• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bengü makyajsız yakalandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ünlü şarkıcı Bengü alışveriş yaparken objektiflere yakalandı...

Kuruçeşme'deki bir alışveriş merkezinin kasasında görüntülenen Bengü, gazetecileri görünce şok oldu. Mini şortu ve topuklu ayakkabılarıyla objektiflere yakanan seksi şarkıcı, 'Gazetecilerden hiçbir yerde kaçış yok' dedi. Bengü'nün makyajsız hali görenleri şaşırttı! :surprised::surprised::surprised:

52855.jpg

makyaj.20080731140859..jpg

NOT: Başlıktaki +16'nın sebebi makyajsız resmin kabuslarınıza girme ihtimalindendir...:happy::)

Kaynak

işte o an :) tamda kareyi yakalamışlar :) şokşokşok bengüye bakınnn halbuki ne kadar çirkinmiiiiiş :razz: :lol:

:nono:

öcüüüüü xD
sen o başlığı 18+ yap :S

Aman yarabbi çirkin ördek yavrusu gibiymiş...

bu ne ya ninem bundan daha güzel :lol:

Yok abi bu kadarda çirkin olamaz..!! komplo diyorum :lol:

daha kim vardı hayallerinde söylede kalanlar yıkılmasın

bi kere fotoğraf çok kalitesiz..... sadece genel hatlar belli...
normal biri de bu fotoğrafta çirkin çıkar :P :D

millet kaliteye değil resme bakıyor bengüyü bende güzel bulanlrdanım ama çoğunun makyaj güzeli olduğunu da hepimiz biliyoruz

makyaj malzemeleri de olmasa bu kadınların yüzüne bakılmaz işte görün en iyi örneklerden biri :D

demek ki ben makyaj yapsam vay vay vay

Onların güzelligi bunlara bağlı
glopic.jpg

01recycle1.jpg

bunlar olmasa hepsi aynı ....:lol:

baksana kıza ninem gibi makyaj yapınca kardeşim gibi heralde bende makyaj yapsam güzel olurum ama kalsın makyajsız doğal hal her zaman güzel bayan olarak hayatımda mecburi olarak 2 kere yaptım daha yüzüme dahi sürmem

Normal aynada gördüğüm halimi yakışıklı bulurken, resimlerde kötü çıktığımı çirkin olduğumu düşünüyorum.

Hadi be bu o mu?
Onu bu hale getirenler utansın !!!

internethaber çöktü galiba foto göremedim :D

Bu bence bengü değil bengü olsa bile resimde oynama yapılmış.Bengü çok tatlı bir kız onu çok seviyorum.Bu resimler falan beni bengüden soğutamaz.

ooohhh süper oluyor şöyle makyajsız yakalanıyorlar çok seviniyorum. hem kendilerini hem de onca insanı kandırıyorlar boya küplerine düşerek

Bunların yüzündeki boyayla evi baştan boyatırız valla.!

Ama atalarımız ne demiş..

"Eşşeğe altın semer vurmuşlar, yine eşşek..!"

Allahım sen bizi çirkin Bengü'nün makyajsız halinden koru:lol:

işte hayallerin yıkıldığı an..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...