Benden sonra 30 kişiyle oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
c47251.jpg
cx6399.jpg

Şarkıcı Doğuş, seksi güzel Hilal Cebeci’ye canlı yayında öyle şeyler söyledi ki ortalık bu kez fena karışacak gibi

KANAL D’de canlı yayınlanan “Konuşa Konuşa” adlı programa konuk olan şarkıcı Doğuş, eski sevgilisi Hilal Cebeci ile ilgili olay yaratacak sözler söyledi... ‘Yaşanır ve biter’ Eski sevgilisi Hilal Cebeci için “Benden sonra 30 kişiyle beraber oldu..” şeklinde bir açıklama yapan Doğuş, sunucu Pakize Suda’nın “Çok ayıp ama..” uyarısıyla karşılaşırken programın diğer sunucusu Burçin Şimşek ise “Herkes her istediğini söylemekte özgürdür..” düşüncesini savundu.. İşte Doğuş’un canlı yayında eski sevgilisi Hilal Cebeci için söyledikleri; İnsanların geçmişlerinde bir şey yaşanır ve biter. Ben ondan sonra severek evlendim ve hala evliyim ama boşanacağım. ‘Kendisi itiraf etti’ Şu anda onu (Hilal Cebeci’yi) konuşmamız bile çok yanlış. Beni çok sevdiğini söylüyordu. Evet çok sevdi ki beni, ilişkimiz bittikten sonra, benden sonra 30 kişiyle beraber oldu. Kendisi de söyledi zaten kaç defa nişanlandığını. Bir şey kötü bitmişse kötü bitmiştir. Şimdi onun hayatında da biri vardır, abuk sabuk konuşup da uzatmanın alemi yok. ‘Cevap vermesin’ Bana bir şey söylemesin. Cevap vermesin. Kişiler kendi istediği gibi konuşmakta özgürdürler. Ben özgür ifademle söylüyorum illa 30 adamla olması gerekmiyor, bu lafın gelişi ama kaç kişiyle nişanlandı, çocuk aldırdı vs. Eski nişanlısı Doğuş’un bu açıklamalarından sonra, geçtiğimiz günlerde objektiflere tesettürlü bir şekilde yakalanan Hilal Cebeci bakalım kendisine cevap verecek mi? Doğrusu ortalık fena karışacak gibi...

Kaynak

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Senden önce kac kişiyle yattı kimbilir sonrasını napcan

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hilal Cebeci'nin tam aranılan resmini koymuşunuz yani ohara :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yattıysa yattı kime ne...oturmuş çetelesini mi tutmuş...kendininkileri kim tutuyo acaba...

kıl oluyorum bu insanların namus anlayışını yattıkları kişi sayısıyla kıyaslayanlara...erkeğin kadar kadının da istediği kişiyle yatmaya hakkı var...erkek yapınca iyi kadın yapınca çetele tutuluyo..

bi kere adam olsa bu doğuş denen zırzavat zamanında evlilikten döndüğü kadın için kalkıp bunları konuşmaz..adı üstünde "senden sonra" yatmış...öncesi ve sonrası kimseyi ilgilendirmez..

ne ayıp şeyler yaaa...

adama kılım yaa coştum :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sonrasını sölemeye gerek yok senden sonrasına bakarsak yeter zaten bunlar insan deyil zaten bunlarda şeref diye bişey yok aile terbiyesi diye bişey yok para için herşey yaparlar bu kadar basit.