Ben Hiç Sınıf Başkanı Olmadım

asi melek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen ya milletle çok uğraşıyorsun kendine zaman kalmıyor

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Ben lisede olmuştum çünkü yoklama fişlerini birinin düzeltmesi ve yeniden imzalaması gerekiyordu.Birkaç deneme sonrası arkadaşlarla aramızda en iyi imza taklidi yapan kişinin ben olduğuna karar verildi ve aday olarak çıktım bir tanede kız vardı rakip tüm erkekler bana oy verince doğal olarak ben seçildim 1 sene boyunca bizim sınıfta devamsızlık hiç sorun olmadı :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
İyi bir şey değil zaten Liseye kadar hiç istemediğim zamanlarda bile yaptım başkanlık ama bi faydası yoktu :D

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimde ilkolkuldan askerliğe kadar liderlik sevdam vardı ...

baştan başlıyalım ilkokul : sınıf başkanı secilmiştim fakat 2 hafta sonra öğretmen beni sınıf başlıgından almıştı hatta sınıf başkanı oldugum gün anneme babama söyledim onlarda bana kırtasiyen özel kolluk almışlardı fakar 2 hafta sonra öğretmen beni sınıf başkanlığından aldıgında o kollugu cantamda 1 yıl tanışımıştım :)))

ortaokul ve lise : çeşitli denemelerim oldu ama başarısız olmuştum :)

ve askerlik : kısa dönem olarak yaptım ,

acemilikte: manga başı bizim salak gibi bişeydi dedim ondan bi bok olmaz bizim mangayı örgütleyip manga başı ben olmuştum :)) biraz sorunlu oldu ama yaptım sonuna kadar

ustalıkta komutan sordu çavuş olcakmısın bende olucam dedim büyük bi hevesle aradan 4 ay gecti sonuç, son bir ay karakoldan cezaevine sürgün edildim (yani atıldım ) devrelerim sürgün çavuş derlerdi bana ..

anlatmak istediğim denemek bile birşeydir, olmak insana gurur verir, başarmak ise bambaşka bi duygudur hele benim gibi sonradan atılmak pahabiçilemez :)))

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence iyiki olmamışsın çünkü sınıf başkanları hiç bir zaman sevilmez . Kıskanılır , Biyerleri kalktı gözüyle bakılır. Tahtaya yazmalar hocaya söylemeler felan :D En yakın arkadaşın bile sen başkanlık yaparken başkasıyla senin dedikodunu yapar okadar kötü birşey sınıf başkanlıgı :) varsa lise okuyan bu bölümde bence kesinlikle başkanlıkla felan ugraşmayın :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Benim kişiliğime aykırı başkanlık yapmak o yüzden hiç aday olmaya falan kalkışmadim zaten sınırlı sayıda insan ile muhattap olmaya çalışan birin den başkan olmayı beklenemez di.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Sen burada kalbimizin hüzünlü başkanısın bu daha önemli değil mi :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION] üzülmene gerek yok zaten sen başkansın :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hepimiz [MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION] yüz hepimiz başkanız :p

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
ahahah beni mi çağırdınız :D

Jaguar66

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence önemli olan aday olup denemen, bu senin öz güveninin yerinde olduğunu gösteriyor, bir de şu açıdan bak, aday bile olmaktan çekinenler var ;)

Benimde sanırım kendime öz güvenim yok. Elime fırsatlar geçti istesem Başkan olabilirdim ama çekindim hep başkasının olmasını istedim ve hiç Başkan olmadım :)

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Hocanın beni başkan seçmesi demek bana resmen küfretmek gibiydi o zamanlar... Zaten istemezdim. Mafya başkanı olmak daha iyiydi :D

Ben hep tırt kulüplere takılırdım. Temizlik kolu, kızılay, yeşilay, trafik vs...

Ama yinede bi ara başkan yaptı hoca beni zorla.... Dedi başka türlü senle baş edemicem bari başkan ol belki akıllanırsın. Yani hırsıza mal teslim etti gibi. ama işe de yaradı hani sınıfta ses çıkmazdı :d

Şikayetler üzerine uzaklaştırıldım görevden

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Benimde sanırım kendime öz güvenim yok. Elime fırsatlar geçti istesem Başkan olabilirdim ama çekindim hep başkasının olmasını istedim ve hiç Başkan olmadım :)
hiçbirşey için geç değil :) bende ilköğretim çağında pasiftim ancak üniversite de baya bi açıldım :D 8 açık hava konseri, 2 adet salon konseri verdim :) atılmak lazımmış insanı çok geliştiriyor.

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence takma bana oy veren 1 işi bile olmazdı kimse beni sevmezdi
edit:moderatör olmuşsun sınıf başkanı olmaktan kat kat daha güzel

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
vayy be şimdi de kendi aklıma ben kendimi getirdim :) ilkokulda sınıf başkanı olarak hoca hep kızları yapardı ben yardımcı olurdum :)

5 yıllık lise hayatımda ise son 2 sene sınıf başkanlığı yapmışlığım var bu sefer de bizzat hoca kendisi seçmişti beni heheh :)

gga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En kötüsü bende mi bilemiyorum.Bana 1 oy çıkardı onu da ben atardım

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şimdi anlıyorum neden hüzün_lü olduğunu :D

emre50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ilk okulda olmustum :biggrin: sinif baskani sinifi asker duzeyinde disiplinli yapmistim sinifi bir gorseniz:mrgreen: oturun diyorum oturuyorlar kalkin diyorum kalkiyorlar :lol:(benden iyi asker olurmus):Dama baskanlik bence dusman cogaltiyor sonra bir daha hiç aday olmadim:wink:

RuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kere olmuştum onda da disiplinlik olmuştum millete çok kaba davranmaktan :D

Turkuazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başkanlığa sadece iki kez aday oldum birinde 2 oy aldım :D:D:D:D diğerindede 1 oyla kaçırdım ama sonra anladım başkanlığın zorluğunu şimdi para verseler aday olmam :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
orta okulda kız arkadaşım sınıf başkanıydı, benim adımı tahtaya yazıp garip garip cezalar almamı sağlardı :)

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim hatırladığım başkanlıkla ilgili tek olay sınıfa müfettiş gelmişti bize başkanı kim seçti dedi bizde hepbirağızdan öğretmenimiz dedik müfettiş öğretmenle özel konuşmak istemişti :) . kısmen doğruydu aslında :)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sınııf baskanın hıcbır olumlu tarafı yok,en son sınıftan sen cıkıyon defteri bırakıyon ki arkadasların gıdelı 30dk oluyor,tahtaya cıkıyon kim konustu dıye herkez oturuken sen mal mal ayakta duruyon bırı konusup yazayım dıye,cogu zaman ogretmenlerın defterı ımzalamıyor usak gıbı arayıp sen ımza atmaya goturuyon ohoo

Turkuazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sınııf baskanın hıcbır olumlu tarafı yok,en son sınıftan sen cıkıyon defteri bırakıyon ki arkadasların gıdelı 30dk oluyor,tahtaya cıkıyon kim konustu dıye herkez oturuken sen mal mal ayakta duruyon bırı konusup yazayım dıye,cogu zaman ogretmenlerın defterı ımzalamıyor usak gıbı arayıp sen ımza atmaya goturuyon ohoo
cümlelerime tercüman oldun valla sınıf başkanlığının + ları hiç yok tam tersi tam bir dezavantaj