Belhanda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Belhanda kimdi? Bu arada Terim ile anlaşamayan takımdan her zaman kovulur. Söz konusu teknik adamın isteklerini karşılamayan gider. daha çok şey söylemek isterdim ama tüm GS'li arkadaşlarım beni buradan direkt olarak linçler.
Hocam güvenilir diyebileceğimiz bir kaynak açıklamayı F.T'nin yaptırdığını söylüyor. Aralarının bozuk olduğunu sanmam. Hatta F.T. özel olarak sözleşme yenilemeye de çalışmış ama sonuç hüsran.

Ekleme :
Aşağıdaki tweet doğruysa gerçekten F.T ve yönetim arasında gerginlik olabilir. Umarım oyunlarına yansımaz.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Hocam güvenilir diyebileceğimiz bir kaynak açıklamayı F.T'nin yaptırdığını söylüyor. Aralarının bozuk olduğunu sanmam. Hatta F.T. özel olarak sözleşme yenilemeye de çalışmış ama sonuç hüsran.

Sırf bir takıma Berabere kaldı diye onurları kırıldı resmen. Fb'ye kendi sahalarında kaybetseler bu kadar yapmazlar.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Fatih terime kalsa bununla 5 yıllık mukavele yapar.Yönetim en doğrusunu yaptı.Sene sonunda Fatih terimle kesinlikle devam edilmemeli.Hamza Hamzaoğlu,Okan Buruk,Steven Gerrard gibi hocalardan biri GS ın başına getitilmeli.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Hocam güvenilir diyebileceğimiz bir kaynak açıklamayı F.T'nin yaptırdığını söylüyor.
Bunu zaten söylemesine gerek yok, GS'ın sırtında her zaman bir çıban olacaktır. Hatırlarsanız taraftarlar gitmesi için çokça küfür etmişlerdi, sonrasında bir daha gelmem diyerek çekip gitmişti. Ancak bakıyorsunuz ki tekrar geri dönüyor. Sebebi zaten belli.. Bunu daha Milli Takımlardan biliyoruz. ?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Fatih terime kalsa bununla 5 yıllık mukavele yapar.Yönetim en doğrusunu yaptı.Sene sonunda Fatih terimle kesinlikle devam edilmemeli.Hamza Hamzaoğlu,Okan Buruk,Steven Gerrard gibi hocalardan biri GS ın başına getitilmeli.
Fatih terim takıntılı bir insan, bence de gitmesi GS için yararına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu zaten söylemesine gerek yok, GS'ın sırtında her zaman bir çıban olacaktır. Hatırlarsanız taraftarlar gitmesi için çokça küfür etmişlerdi, sonrasında bir daha gelmem diyerek çekip gitmişti. Ancak bakıyorsunuz ki tekrar geri dönüyor. Sebebi zaten belli.. Bunu daha Milli Takımlardan biliyoruz. ?
Para...

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Fatih terimi ölümüne savunan takımdaşlarım var ama bi çok yönünü eleştiriyorum yeri glince bir gsli olarak özellikle bu sene çok formsuz oyuna koyduğu oyuncular, yanlış oyuncu ile maça başlamalar, oyunu zamanında okuyamama gibi şeyler bu sene çok olmaya başladı tamam fatih terimin galatsaraydaki yeri ölçülmez ama hoca yaşlandı artık sahayı bırakıp işin yönetim tarafına destek verebilir Galatasaraya taze kan şart yeni yönetim genç bir hoca ile yola devam edilmeli bnm trcihim okan buruk olur yerli olarak yabancı olarakta futbolu yakın zamanda bırakmış genç kendini kanıtlamış biri olabilir artık futbol sistem üzerine kurulu lig bitecek Galatasarayın ne kemik kadrosu belli nede oynadığı oyun nede sistemi belli genç hoca ilk başlarda istediğini yapamaz ancak şans tanınmalı bizim türkiyede genç hocanın kaderi 5-10 macta olumsuz sonuç alınca kesiliyor bileti

Sami Ertaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Kulüp ve takım için hayırlı olacaksa iyi olmuş.
Bunu da zamanla göreceğiz.