Beklemeye değer mi ?

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Şuan elimde S4 mini var. Eğer 3 ay beklersem bayram+harçlık+bursluluk parası geleceğinden dolayı LG G2 alabileceğim. G2'yi çok istiyorum fakat bir yandan yazı da eski aptal telefonumla geçirmek istemiyorum. Yani G2, yazı kötü geçirmeme değer mi ? S4 mini ile arasındaki fark buna değer mi soruyorum :)

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne için kullanıcağına bağlı :) Eğer evire çevire sağlam G2'yi zorlayacaksan al değer.Ama sadece sosyal medyada falan takılırım diyorsan değmez.Bende g2 kullanıyorum.Memnunum

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Elindeki telefonun neden aptal ki?

LG 2 iki de de aynı işleri yapacaksın, S4 mini de de. Sırf harcama yapmış olmak için almayı düşünüyoruz diyorum bazen.

Banada oluyor ama mantıklı düşününce, ne gerek var ki? ikiside her oyunu kaldırır, ikisinin de kamerası iyi. İkiside kolay kolay donmaz. İlla para harcamak istiyorum, gelen harçlıkları da boşa harcamak istiyorum dersen al tabi, bulursun ucuza.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
S4 mini var yani S3 mini değil sonuçta iyi telefon S4 mini, G2 ile yapıcağınız her şeyin aynısını yapabilirsiniz.

Kısaca ben onaylamıyorum ama karar size kalmış tabi :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
S3 Miniden G2'ye geçtim ve G2'de yaptığım her şeyi S3 Mini'de de yapıyordum. Kimse inanmaz ama S3 Mini'de Modern Combat 3 ve Asphalt 8'i sorunsuz oynuyordum. Arkadaşın S4'ü var, onda kasıyor Asphalt 8. Ama gerçekten S3 Mini'de sorunsuz oynuyordum. Dalga geçmiyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bence alma o parayı koy bir yere bu dünyada ne olacak belli olmaz lazım olur hem telefonun eski bile değil ben galaxy s1 imle dayanıyorum yani.

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2'ye çok ihtiyacın yok bence. S4 mini seni idare ediyorsa 1 sene daha idare et. O zamana kadar paranı iyice biriktir ve 1 sene sonra LG G2 den daha iyi bir telefon alırsın :):yes:

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bana gorede s4 miniyle idare et paranı boşa harcama biriktir ilerde daha iyi bir telefon alabilirsin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bana gorede s4 miniyle idare et paranı boşa harcama biriktir ilerde daha iyi bir telefon alabilirsin.

Bencede, S4 mininin güncelleme desteği kesilirse ve kasmaya, yetersiz olmaya başlarsa o zaman telefon alabilir.

Hem bütçesinide arttırabilirse arttırır G2den daha iyi telefonlara alabilir, G3 paralel ithalat alabilir iler ki zamanlar ucuzlayacaktır.

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok arkadaslar. Biliyorum g2yle yapilan herseyi s4 miniyle de yapabilicegimi. Fakat telefonu en aşağı 4 yıl kullanicam. E malum touchwiz bi süre sonra kasıyor. Ondan sordum 4 sene hangisi götürür diye.
bir arkadas sormus teledonun niye aptal diye. Kendi kendine kapaniyor ondan :)
Ayrica g2yi istememin bir nedeni de sigorta yaptirabilmem. Bu tel annemin ustune kayitli ve sigorta olmuyor. E malum artik hirsizlik olaylari cogaldi. Ondan :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yok arkadaslar. Biliyorum g2yle yapilan herseyi s4 miniyle de yapabilicegimi. Fakat telefonu en aşağı 4 yıl kullanicam. E malum touchwiz bi süre sonra kasıyor. Ondan sordum 4 sene hangisi götürür diye.
bir arkadas sormus teledonun niye aptal diye. Kendi kendine kapaniyor ondan :)
Ayrica g2yi istememin bir nedeni de sigorta yaptirabilmem. Bu tel annemin ustune kayitli ve sigorta olmuyor. E malum artik hirsizlik olaylari cogaldi. Ondan :)

4 yıl kasma yapmadan götürücek android telefon varmı bilmiyorum :) sizin işinizi iphone 5 veya 5s görür.