Beni muşta ile tehdit eden çocuk

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar bu gün İnstagramda gezinirken bizim sınıftan bi kızın hikayesine yanlışlıkla kalp attım o kızında sevgilisi bana özelden çok ağır hakaretler etti bende onu tanımadığım için ona küfür ettim fakat o çocuk baya arkası olan bir çocukmuş şimdi benim hesabıma ismimin yazdığı bir tane muşta ile fotoğraf attı bu çocuğa ne diyeyim? ne yapayım anlamadım abime söyledim o çocuğu tanıyormuş arkası çok güçlüymüş ne yapsam bilemedim

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Emniyet yolları gözüktü veya kısa süreli Ülkü ocaklarında takil derdim de virüs zamanı kapalı.
En iyisi insan gibi çözmek, arkadaşım saçma bir şaka olsun diye herkese yapmış gibi bir şey söyleyebilirsin ve birden fazla kişiye atmis gibi ekran görüntüsü atabilirsin (montaj yetenegini konuştur) fakat bende olsam pek farklı tepki vermezdim

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Emniyet yolları gözüktü veya kısa süreli Ülkü ocaklarında takil derdim de virüs zamanı kapalı.
En iyisi insan gibi çözmek, arkadaşım saçma bir şaka olsun diye herkese yapmış gibi bir şey söyleyebilirsin ve birden fazla kişiye atmis gibi ekran görüntüsü atabilirsin (montaj yetenegini konuştur) fakat bende olsam pek farklı tepki vermezdim
Çocuktan korkmuyorum çocuk sakat olduğu için aileme zarar vermesinden korkuyorum

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Çocuktan korkmuyorum çocuk sakat olduğu için aileme zarar vermesinden korkuyorum
Evinde silah varsa silahla ve arkanda birkaç çocukla git, ısın çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R yapmanı öneririm. Özür falan dile. Zaten okullar muhtemelen açılmaz. Karşılaşman düşük ihtimal çocukla. Evden çok çıkma.
Bence R yapmamalı, adam topla git kavgaya.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Run.

Öncelikle bu iş yanlışlıkla nasıl oluyor anlamıyorum :D
Dönüp yanlışlıkla olduğunu belirtmen ve sana mesaj atan kişiye onu tanımadığını ve hakkına suç duyurusunda bulunacağını belirtmen gerekirdi. Olay burdan sonra akar giderdi zaten. Sen durumu belirttikten sonra yok bir daha olmasınlı cümleler ile tartışma son bulacaktı :D

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Açıkca söylemek gerekirse çocuk has kürt birini dövsen biri ürüyor sorun orda başlıyor
Ülkü ocaklarında takılmanı siddetle öneririm, İste o zaman onları öperler (ulkucu olduğum icin demiyorum hatta bence sacmalik ama birbirlerine çok bağlılar, hatta onların çoğunluk olduğu bir grupta PKK dediler ve ben küfredince tehdit ettiler desen sorgulamadan dalarlar).

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Son duanın et.geliyorlar geliyorlar..geliyorlar.bu işin çok kan akacak..oh may got yarabbim kurtar beni.ellerini gökyüzüne aç ve son duanın et... Yaralı yüz filminin final sahnesi aklıma geldi.....kurşun yağmuru ..ve infaz....acil SCARFACE filmini izle..Alpaçinonun başına gelenler!!!!!

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
dostum çocuk senin oturduğun bölgeden bir yerlerden mi , eğer öyleyse iş sıkıntı biraz , çocukla konuşmanı tavsiye ederim muhabbeti aranızda çözün :D

en kötü ye dayağını gel olum erkek adamsın xd

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Adam akıllı konuş tekrar özür dile eğer laftan anlamazsa savcılığa gideceğini söyle

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Arkadaşlar bu gün İnstagramda gezinirken bizim sınıftan bi kızın hikayesine yanlışlıkla kalp attım o kızında sevgilisi bana özelden çok ağır hakaretler etti bende onu tanımadığım için ona küfür ettim fakat o çocuk baya arkası olan bir çocukmuş şimdi benim hesabıma ismimin yazdığı bir tane muşta ile fotoğraf attı bu çocuğa ne diyeyim? ne yapayım anlamadım abime söyledim o çocuğu tanıyormuş arkası çok güçlüymüş ne yapsam bilemedim
Hocam benim dediğimi yapın tecrübe konuşuyor.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bilgisayarım çalışsaydı resimini Fotoşoplardım Gangster çeteleriyle. Altın kaplamalı Kalaşnikof falan. Lamborghini Veya Mersedes G500 serisi.

Kız yarın gel evlenelim diyebilirdi. Baya şanssız gününe denk gelmişsin.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Bilgisayarım çalışsaydı resimini Fotoşoplardım Gangster çeteleriyle. Altın kaplamalı Kalaşnikof falan. Lamborghini Veya Mersedes G500 serisi.

Kız yarın gel evlenelim diyebilirdi. Baya şanssız gününe denk gelmişsin.
Ana bilgisayarim öğrenci evinde kalmasa bende yapardım bak, iyi fikir ama ben olsam daha çok çevremdeki psikopatlarla olan fotoğraflarıyla yapardım.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ben mesaj yazmadan önce mi bana like atıyorsunuz?
Yazıyorum göndere tıklayınca bir bakıyorum like üstünde yapışık olarak gidiyor mesaj :) hehehe

Reaksiyon puanı
10,315
Yeğenim, git çocuğa yaklaş ve, "Ben coronavirüslüyüm abi, gel seni bir öpeyim" de... Valla sittin sene bir daha senin yanına uğramaz! :D

Ülkü ocaklarından çok daha etkili bir yöntem olduğuna garanti veririm. :D

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Yeğenim, git çocuğa yaklaş ve, "Ben coronavirüslüyüm abi, gel seni bir öpeyim" de... Valla sittin sene bir daha senin yanına uğramaz! :D

Ülkü ocaklarından çok daha etkili bir yöntem olduğuna garanti veririm. :D
Evet gelmez hatta özür dilerim abi yaklaşma der ve kaçar :D

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Eğer öyle muştayla falan hikaye atıyosa o çocuktan hiçbir şey olmaz. Çevresi falan var dedin dimi
Delikanlı gibi yer zaman ver gel 1-1 çözelim arkana güvenerek olmuyor bu işler de git tek başına . Tek gelirse delikanlı çocuktur gelmezse 5-6 kişi 1 kişiye vuracak kadar namerd olamazlar 1-1 geldiyse ilk bi tatlı dille konuş direk vurmaz sana çözmeye çalış baktın laf anlamıyormu asla ilk yumruğu yeme ben çok muşta yedim yerden kalkmayı bırak gözünü açamazsın ilk yumruğu sen atmaya çalış ilk yumruğu attıktan sonra dengesini bozarsın zaten . Tabi çocuğu döversen bugünün yarınıda olur . Ülkü ocakları son çözümün olsun bende ülkücüyüm bi sıkıntım olduğunda en son kapılarını çalarım çünkü mevzu ülkü ocaklarına kalırsa öyle kavgayla kapatamazsın konuyu :) sadece yumruklar konuşmaz :) .