Benfica 3-1 Fenerbahçe - Video | UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç | Benfica Finalde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe'liler erkenden sevinmeye başlayınca hep böyle oluyor.Biraz sabredin gelecek sefere, beraber seviniriz.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Salih'e fazla güvenildi. Maç başlarken tribünlere bakışı neydi öyle.

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aykut hoca yazıkya şişirme topla anca bu kadar olur salih egemen gökhan dışındakiler tatile gelmiş aykut dahıl cok yazık oldu 20 dakka topu ayakta tutsak gol gelmıstı.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
2-1 olana kadar güle oynaya izledim maçı. 3-1 olunca iş ciddiye bindi üzüldüm :( Harbi diyorum RM bizi 3-0 yendiğinde ne hissettiysem onu hissettim.. Geçmiş olsun

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ne imkansızı abi Allah aşkına ya?

Fenere gelen 2 rakip hariç tamamı dişine göreydi, ki yenip yarı finale kadar geldiler de.

Biraz daha mert oynayacaktı, biraz daha cesur. Oynayamazsan, oynarlar.
eksiklerin olduğunu ve selçuk ve aykut denen bir handikapın olduğunu biliyorsun değil mi ?

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
tebrik edenleri gerçekten anlamıyorum bu kadar ezik futbol tebrik edilirmi

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Stoch oyuna girdi, maça hareket geldi ama bunu başta anlamak lazım 75. dk da yumurta zil çalınca değil...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
maçın en berbatı kesinlikle zieglerdi ne attığı paslar pastı ne pozisyon hazırladı ne doğru düzgün atağa katıldı ne atak kesti sahaya ot girdi ot çıktı resmen

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Buraya kadar gelmişken bu kadar gazı almışken hala ödlek ödlek oynarsan yenilmeye mahkum olursun böyle.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Cardozo denen herif 3 kişilik oynadı resmen

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Aykut konuşuyor kapatın televizyonları!

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu Benfica'nın kalecisi tam bir şaklaban arkadaş. Sow basınca eline alıp atlıyor falan. Futbolcu olsam içeri gömerdim sonra dakikalarda:)

lizozom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kişide demiyo ki hani üç kulvarda gidiyodun şimdi noldu diye??? tamam sakat o bu şu da bunca insan sizden çaba beklerken bu cıvıklık neden...?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Her zaman balın ağzına düşmesini beklemeyeceksin. Biraz da o balı kendin tadacaksın ki yediğin baldan tat alacaksın. Defans futboluyla nereye kadar arkadaş. Ancak böyle küçük takımlar gibi elenirsin.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Milli duygularım ağrı bastıı bu maçta. Kırmızı beyaz varken sarı laciverti destekleyemezdim

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Maçtan önce 3-0 olur demiştim 3-1 oldu...

Fenerbahçe 1 gol daha atabilir miydi?

Atabilirdi...

Atmak istedi mi?

Kesinlikle hayır!

Maç 3-1... 1 gol atsan tur senin! 5 dakika uzatma verilmiş... Fenerbahçeli oyuncular uzatmada sanki kendileri öndeymiş de vakit geçiriyorlarmış gibi topu abuk subuk bir şekilde orta sahada havaya atıp duruyorlar!

Hadi topu sağa sola bilinçsizce attığını geçtim, kazayla birine gider atak olur!

Üstüne bir de uzatmada rakip takıma faul yapıp durdular! Sen zaten vakit öldürmeye çalışan rakibe faul yaparsan uzatmada nasıl atak yapacaksın?

Fenerbahçe açıkçası 2. golü yediğinde çoktan uçağa binip Türkiye yolunu tutmuştu. Eğer kafada maçı bitirmeselerdi biraz risk alsalardı 2. golü bulurlardı turu da atlarlardı...

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Milli duygularım ağrı bastıı bu maçta. Kırmızı beyaz varken sarı laciverti destekleyemezdim
yav sen desteklemedinya ne kadar üzüldük bilemezsin. üzüntüden uyku girmez şimdi tüm taraftarlarımızın gözüne. senin gözüne girer sanırsam rahatça.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle "GEÇMİŞ" OLSUN Diyerek Başlamak İstiyorum Sonrada Bu Kadar Üzmeyin Kendinizi Seneye Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olursunuz Olur Biter Maçın Tamamını İzledim Binbir Şansla Anca Buraya Kadar Doğruya Doğru Özeleştiri Yapın Fenerbahçenin Oynadığı Sene Bilmem Kaçların Uyutan Futbolu En Son Dün Gece Patlak Verdi Şimdi Yine Fenerbahçeli Arkadaşlar Sözlerimi Çarpıtacak Lakin Benim Demek İstediğim Şey Ortada Maç Sonunda Aykut Kocamanın Röportajınada Baktım Elenmenin Verdiği Sinirle Ne Diyeceğini Bilemedi Birilerine Giydirecektide Adam Bulamadı Muhabiri Fırçaladı Ama Asıl Fırçalaması Gereken Ben Okudum Üfledim Fenerbahçe Yarı Finale Çıktı Diyen Cübbeli Ahmet Hocaydı Demekki İyi Okuyup Üfürememişki Fenerbahçe Finalden Oldu

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Maçtan, turdan zerre umudum yoktu, maçı da izlemedim bu yüzden. Tekrar yayınını izledim.

Bir önceki maçı ve daha önceki bazı maçları izledim, böyle futbol 80'lerde bile oynanmıyordu. Defanstan vur, Sow, Kuyt yırtınsın, kendini paralasın... Rezillikten başka bir şey değil.

Önceki maçta da böyle oynadı takım. O maçta kaçan gollere direkten dönen toplara da üzülmedim açıkçası. Direkten dönen toplardan biri gol olsaydı, maç 2 3 olmayacaktı ki zaten. Takım yine yatacaktı o golün üstüne... Hatırlarsanız son dakikalara doğru gelen golden sonra tek pozisyon yoktu.

Saçma sapan, avantajın üstüne yatmaya çalışan, çağ dışı, aptalca bir sistem, hemde deplasmanda...

Kaybetmek mühim değil de, oynanan futboldan utandım. Tekrarı bile zor izledim...

Eksikler bahane değil, onların yerine oynayan oyuncu, belki futbol hayatlarında bir daha göremeyecekleri bir maça çıkıyor. Çık, oyna işte hayatının maçını.

UEFA Yarı finalinde böyle futbol oynayan takımın nesini tebrik edeyim?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
o ay yıldıza sahip forma nın mağlıp ayrılmasına üzüldüm.
hadi katı defans tamam ama engelleyemiyorsun goller geliyorum dedi sürekli hiçmi taktik değişiklik yapmaz bir teknik direktör

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu kupa'da danisikli dovus onceden ayarlamislar kupayi fener'e vermezler...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu defansif futbolla fazla bile gelmişti buraya kadar. Aykut ne zaman takımı düzgün yönetir ya da istifa eder,o zaman bir şey olur bu takımda.(Tabi böyle bir şey ben istemem. :D )

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O değilde o Arturun son dk'larda yaptığı top tutma hareketleri neydi öyle :D Bir yandan fener adam akıllı oynamadı diye sinirden patladım. Diğer taraftan da Arturun komik top tutuşlarıyla güldük :D :D Şaka gibiydi la adam :D