Ben Affleck JUSTICE LEAGUE’i Yönetmeyeceğini Açıkladı; Peki Filmi Kim Yönetecek ?

Reaksiyon puanı
0
Ben Affleck JUSTICE LEAGUE’i Yönetmeyeceğini Açıkladı; Filmi Wachowski Kardeşler mi Yönetecek?

DC-Trinity-justice-league-16558779-800-500.jpg

Warner Bros. bir süredir Justice League filmi üzerinde çalışıyordu. Ancak Marvel’ın The Avengers’ının başarısı Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman ve The Flash karakterlerini bir araya getiren DC Comics’in yıldızlardan oluşan filmini hızlandırması için yapım şirketinin üzerinde baskı oluşturdu. Bu ayın başında, projede yeni bir adım atılmış ve Warner Bros’un filmin yönetmenliği için Ben Affleck’le görüştüğü açıklanmıştı. Yapım şirkketinin Gone Baby Gone, The **** ve Argo gibi filmlerin yönetmeni Affleck’in yönetmenliğini beğendiğini göz önünde bulundurursak, bu haber çok da şaşırtıcı değildi.

Ancak, Affleck’in bu teklifi kabul edip etmeyeceği belirsizdi. Çünkü ünlü oyuncu/yönetmen daha çok dramatik filmleri tercih ediyor ve son olarak Stephen King’in The Stand isimli eserinin uyarlamasını yönetmek için anlaşmıştı. Affleck sonunda süper kahraman filmini yönetmeyeceğini açıkladı.

Affleck, Justice League’in yönetmenliğini yapacağına dair çıkan söylentileri yalanladı:
“Justice League’in yönetmenliğini yapmayacağım. Eğlence siteleriyle ilgili en büyük sorunlardan biri, sayfaları doldurmak zorunda olmaları ve bu da dedikodulara neden oluyor… Justice League fikri kulağa hoş geliyor ancak üzerinde çalıştığım bir proje değil.”

0000358374.jpg

Kısacası, tahmin edildiği üzere, Affleck yakın gelecekte herhangi bir süper kahraman filmi yönetmeyecek. Çıkan ilk haberin kaynağı sağlamdı. Büyük olasılıkla Warner Bros. Affleck’e filmle ilgilenip ilgilenmeyeceğini sordu, Affleck de kibarca reddetti.

Bu haberin hemen ardından, The Matrix üçlemesinin yönetmenleri Lana Wachowski ve Andy Wachowski’nin Warner Bros.’un Justice League’in yönetmenliği için düşündüğü isimler arasında olduğu açıklandı. Şu an için bu haber söylenti konumunda. Çünkü yönetmen kardeşler henüz düşünülme aşamasında, yani yapılmış herhangi bir teklif yok. Öyle görünüyor ki Warner Bros. Wachowski Kardeşler ile Tom Twyker’ın yönettiği Cloud Atlas uyarlamasından oldukça memnun. Bu nedenle yapım şirketinin Justice League’in yönetmenliği için Wachowski Kardeşleri düşünüp düşünmediğini kesin olarak bilemiyoruz.
side-by-side-12.jpg

Yapım şirketi yönetmen kardeşlere teklif götürse bile, kabul edip etmeyecekleri belirsiz. İkili yaratıcı özgürlüğü seviyor. Ancak Justice League, Warner Bros.’un “karışmadan duracağı” bir yapım değil. Cloud Atlas’ı bağımsız olarak finanse ettiler. Cloud Atlas bence büyük olasılıkla son zamanlarda izlediğimiz en iyi filmlerden biri olacak.

Lana ve Andy Wachowski Cloud Atlas’ın ardından Jupiter Ascending isimli büyük bütçeli bir bilim kurgu filmine hazırlanıyorlar. Yani programları da dolu sayılır. Bu filmin başrol oyuncuları ise şimdiden belli: Channing Tatum ve Mila Kunis.

Ne olursa olsun, şu kesin ki Warner Bros. Justice League’i kimin yöneteceğine karar verene dek birçok yönetmen ismi duyacağız. Peki, sizce Justice League’i kim yönetmeli?

JUSTICE_LEAGUE_MP_.jpg

Kaynak

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sen niye kadın oldun ki muhittin abi gibi birşey , bu adam niye film yönetiyor anlamdım ki son derece güzel oyunculuğu varken.