Ben geldim ben ben.....

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
..ve sonunda beklenen adam nihayet geldi. Huzurlarınızda ben. :)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
nusretmemmedov dedi ki:
..ve sonunda beklenen adam nihayet geldi. Huzurlarınızda ben. :)

puhaha bir davetsiz misafir daha hadi geç şöyle hoşgeldin :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin..

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hele hoş geldin geç şöyle otur :D

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin hocam :)
Hmn gel cafe ye muhabbet sohbet kahve çay ne sitersen :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Olmadiki kardeşim buraya gelmeden önce Berkin kardeşin siyah gözlüklerle karşına çıkıp sana iki adet hap ikram etmesi gerekiyordu seçimine göre 5 kata çıkp troydan 50 ytl lık damga pulu olan bır giriş başvuru formu alıp 12 saat açkaldıktan sonra tüm grup uyelerine kendini sevdirdikten sonra denizhandakılırın onayını alman gerekiyordu kimsoku seni içeriye kardeşim birine bakıp çıkacam zıhnıyetıylemı girdin buraya neyse buseferlik olsun bak kardeşim birdaha geridönemiyeceiğini biliyorsun değilmi bak sakın gitmeye kalkma zaten geri dönme güdün burada yok olacak yavaş yavaş once akşam yemeklerını es geçeceksin sonra kız arkdaşını aramayı unutmaya başlayacaksın ardından en son nezaman sokaklarda dolaştıgını hatırlamamaya başlıyacaksın ailen seni bilgisayar başından kaldırmak için akuta üye olup yardım talebinde bulunacak eğer başarmazlarsa pc başındaki sandalyeye gunluk ihtiyaçlarını giderebileceiğinbir mekanizma yapacaklar otamatik yemek yeme merdaneli altan kanalazisyon şebekesine baglı optık hijyenli ihtiyaç giderme kristali falan olacak tamammı.....

gelpcpc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende geldim :D hoşgeldin nusretmemmedov :)
banane banane banada h.g niz deyin %(

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
tugbagaleri dedi ki:
Olmadiki kardeşim buraya gelmeden önce Berkin kardeşin siyah gözlüklerle karşına çıkıp sana iki adet hap ikram etmesi gerekiyordu seçimine göre 5 kata çıkp troydan 50 ytl lık damga pulu olan bır giriş başvuru formu alıp 12 saat açkaldıktan sonra tüm grup uyelerine kendini sevdirdikten sonra denizhandakılırın onayını alman gerekiyordu kimsoku seni içeriye kardeşim birine bakıp çıkacam zıhnıyetıylemı girdin buraya neyse buseferlik olsun bak kardeşim birdaha geridönemiyeceiğini biliyorsun değilmi bak sakın gitmeye kalkma zaten geri dönme güdün burada yok olacak yavaş yavaş once akşam yemeklerını es geçeceksin sonra kız arkdaşını aramayı unutmaya başlayacaksın ardından en son nezaman sokaklarda dolaştıgını hatırlamamaya başlıyacaksın ailen seni bilgisayar başından kaldırmak için akuta üye olup yardım talebinde bulunacak eğer başarmazlarsa pc başındaki sandalyeye gunluk ihtiyaçlarını giderebileceiğinbir mekanizma yapacaklar otamatik yemek yeme merdaneli altan kanalazisyon şebekesine baglı optık hijyenli ihtiyaç giderme kristali falan olacak tamammı.....

heheh aynen çokk doğru demişşş mükemmel açıklmamış harika yorumlamış ..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
tugbagaleri dedi ki:

kısaca SDN bagımlısı olacaksın desen olurdu ama sen işin güzel tarafından gitmişin yani gıhırlı tarafından güzel

arkadaş hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin yetrmi yetmezse söyle devamı gelsin

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yeter kardeşim teşekkür...bakalım buradaki günler nasıl geçecek...
dileyen yeni açılan sitemi ziyaret edebilir.