Windows defender ı kapamayı bulamıyorumWindows Defender'ı ve arkaplanda aktif olan antivirüsleri kapatmalısın.
Alttaki linkten anlatımı bulabilirsin, eğer sistem sürümleri uyuşmuyorsa kullandığın sürüm için yazılmış makaleyi araştırabilirsin.Windows defender ı kapamayı bulamıyorum
devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı veriyorWindows Defender'ı ve arkaplanda aktif olan antivirüsleri kapatmalısın.
TAMAMDIR HALLETTİM teşekkür ederimAlttaki linkten anlatımı bulabilirsin, eğer sistem sürümleri uyuşmuyorsa kullandığın sürüm için yazılmış makaleyi araştırabilirsin.
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4027187/windows-10-turn-off-windows-defender-antivirus
Gerçek zamanlı koruma ve zamanlanmış taramaları kapatmalısın. Ayrıca dediğim gibi defender dışında arka planda çalışan antivirüs varsa onları da kapatabilirsin.devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı veriyor
Nasıl yaptın aynı hata bendede var da.devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı veriyor
---- Mesajlar birleştirildi ----
TAMAMDIR HALLETTİM teşekkür ederim![]()
Dosya crackli/virüslü olduğu için antivirus siliyor.Nasıl yaptın aynı hata bendede var da.