Benim Hiç Sevgilim Olmadı

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben genelde ınternetden sevgılı buluyorum.onlarda pek normal çıkmıyoırlar.yanı akıl olarak
:)normal reelde pek sevgılım olmuyor.çok nadır.yanı takıldığım oratm yok.bırde hoşlandığım kıza ılk hamleyı yapamıyorum:)hep ıçımde kalıyor.belkı karşımdakıde benden ılk hamleyı beklıyor ama olmuyor işte:(

Aynı ben :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aşkı bulamadığına üzüldüğü kadar Allah aşkını anlayamadığına üzülseydi insanlar, aşkın anatomisi değişirdi... İnsanlar sevgilim yok diye dert yanmaya harcadığı zamanın çeyreğini Allah aşkını anlamaya adasalardı eğer, şüphesiz ki "elde edemedim" diye üzüldüğü şeyleri yaratan Allah onlara nasip ederdi... Yanlış aşkın peşindeyiz...
Gözler maddiyata vurulup nefsane baktıkça aşkın özünü anlayamaz...

İşte bunun içindir ki artık aşkın değeri zamanla paslanan metal parçaları misali kısa oluyor... Boyası yerindeyken ettiği değer zamanla kayboluyor...

Edit : Neden "Yaratılanı düşündüğümüz kadar onu Yaratanı düşünmüyoruz ?"

Bir merak sardı beni. Acaba dedim kaç kişi yazdığım şeyin özünü kavrayabilecek.

Ne yazık ki bir kişi çıktı. O da sensin...

Aslında dediğim şeye bi odaklanabilsek varya çoooook mutlu oluruz.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hocam demesı kolay.çok heyecanlanıyorum.elım ayağım bırbırıne karışıyor:)hep ılk hareketı karşımdakınden beklıyorum.bır merhaba dıyebılsem devamı gelcek.heyecan yapınca da herektelerım ve konuşmlarım bazen kontrolden çıkıyor.bak şuan bıle sana yazarken heyecanladım:)

Karşındaki de bir insan sonuçta, yani onu ilahlaştırmaya gerek yok... Zorluk nedir biliyor musun, zorluk insanın kendini küçümsemesiyle orantılı bir şeydir... Kendini ne kadar küçümsersen işler o kadar zor hale gelir...

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benimde olmadı dün 20 yaşıma girdim bu sene umarım olur,olmasada dert degil...bu kafada oldugumdan olmuyor zaten pek önemsemiyorum

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Karşındaki de bir insan sonuçta, yani onu ilahlaştırmaya gerek yok... Zorluk nedir biliyor musun, zorluk insanın kendini küçümsemesiyle orantılı bir şeydir... Kendini ne kadar küçümsersen işler o kadar zor hale gelir...
küçümseme konusnda haklısınız.o bende var işte.ama yıne böbürlenmekten ıyıdır

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
küçümseme konusnda haklısınız.o bende var işte.ama yıne böbürlenmekten ıyıdır

Bakın böbürlenmek ne denli kötüyse küçümsemek de o derece kötüdür... Allah ın yaratmış olduğunu küçümsemek Mü'mine yakışır mı ? sorarım size...

Ne zaman ki Allah' ın verdiğiyle burnu kalkmaz insanın, yahut yaratılanı küçümseyip hor görmez insan... İşte o zaman her şey daha bir hafif daha bir güzel olur, hayatın yükü insanın bakış açısı ölçüsünde ağır yahut tüy kadar hafif olur...

Allah ın yarattığını ( hele ki bir insanın kendi kendisini küçümsemesi ) büyük bir hatadır... Allah' ın yarattığını küçümsemek olur mu hiç ? Orta yolu bulmak bu kadar zor değil, bakmak isteyen görür... Kimisi de görür ama bakar kördür, ortayı bulmak lazım... Hiçbir şeyin dozu kaçırılmamalı...

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bakın böbürlenmek ne denli kötüyse küçümsemek de o derece kötüdür... Allah ın yaratmış olduğunu küçümsemek Mü'mine yakışır mı ? sorarım size...

Ne zaman ki Allah' ın verdiğiyle burnu kalkmaz insanın, yahut yaratılanı küçümseyip hor görmez insan... İşte o zaman her şey daha bir hafif daha bir güzel olur, hayatın yükü insanın bakış açısı ölçüsünde ağır yahut tüy kadar hafif olur...

Allah ın yarattığını ( hele ki bir insanın kendi kendisini küçümsemesi ) büyük bir hatadır... Allah' ın yarattığını küçümsemek olur mu hiç ? Orta yolu bulmak bu kadar zor değil, bakmak isteyen görür... Kimisi de görür ama bakar kördür, ortayı bulmak lazım... Hiçbir şeyin dozu kaçırılmamalı...
söyledıklerınızde haklısınız.ama yınede ınsanın kendını küçümsemesı böbürlenmekten daha ıyıdır dıye düşünuyorum.çünkü böbürlenen haşa küçük dağları kendı yarattı sanıyor,çevresındekılere yüksekten bakıyor.tevazü sahıbı,alçakgönüllü olmak gerek

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
''Sevdim ama sonu yoktu'' olan aşkları yaşadım hep. Hayatımda bir kaç kıza aşık olmuştum ama hep ümitsiz aşklarmış... Sonra öyle birine aşık oldum ki ölürcesine sevdim... Sonuç karşılıksız bitti... Aşağıdaki klip bir zamanlar beni üzen ve bundan sonra üzecek kızlara gelsin... :D

[video=youtube;bX0irx5pRuY]http://www.youtube.com/watch?v=bX0irx5pRuY&feature=related[/video]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160

Olayları, kızları atla deve yapmakta bizim çekingen gençlerden daha başarılısı olamaz. Hani normal şartlarda bu kız bana bakmaz olayını geçtim sevipte söyleyemiyorlar sonra kızı başkasıyla görüp "vah vah ah ah" moduna giriyorlar. Çok az bi yüzsüzlük şart, o da cesaretin ilk adımındaki kadar, fazlası zarar.

Tarık diyorsun ya demesi kolay, yapması daha kolay :)

İşin birde karşı tarafı var. Onlarıda es geçmemek gerek.
Bir yürüyüşleri oluyor zannedersin dünyayı kurtaran adamın kızı :D Salacağım aralarına bir gün kıjım Boncuğu görecekler :D
Kıjım ayar olurda o tiplere :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Belki değer kazanıyodur sevdiğin, kavuştuğunda daha güzel bi beraberliğin olur.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olayları, kızları atla deve yapmakta bizim çekingen gençlerden daha başarılısı olamaz. Hani normal şartlarda bu kız bana bakmaz olayını geçtim sevipte söyleyemiyorlar sonra kızı başkasıyla görüp "vah vah ah ah" moduna giriyorlar. Çok az bi yüzsüzlük şart, o da cesaretin ilk adımındaki kadar, fazlası zarar.

Tarık diyorsun ya demesi kolay, yapması daha kolay :)

İşin birde karşı tarafı var. Onlarıda es geçmemek gerek.
Bir yürüyüşleri oluyor zannedersin dünyayı kurtaran adamın kızı :D Salacağım aralarına bir gün kıjım Boncuğu görecekler :D
Kıjım ayar olurda o tiplere :D

aynen dedığın gıbı.mesela bazı kızlar benı çırkın bulur ama bakıyorum bazı fsıtık gıbı kızların yanlarındakı erkekler benden çırkın çıkıyor:Dbu ne iştır anlamadım.
yapması sana göre kolay tabıı.bekara da karı boşamak kolaydır :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
gece gece ne güldüm yahu. :mrgreen: zaten biz Türk erkekleri, kadınlar söz konusu olunca bir tek maytap geçmekte iyiyiz. :D

[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] sen de kafana takma. ortam olunca o da olur. :)

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bişiler yazayım :) Bugune kadar yüzlerce kız arkadaşım (sevgilim) oldu kimisi saatlik kimisi yıllık ...,

Bazı arkdaşlar hiç sevgilin olmadı diyor askerdeyken böle birisi denk gelmişti bana adam üniversitede amerikaya gitmiş hiç cinsel ilişkiye girmemiş bakir birirsiydi az dalga geçmedik :)

Neyse kızlarla konuşmak kolaydır tabi özgüvenin varsa eger özgüvenin yoksa durumuna yapılabilcek birşey yok ....
mesela komşu kızı diyelim nasıl tanışırsın örnek vereyim bizim komşu kızı vardı askerden yeni gelmişim :) kızında iki tane kardeşi vardı ikiz onları oynamaya çıkarırken filan herşey bir merhabayla başladı sonra ona yaklaşmak için kardeşlerini kötü emellerime alet ettim :) kardeşleriyle o çok tatlı filan falan derken muabbet iyice koyulaştı beraber agaçtan erik topladık annesiyle anneme güne bize geldiginde filan muabbeti iyice koyulaştırdık (aklımda aşık olmak yok tamamen duygusal düşünüyorum ;) ) tam kıza açıklacaktım ki merdiven arasında muabbet ediyoruz baktım kız dudaklarıma yapışıverdi, aa dedim bu kız aranyıor 1 kaç hafta içinde kızla mercimeği fırına verdim ...

Bu sadece başımdan gecen bi olay , Anlatmak istedigim sey senin kızla konuşmana bakar herşey bir merhabaylla başlar biraz casaretin olacak kızla konuşabilceksin kızlar emin ol tipe bakmıyorlar sadece senin konuşmana bakıyorlar eger kızla aynı frekansta konuşuyorsan istemesende olur zaten..

Benim ilişkilerin söyle yürüyor ben bir kızla sevigili olurum sonra bişiler yaşayabilirsem kendimi şanslı hissederim sonra onları aramamaya başlarım yani sevgililikten arkadaşlığa bir basamak düşürürüm (anlamadınız degilmi, arkdaşlıktan sevgililiğe yükseltmem direk sevgililikten başlarım arkadaşlığa düşürürüm, ters mantık )bu sayede elimin altında bir sürü kız var canım istediginde istedigim birini eve,dışarı yemeğe ,sinemaya, gezmeye vsvs cağırırım ve gelirler her türlü ihtiyacımı görürler onlar hem seviglim hem arkdaşım takılmaca yanii :)

Ha aşık olmuyormusun gerçek sevgi istemiyormusun diyenler olursada geçmişte 1-2 defa aşık oldum sevdimde ama olmadı karşıma sevebilcegim birisi çıkarsa neden olmasın ...

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler dalga geçip egolarınızı tatmin etmeyin. belli ki arkadaşımız bu duruma üzülüyor. boşa üzülme kardeşim burada atıp tutanların çoğu sağ ellerini kız arkadaştan sayıyorlardır eminim. her neyse üzülme doğru zamanı bekle,ilgilendiğin birisi de varsa taktik verebilirim(bunu kızlarla olan tecrübeme değil psikoloji üstüne çok okumama ve pratik yapmama dayanarak söylüyorum,arada fark var sapla samanı karıştırmayalım)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ali Ağaoğlu 57 Yaşında, Sevgilisi 20.

Halis Toprak 72 Yaşında, Sevgilisi 18.

Aydın Doğan 75 Yaşında, Sevgilisi 26.

Benim sevgilim niye yok diye üzülmeyin, daha dünyaya gelmemiştir.

Muhteşem bir ironi, aklına nereden geldiyse, gerçekten çok iyi pesi.

Senin durumuna gelince dostum.
Bu tamamen toplumsal bir yaradır.
Tavşan kaç, tazı tut misali.
Ahlak olarak hala bekaretin ahlakın en önemli unsuru olduğunu sanan biz ve bizim gibi toplumlarda, maalesef sen tek değilsin.
Erkeği etkin sınıf olarak atamamıza rağmen, bayanlarımızın aşırı pasif, hatta ezilen sınıf olması, değil sen yaşlarda, otuzunda bile hiç bir bayana iki satır laf söyleyememiş bir ton erkek nüfusunun olduğunun yadsınamaz bir gerçeği.
Bunun yansımaları erkekleşen garip bir dişi türü.
Arada kaynayan sapkınlıkları ise kimsenin iplediği yok.
Bir şekilde aradığını bulursun diye umut ediyorum.

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@CuMaAli
Arkadaşım, hayat öyle bir kavram ki tesadüfler silsilesi. Hiç belli olmaz. Beklemediğin anda biriyle arkadaşlık etmeye başlayabilirsin. Önemli olan bunu dert etmemeye çalışmak. İlla ki bir ilişki içerisi'nde olmak demek, dünyanın bütün güzelliklerini yaşamak anlamına gelmiyor. Dediğim gibi bu konuyu sorun etme.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Senin durumuna gelince dostum.
Bu tamamen toplumsal bir yaradır.
Tavşan kaç, tazı tut misali.
Ahlak olarak hala bekaretin ahlakın en önemli unsuru olduğunu sanan biz ve bizim gibi toplumlarda, maalesef sen tek değilsin.
Erkeği etkin sınıf olarak atamamıza rağmen, bayanlarımızın aşırı pasif, hatta ezilen sınıf olması, değil sen yaşlarda, otuzunda bile hiç bir bayana iki satır laf söyleyememiş bir ton erkek nüfusunun olduğunun yadsınamaz bir gerçeği.
Bunun yansımaları erkekleşen garip bir dişi türü.
Arada kaynayan sapkınlıkları ise kimsenin iplediği yok.
Bir şekilde aradığını bulursun diye umut ediyorum.
tebrikler, güzel analiz. :thumbup1:

@CuMaAli
Arkadaşım, hayat öyle bir kavram ki tesadüfler silsilesi. Hiç belli olmaz. Beklemediğin anda biriyle arkadaşlık etmeye başlayabilirsin. Önemli olan bunu dert etmemeye çalışmak. İlla ki bir ilişki içerisi'nde olmak demek, dünyanın bütün güzelliklerini yaşamak anlamına gelmiyor. Dediğim gibi bu konuyu sorun etme.
haklısın. ancak kafaya takana da "neden taktın" diyemiyoruz. çünkü tüketim kültürü insanları bu yola itiyor. misal, dün 14 şubat idi. televizyon, internet, gazete, sokaklar, vs nereye baksan sevgililer günü ile alakalı birşeyler var. sanki sevgililer günü dünyanın en mühim hadisesiymiş gibi. hal böyle olunca da sevgilisi olmayan insanalar bunu kafaya takmaya başlıyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kader, kısmet işi biraz da, hayırlısını dileyin siz, o kadar hayırsız yaşanan ilişki var ki dünyada onları gördükçe uzaklaşıyorum şahsen, köşeye çekilip bekleyin, hayırlı birisi bulacaktır sizi, tabii siz de ona hayırlıysanız, ne diyelim hayırlısı olsun :)

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@rtsbora
Tabii tabii haklısın. Bu tüketim kültürünü maalesef ülkemizde kuduz olmuş köpek misali insanların üzerlerine salıyorlar. (kusura bakmayın böyle bir örnek verdiğim için)
Hele hele bankaların ve cep telefonu operatörlerinin reklamlarını söylemeye gerek yok. Sevgililer günü de insanların ruhlarını ve ceplerini sömürmek için yaratılmış bir günden başka birşey değil. Böyle bir durumda insan en azından kendisini telkin etme yolunu seçebilir. Bu, dünyanın sonu değil. Ya da yaşanmış en kötü acı değil...
Bu dünyada bizi neler bekliyor bilemeyiz ki...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazen dertleşmek konuşmak öpüşmek falan istersin bunları ararsın ama sevgilin olduğu zamanda bazen kızdan sıkılırsın onca uğraşmışındır kızı ayarlamak için ama sıkılırsın bazen e git de diyemezsin :(

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevgili işleri boş işler. Ama 27 yaşına geldim diyorsun abicim git evlen artık :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12 yaşındayım 6. sınıfa gidiyorum bu sene okul değiştirdim ve benim servisimde 6. sınıfa bir biri var ona çok aşığım ama o daha benim adımı bile bilmiyo ve sınıfımdaki bir kız ona aşık ve onu bana asla vermiycektir ben ne yanmalıyım sizce

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulsa evlenecek zaten. Sevmeden de olmaz ki.

Aynen sevmeden kesinlikle olmaz dostum.Beyler ben de okulda nöbetçiyken kesiştiğim kız oturduğum bank'a geldi ve yaklaşık 2 saat falan muhabbet ettik öylesine kesiyodum ama o da yanıma gelince değişik oldu yani :D Kızla bakışıyoruz falan ama görünce kafayı öne eğiyorum artık kıza vuruluruz falan sakat iş onlar yani :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O duyguyu bende yaşamak isterdim ama bir Jessie Rogers yokki.:D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
27 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Ben o duyguyu hiç yaşamadım.
Herhalde sen uzun süreli ilişki istemediğin için olmamıştır bu yaşa kadar ama herhalde cinsel ihtiyaçlarını karşılayabileceğin birileri vardır mutlaka ben de uzun süreli ilişkileri yürütemiyorum kısa sürelileri saysam ohooo :) bir kızla yaşadığım en uzun ilişki süresi 2-2.5 aydan öteye gitmiyor. Deniyorum olmuyor çok çabuk sıkılıyorum ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum insan hayatında uzun süreli birisini hayat arkadaşı istiyor ooof ooof :( Ben de 24 yaşındayım belki durulmak ve aile kurmak için çok erken bir yaş ama ...