Ben Özentiyim

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben özentiyim diyebileceğiniz halleriniz var mı yada oldu mu ergenliğinizde?

:D

Eğer beklediğim türde mesajlar gelirse bende yazacağım.

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bazen sigara içerken johan statham a özenmişimdir ...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende sevinmiştim özenti bir üyemiz var diye ne zamandır tavsiye sallamadım :D

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
maçlarda frikik çekerken, beckham'ın duruşunu özenti yapmışımdır, ama gerçekten süper oluyor... :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Halı sahada Servet'e özeniyorum :D

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Aslında her yerde özendiğim bir insan var. Evet hatta her an her yerde.. Ben herhangi bir insanın çevresindeki insanlardan etkilenmesi sonucunda kişiliğinin ortaya çıktığını düşünüyorum.. Bunun kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Örneğin matematik çalışırken akıl oyunları filminde ''John nash'' karakterine, futbol oynarken Pablo Aimar'a konuşurken kendisini çok az tanıdığım bir abime.. vs.. bu liste uzar gider.. Kötü davranışlar dışında özenmek kötü bir şey değildir tam tersine süper bir şeydir.. Tekrar keşfetmek zorunda kalmazsınız zaten sizden önce bulan birileri vardır..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dirk nowitzki'ye özenmişliğim vardır :D Ona nasıl şut atış kardeşim sanki doğuştan şut atmaya başlamış :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aslında her yerde özendiğim bir insan var. Evet hatta her an her yerde.. Ben herhangi bir insanın çevresindeki insanlardan etkilenmesi sonucunda kişiliğinin ortaya çıktığını düşünüyorum.. Bunun kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Örneğin matematik çalışırken akıl oyunları filminde ''John nash'' karakterine, futbol oynarken Pablo Aimar'a konuşurken kendisini çok az tanıdığım bir abime.. vs.. bu liste uzar gider.. Kötü davranışlar dışında özenmek kötü bir şey değildir tam tersine süper bir şeydir.. Tekrar keşfetmek zorunda kalmazsınız zaten sizden önce bulan birileri vardır..

tekrar keşfetmeye gerek yokmu:)

Duyanda elektriğin,ampulun falan keşfedildiğini zannedecek.yazdığınız şeyler kişilere özeldir ve taklit etmeye gerek yoktur.kişilik gelişiminde en önemli ve belirleyici yaş aralığı 0-6 yaştır.bahsettiğiniz özenti ve taklitler bu yaşta kişilğin gelişimine etki eder.

Ne demiş tarkan abimiz başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin:D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Çığlıktaki elemanlara özeniyorum o kadar kişiyi öldürüyolar yakalanmıyolar :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Benim o kadar var ki özentilik değildir sanırım. Hevestir yada takıntıdır yada hiçbirşeydir.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Tam tersine Herkesin yaptığını yapmamak gibi bir huyum var benim.En sinir olduğum birilerine benzetilmek.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
öğretmenime özendim, her hareketine. sonra ben de öğretmen oldum

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Özenmek aslında güzel bir şey birebir kopya olmadığı sürece taklitden bahsediyorum taklit değil yani İnsanlar birine özenerekte kendi fikirlerini ortaya koyarak yeni sonuçlar doğrabilir o iyise sen daha iyi olabilirsin gibi atıyorum ali matematik dersinde başarılı bende onun gibi olmak istiyorum çalışınca onun gibi olunca yeni şeyler elde etme isteği uyanır insanın içinde ben ali gibi oldum şimdi daha iyi olmak istiyorum hedefleri büyütmek açısından iyi bir seçimdir. insan oğlu doyumsuzdur :D tabi iyi özenti ve kötü özentiler var. kötüyede sigaradan başlayıp daha yeni kötü alışkanlıkların doğma sebebini örnek verebiliriz. :D bende şuan animasyon yapmaya özeniyorum mesela :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
özenti olma özenli ol demişler :D şaka bir yana özendiğim insanlar tabiki var bir örnek vericek olursam okulumuzdaki biricik ingilizce hocama özeniyorum ingilizceyi çok seviyorum ama bana sakın hoca olma diyor yazılım cı ol diyor :D

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
istediyi an istediyi yerde istediyi şekilde uyuyabilen insannara acayip özenirim

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kafayı yastığa koyunca zınk diye uyuyanları feci kıskanıyorum :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Küçükken hep cüneyit arkına özenirdik şırıngadaki hava boşluğundan doktorların sahte olduğunu anlayıp kafa titreterek adam dövmek uçmak zıplamak nasılsa bizanslı kadınlarda peşimizde ....olgunlaşınca into the wild daki Christopher McCandless zihniyetine özendik kadayıf olunca neye özenecek ozman yazarım

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
ben lise yıllarında the x files dizisindeki fox mulder'a özeniyordum
zaten benim lakap da FBI Tolga idi :D
gazetelerden birbirinden alakasız haberleri okuyup komplo teorileri üretmek de cabası :D

x files hakkında ekşiden bir yorum
bizi bizle bırakalı nerdeyse on yıl geçmiş dizidir.

tabi çok şey değişti o zamandan bu zamana..

herşeyden önce biz değiştik, önceden dokunulmazdık. her cuma the x-files izlerdik ulan biz. o gazla bir sonraki cumaya yetecek kadar, pek yüce, pek aşmış bir havamız vardı.
20 alakasız gazete haberini birbirine bağlar, arka plandaki büyük komployu sezerdik biz. kimseye de güvenmezdik, hükümet, büyük şirketler, kanser adam avcunu yalasındı;
bize bir şey olmazdı, bize dokunamazlardı.

şimdi öyle değil ama. bir kere ele ayağa düştü böyle şeyler. bir d&r a gidip çok satanlar listesinden bir kaç kitap okuyan adam, sanki "kutsal sır yüce prensi" oldu çıktı başımıza.
ciddi adamların tartışması gereken meselelere üç beş özel efekt ekleyip, süsleyip paketlediler; ağzına patlamış mısırı basmaya çalışırken boş boş izledin. bayağılaştırdılar
herşeyi. bir yerde ciddi ciddi bir komploya inandığından bahseden adamları taşşak malzemesi yaptılar.
halkın beynini yıkamadılar, resmen siktiler. üç beş seçilmiş uyuz tipi televizyon programlarına, yarışmalara, yemekteyizlere çıkardılar. sen de o üç beş tipten tümevardın:
"sikerim lan bu milletin tümü aptal olmuş" dedin, soyutladın kendini toplumdan, hiç tanıyamayacağın milyonlarca altın kalpli insanı silip atarak.

bize de en etkili darbesini indirdi sistem: geçim sıkıntısıyla, tiksindiğimiz multi-trilyar-dolarlık şirketlerin türkiye ayaklarında köleler olduk. saatin altı olmasını, şurdan bir
çıkmayı bekledik. sonra koşarak kendimizi barlara attık. beyhude sohbetlere daldık, beyhude insanlarda.
e ama hani biz farklıydık gözüm? ilerde bir fark yaratacaktık hani? o kutsal kılıcı alıp sistemin gözüne sokacaktık hani?? nerdeeee... daha yerde ufacık bir atacak taş bile
bulmana izin vermeden ezip geçtiler seni.

uyuşturdular seni, rol yapma oyunu diye birşeyler verdiler eline... rol yapma oyunu! olmadığın ve hiç olamayacağını anladığında çok geç olacak kahramanlar gibi hissettin
kendini. senin gazını da böyle aldılar. daldın gittin. ver elime kılıcı! ver asamı, büyü kitabımı, ver de dünyayı kurtarayım. çok epik!

sen de boşverdin, kabullendin. senin daha ciddi dertlerin var artık. sana mı düştü üzerinde dönen oyunlara bir dur demek?
domuz gribiymiş, koca şirketlerin ülkeye özel hazırladığı aşılarıymış, genetiğiyle oynanmış gıdalarmış.... bunlar hep olan şeyler değil mi spooky mulder, değil mi scully'ciğim?
cep telefonundan 3 saniyede yerimizi tespit ediyorlarmış, süper hiper casus uydularından midende ne olduğunu bile görüyorlarmış. sor bakalım: beş para eder miymişiz biz,
onu da görebiliyorlar mı?

şöyle bir bakıyorum da, götümüze kadar sokmuşlar x-files'ı,
kanser adam kazanmış
biz kaybetmişiz.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bi kere itiraf ettin geri dönüşün yok özentisin işte :lol:
:ohmy: :tongue: :tongue:

Aslında filmlerdeki amerikan ve ingiliz çocuklarına özenirdim. Hepsinin saçları sarı uzun. Evleri bahçeli, okulları güzel, evcil hayvanları var, aileleri fazla sıkmıyor, macera dolu yaşamları vardı. (Bunda izlediğim çocuk filmlerinin çok büyük bir payı vardır)

Ve izlediğim filmlerdeki kahramanlara özenirim dünyayı kurtaran yada manitayı kurtaran. Film bittikten sonra 1,5 - 2 saat kadar devamlı garip hareketler ve cool duruşlar yapıp anneme şöyle bir bakış atarım o da "budur, erkek budur" der :D

Ve yine dinlediğim gruplara çok ama çok özenirim. Metal dinlerken ayaklarımı saniyede 60 kere yere vururum (double kick özelliği) Elimlede davullara vururmuş gibi yaparım. Gitar olanlarını da yaparım tabiki.

Daha çook var bu kadar rezillik yeter :mellow:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
3 sene önce saçlarımı uzattığımda Nick Carter'a benzetmeye çalışıyodum.

4-5 sene öncede Eminem'in giyiniş tarzına özenmiştim hatta Eminem markalı pantolonum bile vardı :D:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Daha çook var bu kadar rezillik yeter :mellow:
ayıpsın :D aynı şeyleri bende yapardım rocky izlerdim boksör olmaya özenirdim jumaji izler tavla oynayalım derdim rambo izler ben askere gitcem derdim :D tusubasa izler evin içinde top oynar abuk subuk hareketler yapardım :D
tek fark sen manitayı kurtaran adama özenirmişsin ben manitayı götüren adama :D:D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aynı şey değil mi be vandetta kurtaran zaten %95 götürüyor manitayı :D Buradan da kahramanlardan uzak durulması gerektiğini anlıyoruz :D

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafayı yastığa koyunca zınk diye uyuyanları feci kıskanıyorum :D

He işte o benim:clap:

Yalnız bi konu daha var,Bende gündüz 2-3 kadar uyuyan insanları kıskanıyorum:huh: bende geç saate kadar uyuyamıyorum :confused1:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
banyodan çıkınca memoli,maç yaparken ümit karan,uyurken brad pitt, kavgada ise edward norton(fight club,bu yüzden ilk yumruğu yiyen kişi ben oluyorum),okulda ise şükür kimseye özenmiyorum, ayrıca itiraf etmişken bana sorulan herşeye yalan söyliyesim geliyor ama söylemiyorum hoca beni kaldırıp sorduğu soruya düşündüğüm şeyi söylediğimi düşündüğüm için gülmeye başlıyorum bağırıyor bana neye gülüyorsun diye o anda herşeye sanane diyebilenlere özeniyorum :D