Belkin modem kurulum driveri

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar ben belkin f5d7633 modem aldim ancak ip adrsten kurulum sayfasi sorunlu.kutusunda cd var diyor ama yok aradim ancak kurulum cd si bulamadim bulabilecek olan arkadasdlarin yardimini istiyorum..

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modem bu ancak bana setup lazim ben bu verdigin downloadi acamadim.ayrica ugrasin icin tesekkur ederim

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Setup dosyası yok sanırım firmware güncellemesi yapıcaksın.

Resmin üzerine tıklayarak dosyayı indir.
----->
daha sonra aşağıdaki adımları uygula.

pgrading the router or modem router's firmware

Belkin destek sitesinden firmware dosyasını indirin. (Tip sağ üst köşedeki arama kutusuna bölüm sayısı ve bakın "Firmware" başlığında)
Bir konuma bilgisayarınızda nereye kolayca, masaüstü gibi alabilirsiniz dosyayı kaydedin #.
Bir yönlendirici üzerinde dört LAN bağlantı noktalarından birine bağlayın #.

1. router_back_lan.jpg
  2. Bilgisayarınızda bir web tarayıcısı açın #.
    # Web tarayıcısı yazın http://192.168.2.1 adres çubuğuna Mevcut klavyenizdeki Enter tuşuna basın.
    Sağ üst sayfa köşesine # Giriş tıklayın. Yönlendirici bir şifre ile, sadece Gönder'i tıklatın.

3. login.jpg
  4. Sol alt taraftaki menüden doğru Firmware Update "e tıklayın.
    firmware_update.jpg
  5. Tıklatın daha önce kaydedilen bir dosyayı aramak için ekranın ortasına doğru Gözat düğmesini.
    Not: Aşağıdaki resimlerde firmware sürümü bir örnek olarak resmedilir. Dosya adını sizin modeli ve sürümüne bağlı olarak değişir.
    firmware_browse.jpg
  6. firmware dosyasını seçin ve sol tıklayarak ve ardından pencerenin sağ alt köşesindeki Aç düğmesine tıklayın. Bu router'ın arayüzüne geri götürür.
    firmware_locate.jpg
  7. Click the Update button.
    firmware_update_button.jpg
  8. Bir soran istemi, "Sen yükseltme ile devam etmek istediğinizden emin misiniz?" görünecektir.Update'ye Tıklatın.
    # Bir istem İkincisi ise, yükseltme sırasında yanıt vermez değil yönlendirici için güç kaynağı kaldırmak için size uyarı yönlendirici söylüyorum açılacaktır. Bir kez daha Tamam'ı tıklatın.
    # Tebrikler. Yazılımı başarıyla güncellendi.
Elimden geldiğince çevirdim.

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeginize tesekkurler ama ben tam olarak 192.168.2.1 adresini yaziyorum ancak bi kac rakam cikiyor.normal sayfa cikmiyor,yani airties modemle yazinca sifre isteyen sayfa cikiyor ancak bu belkin modemde ip adrsini yazinca bole bir sayfa yok.yani tiklaya bilecegim hic bir sayfa yok.ben 192.168,2,1 sayfasini acabilirsem gerisini haledebilecegimi dusunuyorum ancak iste acilmiyor.kurulum cd side yok.yardimlarinizin devamini bekliyorum

modem arkadasin geri vermek zorundayim bana kisa surede donerseinz cok makbule gecer..sagolun

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Buyur arkadaşım bunu indir kur olup olmadığını söylersin ona göre daha da yardımcı olabilirim.Aşağıdaki resmin üzerine tıkla. :)

imdaat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bende belkinin bi modemi var şifre nasıl koyabilirim bilmiyorum bilen biri var mı?