Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olarak nasıl bilgiler istiyorsun bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim 7 yıla yakın bir tarihimiz var ve Türkiye'deki en iyi teknoloji sitelerinden biriyiz (hatta en iyisi). Teknoloji başta olmak üzere bir çok konuda paylaşım yapılan, güncel, düzenli, sıcak ve samimi bir ortamı bulunan bir forum ortamına sahibiz. Biraz gezinip kendin keşfet bence
ben bılgı vereyım.bu sıte dığer sıtelerden farklı olarak wuserler bırbırlerıne karşılıksız yardım ederler.yalnız çoğu matrak ınsanlardır.:biggrin:alınganlık göstermene gerek yok.:biggrin:
Bu site Türkiyenin en iyi trknoluji sitesi ve forumu diyebilirim 2008 den bu yana sitedeyim her yardımıma koşuldu bende elimden geldikçe yardım ettim.Çok sıcak bir ortam vardır. Adminler modlar çok sıcak kanlıdır diğer forumlara benzemez burası
Bilgisayarı açtığımda ilk baktığım siteler arasında olan, anasayfasındaki haberleri okumayı çok sevdiğim ve düzenli takip ettiğim yer Forumu da çok iyi.