Kırrık67
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 946
senden neden memnun olalım ki sen kimsin yeni misin buralarda daha yeni görüyorum seni
ama benim oyum memnunda.

İnsan sorunun cevabını bile bile neden soru sorar ki ??Değerli SDN Forum üyelerine sormak istiyorum, benden memnun musunuz? Belirtirseniz sevinirim.![]()
İçerik ekibinden dolayı öyle sordum.Yahu sen robot musun ? Benden memnun musunuz ne ? Beni seviyor musunuz ? Desen tamam. Kendini robot yerine koymuş gibi oldu. Memnunluğu bilmem de seni seviyoruz![]()
Olsun , gene de robot gibi olmuş. Seni seviyoruzİçerik ekibinden dolayı öyle sordum.![]()
Böyle bir soru olabilir mi?Değerli SDN Forum üyelerine sormak istiyorum, benden memnun musunuz? Belirtirseniz sevinirim.![]()
İyisin iyi.Hayır, moderatörler yapabiliyor. Birde ben öne çıkarılanları göremiyorum İçerik Ekibi'nden beri.![]()
Forumla eskisi kadar ilgilenemiyorum.İyisin iyi.
benım pcmde copKonunun maddiyat ile alakası yok. Kullananların kendileride farkında. Senin bilgisayarın ne bilmiyorum ama bileşenlerinde sorun yoksa ve kaliteli ise sorun yoktur (güç açısından çöptür ya fiyatına göre dengesiz ve kalitesiz bileşenler varsa çöptür).
Sizden memnun olmamak tuhaf olurdu zaten.Tabi ki.Değerli SDN Forum üyelerine sormak istiyorum, benden memnun musunuz? Belirtirseniz sevinirim.![]()