Soru Ben bu cdleri nasıl satacağım

Dei sen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen günlerde bir one s aldım 2. El aldığım kişi almanyadan getirmis yanindada 16 tane cd var cdlerin yarisi normal bildigimiz oyunlar ama diğer yarisi pek bilinmeyen türkiyedeki ikinci el veya sıfır alışveriş sitelerinde emsali bulunmayan modeller ben oynamayacagim için satacam hepsini zaten benimde xbox hesabım vardı o yüzden oynayacagim oyunlarda bende var asıl mesele ben bu cdleri kime satacam daha oncedende elime geçmişti deadpool cdsi sahibindende oylesine bir paraya satmistim piyasasını bilmeden, bunlarda öyle satılsın istemiyorum. Ben bunların fiyatını neye göre belirleyecegim varsa koleksiyoncu alsın istiyorum nerden bulabilirim koleksiyoncu veya fiyatlar hakkinda bilgi verecek bir kişi

Assins creed

Cod modern warfare remastered

Wrc 8

Battle front2

Farming simulator

Kronos

Sniper elite4

Bunlarin fiyatlarını bilmiyorum emsali yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241220_193831_sahibinden.jpg
    Screenshot_20241220_193831_sahibinden.jpg
    75.8 KB · Görüntüleme: 12

Jakrezb3y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
farming simulator cd olarak sadece elinde 1 tane kalan bir sitede 2bin fiyat yazılmış ama satılacağını sanmam o fiyata .
COD 700 gibi bir fiyat yazan var.
Wrc 8 bir yabancı site 30 dolar gibi bir fiyatlandırma yapmış.
Battle front2 200 - 6000 gibi saçma bir fiyat bandı var fiyatı meçhul .
hocam size tavsiyem tatmin edicek dip fiyattan verin assasins satar cod satar fs satar kalanlarının ülkemizde bir oyuncu kitlesi olduğunu sanmıyorum esnafa satmanız durumunda alırlarsa dip fiyattan alırlar