeniz gerekmektedir.
-Yeni bir oyun olan uçan tom oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Flappy birde benzeyen bir oyun olan uçan tom da bence flappy bird gibi sinir bozucu ama çok oynarsanız prefesyonelleşebilirsiniz.Iyi para kazanabileceğiniz de bir oyun.

nurdede1986

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Epey sıktı bu Tom gerçi ama oyun kıvamı eğlendirici olabilir. Denenebilir

crazy boy 32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynamanı tercih ederim diğer tomlardan çok farklı.yaş yani seviyen artabiliyor .İçinfeki küçük oyunlarla para kasabiliyosun.Bir çok kürk göz vb. var.Tom u besleyebilir onu sevebilir uyutabilir ve tuvalete götürrbilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mesela benim tomum:
xRZPqZ.png

S

SDN Okuruz

SDN Okuru
Arkadaşlar ben talking tom iyice geliştirdim. Ama yeni telefon aldım.eski telefondakini nasıl yeni telefona geçirebilirim.