Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Biraz agresif bir insanım sinirim bozulduğunda bilinki uyarı almışım. 
yok hocam öyle değil siz zaten yenisiniz beni tanıyanların hakkımdaki düşüncelerini sordum yinede teşekkürlerinsanları dış görünüşlerine bakarak değerlendiririm, ilk izlenim çok önemlidir bence, mesela sarıklı sakallı birini yolda gördüğümde temkinli davranırım, mesafemi korurum, çünkü bilirim ki bu adam cihadçı cosplayi yapmıyor, cihadçılara karşı bir farkındalık yaratmak için öyle giyinmemiş, öyle olduğu için öyle giyiniyor,
bunu söylememin nedeni senin neye benzediğini bilmiyor olmam, bir resmini koyarsan hakkındaki düşüncelerimi yazabilirim,
yeni sayılmamyeni değilim, 12 yıldır bu forumdayım, üyecik yazdığına bakmayın, onu yazdırmak için çok uğraştım, yöneticileri uzun uğraşlar sonucu ikna ettim, kendimi çğu zaman minicik, küçücük, böcek gibi hissettiğim için duygu durumumu daha iyi yansıttığını düşünüyorum,
ama seni daha öönce buralarda hiç görmedim, sen buralarda yenisin galiba,
Allah allah kim yapmış onu ?yeni değilim, 12 yıldır bu forumdayım, üyecik yazdığına bakmayın, onu yazdırmak için çok uğraştım, yöneticileri uzun uğraşlar sonucu ikna ettim, kendimi çğu zaman minicik, küçücük, böcek gibi hissettiğim için duygu durumumu daha iyi yansıttığını düşünüyorum,
ama seni daha öönce buralarda hiç görmedim, sen buralarda yenisin galiba,
Allah allah kim yapmış onu ?
Ben inanıyorum size neden yalan söyleyesinizsadece sert yorumlar seni tatmin etmeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım, üzerine bir de kırbaçlanmak istemeyeceğine emin olmaları lazım, bu konuda garanti verebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
belki de kimse demedi, belki de gerçekten de yeniyim, belki bunlar benim hayal gücümün bana oynadığı oyunlarrdır, son dönemde gerçeklerle bağımı iyice koparmaya başladım, bilemedim
Felsefik bir yapı, ben beğendim şahsen.sadece sert yorumlar seni tatmin etmeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım, üzerine bir de kırbaçlanmak istemeyeceğine emin olmaları lazım, bu konuda garanti verebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
belki de kimse demedi, belki de gerçekten de yeniyim, belki bunlar benim hayal gücümün bana oynadığı oyunlarrdır, son dönemde gerçeklerle bağımı iyice koparmaya başladım, bilemedim
sağolun hocamSizi iyi biri olarak gördüm forumda.![]()
sağol gta seven adam.İiy birisin