- Reaksiyon puanı
- 1,677
Memnunuz ben bir zararınızı görmedim seviliyorsun kankam 

Tabii ki de memnunum sorman hata.
Biraz daha açar mısın?Memnun değilim hiç yardım etmiyorsun.
Aynen bende bu düsüncedeyim hadi profile kendini koy nur cemalini görelim ?Profiline kendi resmini koymazsan memnun kalmam.
Spoiler ekledim görmedin mi?Biraz daha açar mısın?![]()
Spoiler yok ki?Spoiler ekledim görmedin mi?
Yoksa ben mi yapamadım?
Aa olmamış mı? Dur bir dakika.Spoiler yok ki?![]()
Yok olmuş, ben görüyorumAa olmamış mı? Dur bir dakika.
Memnun olmayanda ne biliyim.Değerli SDN Forum üyelerine sormak istiyorum, benden memnun musunuz? Belirtirseniz sevinirim.![]()
AynenSeni forumdakilerin %99 ından daha fazla seviyorum. Bilgilisin bazıları gibi sitem etmiyorsun ikide bir artistlenmiyorsun...
Değilim çünkü canım arabama çöp dedin PP'de var. ?Değerli SDN Forum üyelerine sormak istiyorum, benden memnun musunuz? Belirtirseniz sevinirim.![]()
Dediğimde yanlış bir şey yok. Fiat'ın bütün arabaları çöp.Değilim çünkü canım arabama çöp dedin PP'de var. ?
Fakir birini gördüğünde hepsine çöp mü diyorsun?Dediğimde yanlış bir şey yok. Fiat'ın bütün arabaları çöp.
Konunun maddiyat ile alakası yok. Kullananların kendileride farkında. Senin bilgisayarın ne bilmiyorum ama bileşenlerinde sorun yoksa ve kaliteli ise sorun yoktur (güç açısından çöptür ya fiyatına göre dengesiz ve kalitesiz bileşenler varsa çöptür).Fakir birini gördüğünde hepsine çöp mü diyorsun?
Ben kendi bilgisayarımda Virtualbox kurup sanal makinede Kali kullanamıyorum.