Sytx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Arkadaşlar bildiğiniz şöyle bir uygulana varmı bedava steam cüzdan kodu veren mesela arkadaşlarını davet edince fln ?
O tür uygulamalar, insanı kandırıyorlar. Kendiniz satın almak zorundasınız maalesefArkadaşlar bildiğiniz şöyle bir uygulana varmı bedava steam cüzdan kodu veren mesela arkadaşlarını davet edince fln ?
O tür uygulamalar, insanı kandırıyorlar. Kendiniz satın almak zorundasınız maalesef![]()
2 defa farklı uygulamadan steam kodunu aldım ikisinde de bir problem yaşamadım.Öyle uygulamalara güven olmaz. Puan kazan bedava Steam cüzdan kodu kazan yalan sadece. Güvenmeyin öyle yerlere. Sonra Steam hesabınız falan başkalarının eline geçebilir. Dikkatli olun.
Hesabının çalınma olasılığı var. O yüzden pek önermiyorum. Ayrıca, çoğu uygulama insanı kandırıyor.2 defa farklı uygulamadan steam kodunu aldım ikisinde de bir problem yaşamadım.
Steam hesabınla giriş yapmıyorsun o sitelere ve gerçekten veren siteler var. Siteye üye çekiyorlar bu sayede onların da işine geliyor kazan-kazan yani.Hesabının çalınma olasılığı var. O yüzden pek önermiyorum. Ayrıca, çoğu uygulama insanı kandırıyor.
Kandırma kısmında haklısın puanlar falan gelmedi fakat hesabına dair hiçbir şeyi vermiyorsun sadece onlar sana kodu veriyor sende onu yazıyorsun fakat uğraşmaya değmez bence, ben sıkıntıdan yapmıştım da saçma biraz da. Hem de arkadaşım bitti davet edecek.Hesabının çalınma olasılığı var. O yüzden pek önermiyorum. Ayrıca, çoğu uygulama insanı kandırıyor.
Ama her yerde güvenli değildir. Güvenli olmayan sitelerde var. Bilinmedik yerlerle uğraşmasın. İyicene araştırıp baksın. İnternetin her yeri güvenli değil. Güvenli olmayan bir sürü sitede var.2 defa farklı uygulamadan steam kodunu aldım ikisinde de bir problem yaşamadım.
Aynen.Ama her yerde güvenli değildir. Güvenli olmayan sitelerde var. Bilinmedik yerlerle uğraşmasın. İyicene araştırıp baksın. İnternetin her yeri güvenli değil. Güvenli olmayan bir sürü sitede var.