- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4,901
Artık değilim. Ali candan nasıl Polat Alemdar olmuşsa bende Alparslan57'den Simon "Ghost" Riley oldum.ben demeyeceğim sen hala polat alemdarsın
Artık değilim. Ali candan nasıl Polat Alemdar olmuşsa bende Alparslan57'den Simon "Ghost" Riley oldum.ben demeyeceğim sen hala polat alemdarsın
MW oynamayanda ne bileyim ?Hayırlı olsun. Peki bu nick anlamı nedir?
Oynadımda ama şuana kadar oyun karakterlerinin pek hayranı olmadım. Peh işte oyun deyip oynarım.MW oynamayanda ne bileyim ?
Bence sen anlamamışın.Peh oyun değil bu oyunOynadımda ama şuana kadar oyun karakterlerinin pek hayranı olmadım. Peh işte oyun deyip oynarım.
Yapamazsın,belirli bir süresi var.@|Ⓢєччαh| abim bunu demiş:
Ekli dosyayı görüntüle 120976
Bunun üzerine Alparslan57 olarak tekrar yapıyorum.
Creative yapmıştı. DM'den yazdım.Yapamazsın,belirli bir süresi var.
Bende o zaman adımı Flavius Petrus Sabbatius Justinianus yapayım.?Ben de adımı değiştirip crazy_hkl---76193487_YuSUfThE_KInG mi yapsam acep?
Aklıma Albus Percival Walfrick Brian Dumbledore geldi ?Bende o zaman adımı Flavius Petrus Sabbatius Justinianus yapayım.?
Başka bir şey daha var ama kelime.Aklıma Albus Percival Walfrick Brian Dumbledore geldi ?
?Başka bir şey daha var ama kelime.
Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?
?
Hayırlı olsun bro,güzel isim .Ben Alparslan57'yim. Adım artık Simon "Ghost" Riley. Böyle tanınacağım artık.
Hayvanları böyle aşağılayanın kendisine neleri yakıştırdığını düşünmek bile istemiyorum ! İnsan olmak herkesin harcı değil ama çabalamak da önemli.sana nicklerimi sayıyım:
GayKedi
YürüyenLezKedi
BokliKedi
KediciKDünyalari
KedicikMiyavi
Abi, kusura bakmada insanlar istediğini kullanır,sen napcaksınki?Yahu arkadaşlar bu yabancı isimler sevdası nedir sizde?
Sizler ülkenizden, milletinizden, kültürünüzden bu kadar mı uzaklaştınız?
Siz bir İngiliz, Yunan yahut Fransız'ın Türkçe isim aldığını ya da kullandığını duydunuz mu?
Bu gâvur isimlerine, yabancılaşma özentisine düçar olmak sağlıklı bir ruh hali değil.
Tarih okuyorsunuz, geçmişinizde gurur duyabileceğiniz bir kahraman, örnek alınacak bir Allah'ın kulu da yok mu?
Var olmasına var tabii de sorun sanırım kalplerin gönüllerin yabancılaşmasında. Geçen gün yazmıştım, büyük bir sanatçımızın şu sözleri hep çınlar durur kulaklarımda: "Kendi türkünüzü söylemezseniz başkaları gelir kendi türküsünü dinletir size!"
Başkalarının türküsünü söyleye söyleye bir gün tamamen onlar gibi olacaksınız. Benzeyeceksiniz demiyorum, tamamen onlardan biri olacaksınız.
Vazgeçin bu sevdadan, özünüze dönün ne olur, kendiniz olun, özünüz gibi davranın. Ki, bu önce isimle başlar...
Ayrıca İngilizde ahmet adını kullanır ömerde insanlar istedğini kullanır.Yahu arkadaşlar bu yabancı isimler sevdası nedir sizde?
Siz bir İngiliz, Yunan yahut Fransız'ın Türkçe isim aldığını ya da kullandığını duydunuz mu?
Bu gâvur isimlerine, yabancılaşma özentisine düçar olmak sağlıklı bir ruh hali değil.
Tarih okuyorsunuz, geçmişinizde gurur duyabileceğiniz bir kahraman, örnek alınacak bir Allah'ın kulu da yok mu?
Var olmasına var tabii de sorun sanırım kalplerin gönüllerin yabancılaşmasında. Geçen gün yazmıştım, büyük bir sanatçımızın şu sözleri hep çınlar durur kulaklarımda: "Kendi türkünüzü söylemezseniz başkaları gelir kendi türküsünü dinletir size!"
Başkalarının türküsünü söyleye söyleye bir gün tamamen onlar gibi olacaksınız. Benzeyeceksiniz demiyorum, tamamen onlardan biri olacaksınız.
Vazgeçin bu sevdadan, özünüze dönün ne olur, kendiniz olun, özünüz gibi davranın. Ki, bu önce isimle başlar...
100 den sonra asistan 500 den sonra dekan diye biliyorum.nasıl dekan profesör falan oluyoruz çokmu mesaj yazmak lazim
Buna katılmıyorum.Burası sanal bir ortam.Yahu arkadaşlar bu yabancı isimler sevdası nedir sizde?
Ama böyle demeniz hiç güzel bir şey değil.Böyle bir konuyu açabilirler.Zaten konu dediğin gibi boş olsaydı moderatörler falan bakardı.Çok boş bir konu, rapor edilmiştir.
Evet doğru dediniz.İsteyen istediği adı yazabilir.Mesela benim adım Bizans yada Doğu Roma imparatorunun adı diye kötü mü oluyor hayır.Buna katılmıyorum.Burası sanal bir ortam.
Ben kurallarda boş konu gibisinden birşey görmedimÇok boş bir konu, rapor edilmiştir.
Üstadım, millet kafayı yemiş herhal, ne desen boş!Hayvanları böyle aşağılayanın kendisine neleri yakıştırdığını düşünmek bile istemiyorum ! İnsan olmak herkesin harcı değil ama çabalamak da önemli.
Yok, kusura bakmıyorum.Abi, kusura bakmada insanlar istediğini kullanır,sen napcaksınki?
sende koymuşsun işte :
Ekli dosyayı görüntüle 120999
Ayrıca İngilizde ahmet adını kullanır ömerde insanlar istedğini kullanır.
Boşsa git.Çok boş bir konu, rapor edilmiştir.
Abi söz sana seneye değiştiriyorum.Üstadım, millet kafayı yemiş herhal, ne desen boş!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok, kusura bakmıyorum.Ne mi yapıcam?
Mahkemeye verebilirim, jandarma, polis çağırabilirim!
İngiliz Ahmet, Ömer adlarını asla koymaz, o isimleri ancak içindeki müslüman kökenli kişilerdir koyan. Ayrıca benim ismimin neresi yabancı, anlamadım? Kenarındaki dikey çizgiler mi yabancı oluyor yoksa tescilli marka anlamında kullanılan S üzerindeki daire mi?
Çok fazla zorlama yapmışsın anlayacağın.![]()
Sözlerim senin için değildi sevgili Alparslan. Eğer şu an ki ismini aklımda tutabilirsem her zaman Alparslan olarak anacağım seni.Abi söz sana seneye değiştiriyorum.
Çok sağ ol abi.Sözlerim senin için değildi sevgili Alparslan. Eğer şu an ki ismini aklımda tutabilirsem her zaman Alparslan olarak anacağım seni.
Yaşına veriyorum.Boşsa git.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi söz sana seneye değiştiriyorum.
Seninki de pek büyük,değil yaşıtsın.Yaşına veriyorum.
Aramızda 4 yaş var?Seninki de pek büyük,değil yaşıtsın.
Lütfen yaş ile ilgili gereksiz bir tartışma başlatmayalım.Aramızda 4 yaş var?
Yok arkadaş "yaşıtsınız" dedi de oradaki yanlış anlaşılmayı düzelttim.Lütfen yaş ile ilgili gereksiz bir tartışma başlatmayalım.
Ve de söylemek istiyorum, yaş önemli değil istersen 50 yaşında ol akıl olmayınca yaşın bir anlamı kalmıyor.