Bence Mynet Girilmemesi Gereken Bir Site

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle düpedüz dolandırıcılık ve birde sahte haberler yaparak kendi sitelerine ziyaretçi sayısını artırmak istiyorlar.Benim nefret ettiğim siteler sıralamasında birincidir Mynet.

bilimteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
>>Yaz ayında(sanırım hazirandaydı) türkiyede en çok girilen site idi..
>>Senelerdir takip ederim... Güzel site..Haber içerikleri ve hemen sitede güncellenmesi fevkalade iyi..
>>Mynet'e devam...

fevkalade mi!!

mynet benim gözümde bir haber sitesi dışında herşey olabilir

internetin yüz karası...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet reklamları çok fazla olabilir ama güncel tüm konuları, gündemi magazini dünyadaki olaylarıo ve daha birçok şeyi takip edebilleceğimiz iyi bir site bence

gündemde sadece sapık haberler mi var?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fevkalade mi!!

mynet benim gözümde bir haber sitesi dışında herşey olabilir

internetin yüz karası...

gündemde sadece sapık haberler mi var?

>>Senin gözünde ne olduğundan ziyade,
>>Türkiye de tıklanmaya bakıldığında hep ilk 3 içinde...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
>>Senin gözünde ne olduğundan ziyade,
>>Türkiye de tıklanmaya bakıldığında hep ilk 3 içinde...
sitelerin kalitesini tıklanma oranımı belirliyor :)
bu ülke de en çok hangi sitelerin tıklandığı ortada :D şimdi o siteler kaliteli mi :D

şunu bilir şunu şöylerim: mynet iğrenç bir site :) myneti yanlışlıkla açsam reset atarım hemen. :D

hatta host dosyası ile my neti engellemeyi planlıyorum ama myneti kullanan var. o yüzden karışmam.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sitelerin kalitesini tıklanma oranımı belirliyor :)
bu ülke de en çok hangi sitelerin tıklandığı ortada :D şimdi o siteler kaliteli mi :D

şunu bilir şunu şöylerim: mynet iğrenç bir site :) myneti yanlışlıkla açsam reset atarım hemen. :D

hatta host dosyası ile my neti engellemeyi planlıyorum ama myneti kullanan var. o yüzden karışmam.

>>Kalite olayı kişiden kişiye değişir...
>>Çok tıklanması tabiki kaliteli olduğunu göstermez fakat herkes de sizin gibi düşünmek zorunda değil...
>>Ayrıca ilk 3 te olması sebebiiyle reklam alma olayıda tabiki daha fazla..
>>Yani işin özeti şu bu sitelerde bazı hususları tıklanma ve reklam belirler...
>>Her sitede uygunsuz içerik olabilir önemli olan gereken yere bakmak diye düşünüyorum..
>>Bence haber akışı fevkalade iyi ve hızlı...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
>>Kalite olayı kişiden kişiye değişir...
>>Çok tıklanması tabiki kaliteli olduğunu göstermez fakat herkes de sizin gibi düşünmek zorunda değil...
>>Ayrıca ilk 3 te olması sebebiiyle reklam alma olayıda tabiki daha fazla..
>>Yani işin özeti şu bu sitelerde bazı hususları tıklanma ve reklam belirler...
>>Her sitede uygunsuz içerik olabilir önemli olan gereken yere bakmak diye düşünüyorum..
>>Bence haber akışı fevkalade iyi ve hızlı...
:)
hocam "gereken yere bakmak" fayda sağlayan şeye bakmak demek istedin.
o zaman ... sitelerinde fayda sağlayan şey varsa söyle bakalım. bakanlar fayda sağlıyor diyemi bakıyor yoksa??

hadi itiraf et:insanların "maynet" :) e niçin girdiği ortada. :D. seninde sanırım. :)
bana böyle rezil(bence-ben belirteyimde :)) bir siteyi savunma :)

şimdi mynete girip baktım. da gördüğüm ilk başlık şu: :D

"yolda yürüyen kızın dehşet anları.
elbiselerini yırtıp..."

şimdi bu haberin(!) amacı sence ne. ve bu başlıkta tuhaf bir resim kullanılmış arkadan çekilmiş. :) ne alaka.
haberin ve sitenin amacı ortada hocam bana bu siteyi savunma. :)
yoksa yanlış anlarım. :)

siteye girip haberi aradın dimi :D
sitenin neden çokl tıklandığı ortada :D

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:)
hocam "gereken yere bakmak" fayda sağlayan şeye bakmak demek istedin.
o zaman ... sitelerinde fayda sağlayan şey varsa söyle bakalım. bakanlar fayda sağlıyor diyemi bakıyor yoksa??

hadi itiraf et:insanların "maynet" :) e niçin girdiği ortada. :D. seninde sanırım. :)
bana böyle rezil(bence-ben belirteyimde :)) bir siteyi savunma :)

şimdi mynete girip baktım. da gördüğüm ilk başlık şu: :D

"yolda yürüyen kızın dehşet anları.
elbiselerini yırtıp..."

şimdi bu haberin(!) amacı sence ne. ve bu başlıkta tuhaf bir resim kullanılmış arkadan çekilmiş. :) ne alaka.
haberin ve sitenin amacı ortada hocam bana bu siteyi savunma. :)
yoksa yanlış anlarım. :)

siteye girip haberi aradın dimi :D
sitenin neden çokl tıklandığı ortada :D
>>Öncelikle şunu bi kez daha belirtelim bu ülkede ve bir çok ülkede seçilmişler iktidar oluyor..
>>İnternette de bu kanun tıklanmayla ölçülen reklam gelirleridir...
>>Yani sizin veya benim bir siteye girip girmemem çoğunluğun durumunu değiştirmez.. Sadece kendimizi bağlamış oluruz...
>>Olayın bütünü yerine sayfanın bir yerinde ki habere takılıp kalmak bence yanlış.. Bu gözle sitelere bakacak olursak, bir çok siteye girmemiz gerekir...Hatta ve hatta tv leri bile açıp seyretmemiz lazım o zaman (Türk dizilerinin içinde bile öpüşme sahneleri varken..)
>>O nedenle sırf sitenin bir yerinde ki haber için bir siteden vazgeçecek değilim..
>>Örnek vermek gerekirse; SDN de sürekli ttnet ve nokia gibi reklamlar geçiyor.Her nekadar ttneti sevmesemde SDN e giriyorum...
>>İtiraf et diye bişey yazmışsınız epey komik olmuş; mynete insanların ne gözle girip baktığını bilemezsiniz..(Müneccim değilseniz...)
>>kaldı ki böyle bi yorum cidden sizin adınıza komik olmuş; Çünkü mynete gelene kadar girilecek otip bi ton farklı site var..(mynete bu gözle girip bakan zaten ya aptaldır ya salaktır yada i.netle daha önce hiç karşılaşmamıştır...)
>>Küçük parçalara takılıp büyükleri es geçen insanların yorumu ancak sizin ki gibi olur diye düşünüyorum...
>>Bence siz (sizin tabirinizle; "myneti yanlışlıkla açsam reset atarım hemen") reset atmaya devam edin...
>>Netice ilk 3 de olmaya devam ediyor...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
>>Öncelikle şunu bi kez daha belirtelim bu ülkede ve bir çok ülkede seçilmişler iktidar oluyor..
>>İnternette de bu kanun tıklanmayla ölçülen reklam gelirleridir...
>>Yani sizin veya benim bir siteye girip girmemem çoğunluğun durumunu değiştirmez.. Sadece kendimizi bağlamış oluruz...
>>Olayın bütünü yerine sayfanın bir yerinde ki habere takılıp kalmak bence yanlış.. Bu gözle sitelere bakacak olursak, bir çok siteye girmemiz gerekir...Hatta ve hatta tv leri bile açıp seyretmemiz lazım o zaman (Türk dizilerinin içinde bile öpüşme sahneleri varken..)
>>O nedenle sırf sitenin bir yerinde ki haber için bir siteden vazgeçecek değilim..
>>Örnek vermek gerekirse; SDN de sürekli ttnet ve nokia gibi reklamlar geçiyor.Her nekadar ttneti sevmesemde SDN e giriyorum...
>>İtiraf et diye bişey yazmışsınız epey komik olmuş; mynete insanların ne gözle girip baktığını bilemezsiniz..(Müneccim değilseniz...)
>>kaldı ki böyle bi yorum cidden sizin adınıza komik olmuş; Çünkü mynete gelene kadar girilecek otip bi ton farklı site var..(mynete bu gözle girip bakan zaten ya aptaldır ya salaktır yada i.netle daha önce hiç karşılaşmamıştır...)
>>Küçük parçalara takılıp büyükleri es geçen insanların yorumu ancak sizin ki gibi olur diye düşünüyorum...
>>Bence siz (sizin tabirinizle; "myneti yanlışlıkla açsam reset atarım hemen") reset atmaya devam edin...
>>Netice ilk 3 de olmaya devam ediyor...
<<reset tuşu bozuk.(cidden.) atamıyorum :P
<<onu şaka amacıyla söyledim. ciddiye almam komik(!)
<<mynet anasayfa az önce bir haber daha gördüm. sırf senin girdim site ve reset atmadım. atamadım :(
haber başlığı şöyle:
"evinin terasında hafta da 4 gün s... yapan kadın..." :D :D sen buna haber diyorsan eğer ben :4: :lol:

<<bir sonraki başlık:"karpuz halinde kamyon boşaltırdı"
<<sonraki başlık:"işte çinin karpuz çocukları"
<<ve sonraki başlık:"boyunun ölçüsünü aldık!"

<<ne de vurgulu başlıklar onlar öyle :D
çok reklam alıp çok tıklanmasınsa saşmamalı sitenin.

<<adblock u ve temiznet programını durdurup siteye gizli pencereden tekrar girdim de: manzaralar müthiş. ne haberler var mış be. oruç tutuyor olsam bozulurdu.(bakma öyle. seninkide bozulurdu)
<<eee o kadar müstehcene bak sonrada oruç tut olmas ki :)

><(!) sitenin niye bu kadar çok tıklandığını adblocku ve temizznet i kapatıp bakınca ve haber başlıklarınabakınca ve resim ve "sitenin genel içeriğine" bakınca daha iyi anladım :)

<>artık host dosyası ile siteyi engelleyip bu pc den girmeye çalışanlara engel olabilirim. eee site +18 kategorisinde değil. temiznet engellemiyor haliyle. :hammer:

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Arkadaşım ben sana ne yazsam boş...
>>Benim anlattıklarım çok açık ve net sense lafı tersden anlamaya ve algılamaya çalışıyorsun.,birde üstüne din uleması olmuşsun...

>>Türkiyenin çoğunluğunun girdiği bir sitede seninle olmamak güzel bir şey...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
>>Arkadaşım ben sana ne yazsam boş...
>>Benim anlattıklarım çok açık ve net sense lafı tersden anlamaya ve algılamaya çalışıyorsun.,birde üstüne din uleması olmuşsun...

<<türkiye de çoğunluk mu :) yani yani şimdi o siteye giren herkes farklı kişiler mi :) her 100 tık tan 50 si aynı kişiye ait. :)
bak bilgisayar-ağ-internet konusunda sakın bana ders vermeye kalma :).
türkiyenin çoğunluğu o siteye girmiyor emin olabilirsin. :) o site çok tık alıyor. köklü bir site. iyi reklam gleri var ama çoğunluk o siteye girmiyor :) belki sen ve arkadaşlarının tamamı giriyordur (sebebi ortada) ama türkiye nin çoğunluğu değil :). ve bir eylemi çoğunluğun yapıyor olması o eylemin doğru olduğunu göstermez.

<<din uleması ne demek bilmiyorum. nasıl olunur onuda bilmiyorum. :) cidden.
sen benim ne olduğumu nereden bilebilirsin. eğer iyi bir şeyse(sanırım "iyilikten" anladığımız şeyler farklı) din uleması olmak tan büyük mutluluk duyarım :). bir bakıcam bakalım din uleması neymiş. en önemlisi sen ne niyetle kullandın onu.(ben biliyorum merak etme) :)

<>senin anlattıkların dediğin gibi açık ve net. ama ben yüzeyine değil derinliğine baktığımdan biraz bulanık görüyorum :) sense bunu algılayamıyorsun. ya da ne bileyim şaka yapıyorsun. :) böyle olmamalıydı. anlaman gerekirdi. oysa ben çok açıkca ne demek istediğimi, düşüncemi dile getirdim. bir din uleması bile anlardı :P
**kafanı suya sokmadan dibindeki hazineyi göremessin. ama kafanı suya sokarsan da nefes alamazsın. :) anladın mı? (tabi ki hayır)

><evet bana ne yazsan boş. çünkü sen beni anlamıyorsun :)
çünkü ben "en doğru bildiğim yolu" sonuna kadar savunurum. "zevk aldığım yada bana fayda sağlayan yolu" değil. :)
**faydalı bir siteyi sonuna kadar savunurum. mesela sdn forumu bir çok insanın bilgilediği "faydalı" bir site. ama o site bir çok insanın bilgilendiği "faydalı" bir site değil. birçok insanın girdiği "zevkli" bir site. (zevk anlayışlarımız farklı :))
**o sitenin ne m... bir site olduğu ortada. dediğim gibi adblocku kaldırıp bakınca daha iyi gördüm :) ben bu kadar olduğunu sanmıyordum bile :)

(fark ettin mi? ters ten anlıyorsun dedin ya. ben de senin yazdıklarına ters ten cevap verdim. :) senin yüzünü kara çıkartmayım diye. kıymetimi bil arkadaşım :P)

(yine farkettin mi? senin ilk cümlen ile son cümlen çelişiyor. :))

sadece meraktan soruyorum.
son cümleyi dikkat çeksin diye mi bir satır boşluk bırakıp yazdın yoksa yanlışlıkla mı? yoksa 23:11 de kalkıp bunu mu düzeltin :) (araya satır koymak)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bi mynet olsa hürriyette mesela .....
say say bitmez merak etme :)
ben engelliyorum :) kafam rahat :)
böyle sitelerden uzak durmak istiyorsan temiznet programını kulan. senin girilmesin dediğim siteye kimse giremez şifre olmadan :) bende nette rastgele gezerken gördüm. :)
(benim internetim internet kafaden geldiği için ağ bağlantısında çok pc var ve güvenlik duvarı ve bu tarz bir program şart)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
say say bitmez merak etme :)
ben engelliyorum :) kafam rahat :)
böyle sitelerden uzak durmak istiyorsan temiznet programını kulan. senin girilmesin dediğim siteye kimse giremez şifre olmadan :) bende nette rastgele gezerken gördüm. :)
(benim internetim internet kafaden geldiği için ağ bağlantısında çok pc var ve güvenlik duvarı ve bu tarz bir program şart)

eyv. bi deneyelim .....

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
<<türkiye de çoğunluk mu :) yani yani şimdi o siteye giren herkes farklı kişiler mi :) her 100 tık tan 50 si aynı kişiye ait. :)
bak bilgisayar-ağ-internet konusunda sakın bana ders vermeye kalma :).
türkiyenin çoğunluğu o siteye girmiyor emin olabilirsin. :) o site çok tık alıyor. köklü bir site. iyi reklam gleri var ama çoğunluk o siteye girmiyor :) belki sen ve arkadaşlarının tamamı giriyordur (sebebi ortada) ama türkiye nin çoğunluğu değil :). ve bir eylemi çoğunluğun yapıyor olması o eylemin doğru olduğunu göstermez.

<<din uleması ne demek bilmiyorum. nasıl olunur onuda bilmiyorum. :) cidden.
sen benim ne olduğumu nereden bilebilirsin. eğer iyi bir şeyse(sanırım "iyilikten" anladığımız şeyler farklı) din uleması olmak tan büyük mutluluk duyarım :). bir bakıcam bakalım din uleması neymiş. en önemlisi sen ne niyetle kullandın onu.(ben biliyorum merak etme) :)

<>senin anlattıkların dediğin gibi açık ve net. ama ben yüzeyine değil derinliğine baktığımdan biraz bulanık görüyorum :) sense bunu algılayamıyorsun. ya da ne bileyim şaka yapıyorsun. :) böyle olmamalıydı. anlaman gerekirdi. oysa ben çok açıkca ne demek istediğimi, düşüncemi dile getirdim. bir din uleması bile anlardı :P
**kafanı suya sokmadan dibindeki hazineyi göremessin. ama kafanı suya sokarsan da nefes alamazsın. :) anladın mı? (tabi ki hayır)

><evet bana ne yazsan boş. çünkü sen beni anlamıyorsun :)
çünkü ben "en doğru bildiğim yolu" sonuna kadar savunurum. "zevk aldığım yada bana fayda sağlayan yolu" değil. :)
**faydalı bir siteyi sonuna kadar savunurum. mesela sdn forumu bir çok insanın bilgilediği "faydalı" bir site. ama o site bir çok insanın bilgilendiği "faydalı" bir site değil. birçok insanın girdiği "zevkli" bir site. (zevk anlayışlarımız farklı :))
**o sitenin ne m... bir site olduğu ortada. dediğim gibi adblocku kaldırıp bakınca daha iyi gördüm :) ben bu kadar olduğunu sanmıyordum bile :)

(fark ettin mi? ters ten anlıyorsun dedin ya. ben de senin yazdıklarına ters ten cevap verdim. :) senin yüzünü kara çıkartmayım diye. kıymetimi bil arkadaşım :P)

(yine farkettin mi? senin ilk cümlen ile son cümlen çelişiyor. :))

sadece meraktan soruyorum.
son cümleyi dikkat çeksin diye mi bir satır boşluk bırakıp yazdın yoksa yanlışlıkla mı? yoksa 23:11 de kalkıp bunu mu düzeltin :) (araya satır koymak)

>>Şimdi öncelikle her soruna bir yanıt verebilirim fakat bu tartışma çok saçma bir yere gidiyor...(sayenizde..)
>>10 yaşında ki altta kalmamak için laf söyleyen çocuklar gibisiniz...
>>Yada her tartışmadan nemalanan köşe yazarları gibisiniz..
>>Din uleması gibisiniz lafına sadece bir cevap vereyim
>>Hem oruçtan dem vurup hemde karşıdakinin dininin bilmeden yorum yapanlara din uleması denir...(Benim gözümde..)
>>İnsanlar kendi düşüncelerini bazen karşıdakine empoze etmeye çalışır..(sizin yaptığınız gibi..)
>>Bilgisayar öğretmeni olarak ben yılda 150 kursiyere ders verirken o kadarını etkilerim.. Sizde çevreniz kadarını...
>>O nedenle sizin düşüncelerinize zerre kadar katılmıyorum...
>>Ve umrumda da değil...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
>>Şimdi öncelikle her soruna bir yanıt verebilirim fakat bu tartışma çok saçma bir yere gidiyor...(sayenizde..)
>>10 yaşında ki altta kalmamak için laf söyleyen çocuklar gibisiniz...
>>Yada her tartışmadan nemalanan köşe yazarları gibisiniz..
>>Din uleması gibisiniz lafına sadece bir cevap vereyim
>>Hem oruçtan dem vurup hemde karşıdakinin dininin bilmeden yorum yapanlara din uleması denir...(Benim gözümde..)
>>İnsanlar kendi düşüncelerini bazen karşıdakine empoze etmeye çalışır..(sizin yaptığınız gibi..)
>>Bilgisayar öğretmeni olarak ben yılda 150 kursiyere ders verirken o kadarını etkilerim.. Sizde çevreniz kadarını...
>>O nedenle sizin düşüncelerinize zerre kadar katılmıyorum...
>>Ve umrumda da değil...
867. mesajını bana harcadığın için teşekkür ederim. :)

ancak yanıldığınız bir nokta var hocam :)
ben düşüncelerimi karşımdakine empoze etmeye çalışmıyorum. hatta en sevmediğim davranışlardan biridir.(bu davranışı sevmediğimi daha önce farklı bir konuda dile getirimiştim.-bir öğretmenimin çok yaptığı şeydir. ve nefret ederim bu davranıştan)

yani ben insanların düşüncelerine müdahale etmem :)
ama kendi düşüncemi de sonuna kadar savunurum. nefesim kuruyana kadar. :)

hocam benim düşünceme katılmaya bilirsiniz. saygı duyarım. ama hocam "bana mynet gibi bir sitenin işe yarar-faydalı-iyi bir site olduğunu söyleyemezsiniz ki bu sizin iyi den ne anladığınızla da alakalıdır. (iyilikten anladığımız şeyler farklı olabilir :) normaldir-her kes aynı şeyi düşünüp kabullenemez. ama herkes kendi düşündüğünü savunur.)

evet. tartışma "benim" sayemde çok saçma yerlere geldi :) çünkü ben aslında çok da ciddi bir tavırla tartışmadım. hep gülücük koyuyorum zaten :) ama anlamıyorsunuz. neyse ya. :)

ben mynet ve benzeri sitelere girmem. sevmem . savunmam o tarz siteleri. savunanlara da fikrimi beyan ederim.
sen girebilirsin. savunabilirsin. bana ne. benim de umurumda değil. :)

>>hocam benim asıl demek istediğim şeyi anlasaydınız tartışma bu kadar saçma bir boyuta ulaşmazdı :)

benim anladığım kadarıyla:
sanırım ilk bir kaç mesajımdan dolayı (o mesajlardaki gülücükleride görmediniz) diğer mesajlarımı da önyargıyla okudunuz. :)

o yüzden bana karşı cephe aldınız.

**din ulemasını araştırdım. benim anladığım kadarıyla "din konusun da biligisi olan kişi" ye denir ulema.
yani ulema zaten dinle ilgili bir terim. din uleması dersen hakaret boyutuna ulaşır.
yani bir insana ulema demek hakaret sayılmaz ama din uleması demek hakaret sayılr bence :) çünkü niyet farklı.

**ulema mıyım bilmiyorum yani dini bilgim yeterlimidir bilemem.(din konusunda derin bilgilere sahip değilim ama öğrenmeye çalışıyorum)

**evet ulema olmak isterdim. ama senin kast ettiğin tarz da bir ulema değil. :)

**bu arada bilgisayar öğretmeniyim dediğinize göre yaşınız benden baya büyük. :) bazı konularda benden daha bilgilisinizidir kesinlikle. :)

**aslında siz ben den daha kırıcısınız :)
bu söz size ait. :(

sözü düzenleyip tekrar yazmak isterim:
Türkiye'nin "bu tarz da ve iyi reklam gelirleri olan-çok tıklanan" bir sitesinde olmamak gerçekten güzel bir şey.(bunu sizle alakası yok :))

ve ... neyse :) tartışma uzamasın. yoruldum. :)

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mynet meyjnetlikten çıktı, dünyaca ünlü büyk siteler ha bire kendini geliştirirken Mynet olduğu yerde sayıyor, buda onun sonu oluyor.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
mynetten bir kez daha nefret ettim az önce.
saçma sapan bir kaç haberin gördüm. bir baktım kaynak:mynet.
neftertin alasını ediyorum mynete...

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ilk mail hesabımı mynetten açmıştım 1999'da.. O zamanlar tamamen Türkçe içerik sunan ik portaldan biriydi, (biri de Superonline) zamanla kaliteyi kaybetti, ya da porgnografinin ve online oyunlarla çöpçatanlığın çekiciliğine aldanıp magazinvari haberler sunmaya başladı.. Artık benim için bitti...

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşların da dediği gibi tamamen cinselliğe bağladı mynet hiç sevmem.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bilgisayarın Türkiye'ye ilk geldiği zamanda çok popüler olan, herkesin email adresini aldığı site :) şimdi yerinde kavak yelleri esiyor ...

cezmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldatıcı haber başlıkları bol mankenli çıplak gösteri sayfası herşey reklam pastasından daha fazla para kazanabilmek

Reaksiyon puanı
16,128
e-postası ayrı komedi kimse onu kullanmıyor ciddi kullanıcılar bulaşmıyor ben fii tarihinde almıştım o zaman düzgündü zamanla bozmuş kendini herkes düzelirken mynet bozuyor ...

narnia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıl 2013, bir zahmet artık mynet'e girmeyin.

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arada sırada king oynamak için girerim o kadar. bazen kritik haberlere yorum yazarım yayınlamazlar. ben de nasıl olsa yayınlamıyolar diye moderatöre verip veriştiririm, yayınlamadıkları için aramızda kalır :)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Harika bir site girmeye devam...
>>Olaya iyi yönünden bakın..
>>Bilen kazanır oynayın zekanız açılsın..