asi melek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Çooooookkkk erkekle çıkmanın sebebi nedir peki?İlk mesajında öyle demişsin de.
belli bir sebebi yok. Yani aslında var ama özel küçükken olan birşeyle ilgili
Çooooookkkk erkekle çıkmanın sebebi nedir peki?İlk mesajında öyle demişsin de.
Laf olsun diye mi takılıyorsun milletle?
Sadece bu arkadaşa değil, neredeyse tüm kızlara sormak gerek. Kim bilir, belki levelleri yüksektir oyunda, belki cool'dur.![]()
peki bende soruyim o zaman ERKEKLERE neden kızlarla oynuyorsunuz ?
veya
neden onlar üzerinden iddaaya giriyorsunuz ?
Aşk iddaaya girmeyin sonu acı olur
bende şahsına karşı bir ithamda bulunmadım sadece bende size bir soru sordum kimseylede burada tartışmam zaten net üzerinden kavgaları sevmiyorum haa bu arada bende katılıyorum sana aşkı lafta yaşayan kadında erkekte ucuzdur birbirimize ölüyoruz deyip 2.gün başkasını bulan çok çift gördüm
Gayip Bey sizi tanımıyorum ama sizede katılıyorum aşk üzerinden iddaya girenlerin çoğu en sonunda birbirine aşık oluyor çünki
niye yanlış bir şey mi dedimSen burada Gayip Bey dedin ya, ne desen altına imzamı atarım![]()
niye yanlış bir şey mi dedim![]()
komedi dizileri izlemiyorum de niye sordun offf hiç birşey anlamıyorum ne oluyor ?Yok, boşver. Alemin kıralı'nı hiç izledin mi?![]()
komedi dizileri izlemiyorum de niye sordun offf hiç birşey anlamıyorum ne oluyor ?
derkennn ????Yaşasın kötülük! Puahahhaa!![]()
derkennn ????![]()
Ankara zaten yeterince soğuk, tüylerimizi daha da dikenlerdirme ReDoÇaLarken "Bu bizim şarkımız" dediğimiz bir şarkımız oLmadı hiç,
Çünkü hep sırada ki şarkıydı şarkımız,
"Sevipte kavuşamayanLara" geLen şarkıLar.
ReDo![]()
Ankara zaten yeterince soğuk, tüylerimizi daha da dikenlerdirme ReDo![]()
Forumun felsefecisi o yalnız bırak onu.Bi parazit yapmasan oLmuyor![]()
Forumun felsefecisi o yalnız bırak onu.![]()
genel olarak ciddi takıldığım için neyse artık sdn 'de kendim olmam ama sonra gerçek hayata dönmek zor olacak heraldeSDN'de takılıyorsun. Ciddiyet arama pek.![]()