- Reaksiyon puanı
- 10,459
Güle güle
O neden gitti harbi ?2. VECTORRR vakası gibi
Yolun açık olsun@wpa_suppliciant 'a yapılan haksızlık yüzünden FORUM'unuzu bırakıyorum!!
Buraya daha 1 hafta oldu geleli ve çok sevdim ama yapılan haksızlığa göz yumamam yanimda olan HERKESE şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.Sizi de bir ayrı sevdim agalar.@Sibraius @Ananim @JustinianusIthegreat @Rizelimapper53 @UmutÇelik @Shiden @Erenist2020 @Ram_kafasi @HGY-sup
Gelirsem bir ara yine forum'a ismimi bu koyarım haberiniz olsun def2easy ?.
biliyorum banlanacağım ama yine de istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Unuttuğum agalar varsa kb
Huzur bozuculuk ve küfürden dolayıO neden gitti harbi ?
Kendi isteği ile ayrılan perma ban yiyo gelse bile bu hesap ile gelemezhiç tanımadım. yokken ne olaylar olmuş.
ama elvada inşallah birgün dönersiniz
olay çıkaranı tanıyorum.Kendi isteği ile ayrılan perma ban yiyo gelse bile bu hesap ile gelemez
Ha bide normalde konu başlığı küfürlüydü
Evet maalesef....olay çıkaranı tanıyorum.
bu konuyu açanı tanımıyorum.
konuyu açandamı küfürlü başlık girdi ?
Ona ne oldu? Ben hatırlıyorum onu2. VECTORRR vakası gibi
hmm haketmiş.Evet maalesef....
Küfür olarak ne demiş merak ettim. sansürlü bir şekilde yazar mısın? merak ettim sadece.Evet maalesef....
tamamda bu konuyu bura atma amacın nedir?@wpa_suppliciant 'a yapılan haksızlık yüzünden FORUM'unuzu bırakıyorum!!
Buraya daha 1 hafta oldu geleli ve çok sevdim ama yapılan haksızlığa göz yumamam yanimda olan HERKESE şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM.Sizi de bir ayrı sevdim agalar.@Sibraius @Ananim @JustinianusIthegreat @Rizelimapper53 @UmutÇelik @Shiden @Erenist2020 @Ram_kafasi @HGY-sup
Gelirsem bir ara yine forum'a ismimi bu koyarım haberiniz olsun def2easy ?.
biliyorum banlanacağım ama yine de istiyorum
Unuttuğum agalar varsa kb
Bende bırakıyorum yazmıştıKüfür olarak ne demiş merak ettim. sansürlü bir şekilde yazar mısın? merak ettim sadece.
Gittiğini belirtmektam
tamamda bu konuyu bura atma amacın nedir?
biraz küfür gibi oldu düzelt şöyle yaz Senin yazdığın küfüre benzediBende bırakıyorum yazmıştı
Gittiğini belirtmek
Ben aynısı gibi yazdımbiraz küfür gibi oldu düzelt şöyle yaz .
neyse :dBen aynısı gibi yazdım