Belirlediğiniz Bir Sitedeki Tüm İçeriği Bilgisayarınıza İndirin...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
DownloadStudio belirlediğiniz bir siteyi tüm içeriği ile bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan kaliteli bir programdır. DownloadStudio ile gördüğünüz herşeyi indirebilmeniz mümkün...
Kullandığım İçin Tavsiye Ediyorum
Mesela örneğin; Bi Oyun sitesine giriyosunuz Ve girdiğiniz Linki Programa yapıştırıyorsunuz, Seçenekler Bölümünde de İndirmek istediğiniz dosya tipleri yer alıyor, Burdan .swf Uzantılı Dosyaları Onayladıktan sonra, Sadece .swf Uzantılı dosyalar Yani Oyunlar iniyor, Arada Reklamlar da iniyor ama o kadar da olsun :D

(Ayrıca Belirttiğim Gibi Her Siteden Her İstenilen Veriyi İndiriyor, Hem de Bütün Hosttaki Verileri...)

Şu ana kadar Kullandığım En güzel Programlardan Birisi Olduğu için Tavsiye Etmek istedim.

(İndirdiği Dosya tiplerinin İçinde Bütün resim formatları da Mevcuttur)

Not:İleri Derecede Kullanıcılar Sitedeki Bütün Gerekli Verileri İndirip Aynı Verilerle Aynı Siteyi Bile Tekrar Kurabilirler :D :D

>>Link<<

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İşte geçenlerde aradığım program bu :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bizim Tunç abinin sitesinden yönlendirme yapıyor... :happy: Vay be SDN içine kadar sızdı bizim Tunç abi...

Yalnız bir kullanıcıyı yönlendirme içeren link ile gerek duyduğu bir programa yönlendirdiğimde hangi modumuzdu hatırlayamadım bu şekilde link vermenin yasak olduğunu belirtip linki silmişti... (sanıyorum yönlendirme içeren linklerin yayınlanması yasak) Linki ana siteden verirsen daha iyi olur... Bizlere sunduğun gerçekten yararlı bir program... Teşekkür ettim...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bizim Tunç abinin sitesinden yönlendirme yapıyor... :happy: Vay be SDN içine kadar sızdı bizim Tunç abi...

Yalnız bir kullanıcıyı yönlendirme içeren link ile gerek duyduğu bir programa yönlendirdiğimde hangi modumuzdu hatırlayamadım bu şekilde link vermenin yasak olduğunu belirtip linki silmişti... (sanıyorum yönlendirme içeren linklerin yayınlanması yasak) Linki ana siteden verirsen daha iyi olur... Bizlere sunduğun gerçekten yararlı bir program... Teşekkür ettim...

Usta Linki Google'a yazdım Ve İlk Karşıma çıkan Siteden Aldım...
Çünkü Bendeki Crackli Ve Crack Paylaşımı da yasak olduğu için sadece o linki verebildim :D
Dediğim Gibi Yararlı Bir Program Olduğu İçin Tavsiye etmek istedim, gerçekten işinize yarayacağına inanıyorsanız, Arayıp Bulabilirsiniz... Çünkü Uzun Süre Önce İndirmiştim Ve Şu an indirdiğim linki bulamıyorum aklıma geldi program ve sadece tavsiye etmek istedim

Link İçin Aff diliyorum :D

Ama Dediğim Gibi işinize yarayacağını düşünüyorsanız Arayan Dermanını Bulur :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu yazılımı sırf asus ve gigabyte sitesini çekmek için kullanmak isterim bazen deli ediyor nasıl bir serverleri varsa 16 mbit dosya 4mbit bağlantısıyla 1 saatte iniyor

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
tümünü derken
sitede 120 tane title var hepsin indirecekmi ¿ :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177