Bendeki sorun SDN ve Firefox

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şimdi sorun şu arkadaşlar SDN ana sayfaya girdiğimde ama sürekli yapıyor işlemci kullanımı %60 lara kadar varıyo ısı yükseliyo ve firefox ram miktarına baktığımda kabarmış oluyo 60mb falan ve git gide yükseliyo bunu İE denedim aynı acaba neden olabilir ve bazen reklamlardan dolayı son mesajlara tıklayamıyorum sadece fire fox da oluyo

şimdiden teşekkürler

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Benim iş yerinde bilgisayarda da aynısı oluyor bende sorunu kökten
çözdüm ama tavsiye etmiyorum. Çözüm reklamları engellemek ama
reklamları engelleyince SDN'nin reklam kazancı düşebilir
anlaşmayı nasıl yaptılar bilmiyorum görüntüleme başına ise
SDN'nin reklam kazancı düşeceği için tavsiye etmem.

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evet bende şimdi baktım çok iyi bir şekilde de inceledim
firefox ile CPU kullanımı:
SDN-Anasayfa %70-73
SDN-Forum %9-11
Mynet-Anasayfa %8-13
tr.msn.com %2-9

şeklinde Ram kullanımı ise sabit 77... şeklinde (birçok program çalışıyor normalde daha azdır)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben 2 gündür bu sorunu yaşıyorum aklıma takıldı takip ediyim dedim çok rahatsız eden bir durum fanın sesi yükseliyo + sistem bocalamaya başlıyo yavaşlıyo derken sinir olup kapatıyom sayfayı sonra normala biniyo

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
karşılaştığım diğer bir sorun ise anasayfadaki "Forumda Son Başlıklar" kısmı ile ilgili.Tıklayamıyorum...
Hayır yoksa ben bilgisayar kullanmayı bilmiyormuyum daha bir bağlantı nasıl tıklanır onu bile bilmiyormuyum...

Neyse arkadaşlar arada bir de olsa sinir bozucu bir durum...Sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum yada bi sure beklemek(çunku SDN anasayfa dakikada bikaç kere kendini yeniliyor) Sanırım O bolumun flash olmasından kaynaklanıyor bu sorun.
Umarım yetkili arkadaşlara ulaşırda bu sorun farklı bir yontemle çözülmüş olur...

"Her ne şekilde olursa olsun bence SDN güzel" dicem ama şimdi bunu da aranızda yanlış anlayanlar olur ^^ ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Forumda son başlıklar kısmına tıklayamamamızın sebebi ana sayfada yer alan bazı açılır reklam diye tabir ettiğimiz reklamların alanına girmesinden kaynaklanıyor. Aksine IE de böyle bir problem yaşanmıyor.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
onair dedi ki:
Forumda son başlıklar kısmına tıklayamamamızın sebebi ana sayfada yer alan bazı açılır reklam diye tabir ettiğimiz reklamların alanına girmesinden kaynaklanıyor. Aksine IE de böyle bir problem yaşanmıyor.
evet IE'de yok. ama ben firefox kullandığım için mecburen direk forumun adresi ile giriyorum. anasayfadaki ram olayınıda yaşamıyorum.